2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

yok tatlım ya çok yaramaz değil ma kucakta durmayı seviyo annemdeydik bi süredir evde yoktum yeni döndük güneşe çıkartmak iyi tabi melekleri ben huzursuzlancak diye pek çıkartmıyorum tatlım arada babamızla çıkıyoruz sadece

Ah canım ya diloşum acaba kardeşi oldu diye bütün ilgiyi kendi üstüne mi istiyo,evde kendini tutupta okulda mı dışarı vuruyo acep? akılma bu geldi ama oda daha küçük tabi belki içine atıyodur bazı şeyleri yavrum kıyamam ya

selam kızlar nasılsınız

Hoşgeldin melekcim nasılsın görüşemiyoruz hiç,öykü nasıl?

selam kızlar..biraz kendimi iyi hissettim ve temizliğe kalkıştım..b ton camasır var simdide utulencek..utuyu sevmiooooruuummm..:=(

canım evdede enerjik bi çocuk içe kapanık hiç değil çok açık sözlüdü aklına ne gelirse söyler anlatır yaşarr yani biz onun hızına yetişemiyoruz böyle bi çocuk fazla enerjisi var maşallahh:bbo:

geçmiş olsun ne aşısı bu? karmayı oldunuz sanırım çünkü Ali Eymen'le araları iki veya üç gün diye hatırlıyorum.
pnomokok aşısı oldu tatlım şimdi
7 temmuzda doğdu öykü
hoşgeldin melekcim özletisun kendini canım,daha sık girmeye çalış tatlım

hoşbulduk şekerim tamam daha sık girerim nasılsın prensesim nasıl

merhabalar benim Koray'ım pek huysuzdur karnı tok altı pek fakat ne gece uyur ne gündüz walla şükredin tabii şimdilerde durumunuz nasıl bebişler iyimi bimiorum ama yatın kalkın şükredin..

oğluşum 23 temmuz doğumlu ve 5 kilo bana zayıf gibi gelio 2900 gr doğdu ne dersiniz kilosu normalmidir acaba ?

hay maşallah oğlun çok yakışıklı hüzüncüm
canım ınsallah sorunsuz cıkarır dışlerını benım kuzenım 4 aylıkken hem dıs cıkarmıs hemde emeklemıskaydirigubbakcemile3
dişler çıkmaya başladı demek maşallah onlara,hadi bakalım hayırlısı yavaş yavaş dökülür tüm bebişler,daha öncede yazmıştım benim dişim 2 aylıkken kardeşiminki 3 günlükken çıktı ondan şaşımıyorum bişeye kaydirigubbakcemile3
Benimde sırtım daha çok ağrıyor ama eğildiğim zaman sanki hiç doğrulamayacam gibi geliyo bazen.Hele altını alırken falan,ne olacak bu halimiz bilmem

ben sırt ağrısı için doktora gittim bir ay önce. çok fazla kilo aldığım için ve veremediğim için bel vücudu taşıyamıyor dedi doktor. şimdiki ağrım ise alt kısımda, kuyruk sokumuna doğru. ama onun sebebi de kilo daha önce de kilolu iken başıma gelmişti. kilo verince geçmişti. bu kilolarımı nasıl vereceğim bilemiyorum. bir ayda sadece iki kilom gitmiş. sütüm gelmediği için vermek zor oluyor[/QUOTE]

geçmiş olsun canım lanet olsun ya şu kilolara ömrüm boyunca çektim valla,bende bıktım artık ama tamamen psikolojik bir olay vercem deyince oluyo geçmişimde çok verdim tabi bi nedenle geri aldım o ayrı,emziremediğinden kilon kalır sanma canım bak bize emziriyorum ama kilom gram oynamıyo

canım bir eğitimci gözüyle diyebilirimki bu kardeşinin doğumunun getirdiği bir durum olabilir,yani kızın üzerine ilgiyi çekmeye çalışıyor olabilir gerek evde gerekse okulda bu şekilde davranarak,onu al karşına ve onu çok sevdiğinizi kardeşinin çok küçük olmasından dolayı kendisinden yardım beklediğinizi,kendisinin siz için çok önemli olduğunu vs.söyle ve gözleyin yine aynı şeyler olursa yaptıklarını görmezden gelin davranışları ilgi göremeyince bir süre sonra sönme dediğimiz durum görülecektir.tabi bunlar hemen olacak şeyler değil ama evde nasıl davranılacaksa okuldada aynı şekilde davranılması çok önemli yani her iki yerdede görmezden gelinmesi gibi

oğluşum 23 temmuz doğumlu ve 5 kilo bana zayıf gibi gelio 2900 gr doğdu ne dersiniz kilosu normalmidir acaba ?

valla canım benim kız 3200 doğdu,2 aylıkken 4800,1 hafta sonrası 5000 gramdı,doktorumuz normal dedi,bence seninkide normal

nar nbr neler aldn pazardan bakim???
çok yoruldum çokkk ince detaya giriyimmii turşu yapcem lahana kç biber fln aldım ama nasıl kurcem bilmem yrn na kaldı onun dışında meyve sebze bid eoğluma bi kaç alt aldım büyüdü hiç bişiyi olmuyo artık sen naptın çıktınmı pazara:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…