- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #9.241
kızlar bi dokka yerinde oturmuyomuyş çabuk sıkılıyomuş diğer arkadaşlarınında dikkatini dağıtıyomuş diğer sınıfa geçiyomuş orda oynamak istiyomuş benim söylediğimi dinlemiyo diyo ben bişey anlatıyorum ona diyo o başka şeyler söylüyo diyo bilmiyorum işte böylee bakalım bir sürü tembih ettim tamam anne dedi bakalım neler olcak
dün okul yoktu canım bakalım bugün haberler nasıl olcak:)))
selam kızlar nasılsınız
iyi çiçekçim uyuyo şimdi dün aşı oldu keyfi iyi am siz nasılsınız bakalım
Ah canım ya diloşum acaba kardeşi oldu diye bütün ilgiyi kendi üstüne mi istiyo,evde kendini tutupta okulda mı dışarı vuruyo acep? akılma bu geldi ama oda daha küçük tabi belki içine atıyodur bazı şeyleri yavrum kıyamam ya
Hoşgeldin melekcim nasılsın görüşemiyoruz hiç,öykü nasıl?
pnomokok aşısı oldu tatlım şimdi
geçmiş olsun ne aşısı bu? karmayı oldunuz sanırım çünkü Ali Eymen'le araları iki veya üç gün diye hatırlıyorum.
hoşgeldin melekcim özletisun kendini canım,daha sık girmeye çalış tatlım
iyi çiçekçim uyuyo şimdi dün aşı oldu keyfi iyi am siz nasılsınız bakalım
hay maşallah oğlun çok yakışıklı hüzüncüm:asigim:
dişler çıkmaya başladı demek maşallah onlara,hadi bakalım hayırlısı yavaş yavaş dökülür tüm bebişler,daha öncede yazmıştım benim dişim 2 aylıkken kardeşiminki 3 günlükken çıktı ondan şaşımıyorum bişeye kaydirigubbakcemile3canım ınsallah sorunsuz cıkarır dışlerını benım kuzenım 4 aylıkken hem dıs cıkarmıs hemde emeklemıskaydirigubbakcemile3
Benimdesırtım daha çok ağrıyor ama eğildiğim zaman sanki hiç doğrulamayacam gibi geliyo bazen.Hele altını alırken falan,ne olacak bu halimiz bilmem
kızlar bi dokka yerinde oturmuyomuyş çabuk sıkılıyomuş diğer arkadaşlarınında dikkatini dağıtıyomuş diğer sınıfa geçiyomuş orda oynamak istiyomuş benim söylediğimi dinlemiyo diyo ben bişey anlatıyorum ona diyo o başka şeyler söylüyo diyo bilmiyorum işte böylee bakalım bir sürü tembih ettim tamam anne dedi bakalım neler olcak
dün okul yoktu canım bakalım bugün haberler nasıl olcak:)))
oğluşum 23 temmuz doğumlu ve 5 kilo bana zayıf gibi gelio 2900 gr doğdu ne dersiniz kilosu normalmidir acaba ?
çok yoruldum çokkk ince detaya giriyimmii turşu yapcem lahana kç biber fln aldım ama nasıl kurcem bilmem yrn na kaldı onun dışında meyve sebze bid eoğluma bi kaç alt aldım büyüdü hiç bişiyi olmuyo artık sen naptın çıktınmı pazara:teytey:nar nbr neler aldn pazardan bakim???
nur ben çıktım sen geldin heralde iyiyim sağol sen nasılsın ilaydan uyudumu bizimki azıcık nezle gibi ama uyudu şükür slm star dusa.s.iyi akşamlar nar nasılsın canım
slm canım bu aşıyı nerde oldunuz sağlık ocağında falan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?