2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

nur ben çıktım sen geldin heralde iyiyim sağol sen nasılsın ilaydan uyudumu bizimki azıcık nezle gibi ama uyudu şükür slm star dusa.s.

yok teyzesi uyumaya çalışıyor
ay kıyamam ben o kuzuya inş çok ileri gitmez hastalığı

çok teşekkür ederiz canımopuyorumnanaktan

huzuncum yeni gordum..masallah kuzuna ya demeekk diş de cıkartıyo melegim..cok seker annesi masallah..uzun zamandır senlede gorusemedik..nasılsın canım..gaz sancılarınız azaldı mı tatlım

Meraba kıslarrrr, ya ne uzun zaman olmus ben topige girmeyeli... Şekli şemali bilem degismis kaydirigubbakcemile3 Umarım herkes iyidir cunku muhtemelen aylarca okuyamıcaım kadar sayfa birikmiş, bis kısımla tatillere gittik geldik, yol uzundu kısım bilas sıkıldı sonlara dogru ama genel olarak güsel gecti denize de girdim ama Alya'yı sokamadım sadece butto bacaklarına deniz suyu sürdüm ama gü neş ve temiz hava yaradı kısıma evde tıkılı kalmıs cocuuum, Antalyaya gecip kikoşcumşla tanısamadım ya yanarım yanarım ona yanarım :sinifsinif: Kikoşum babanem rahatsızlandı bilas antalyaya gelemedimmmm yoksa hemencecik arayıveeeecektim seni

ya benimki oturmak için çıldırıyo babasıyla yıkanıyolar ay bi güsel oturuyoki kucağında babasının banyoyu seyrediyor öylece ctesi doktora gidicez ben soroyaım bakayım ne dicek
Birde doktorumuz bana 1 yıl kesinlikle yastık yok dedi kullanmıcak dedi ama burda biçok bebeğin resimlerinde yastığa koyduklarını görüyorum size demedimi doktorunuz gerçi doktorlarında görüşleri farklı olabiliyo CADIARZU

tatlım vitamin olarak bebegine ne veriosun..ben acd3 damla veriorum..??

yastık konusunda yuksek olmayan jilet inceliğinde yastık dedi dr umuz:=) yok gb ama kaz tuyu yastık kullanıyorum ben..

merhaba zuzum..oh oh alya prensesime ve sana yarasın tatil canımm..ozletiosun ya..ozletme kendini..

Hosbulduk canım benim yaradı valla işte maksat hava degisikligi ossun :lepi: Nasıl bakiiim bizim dogumgunu kardeşimiz Serra'mızzzzz öperis bis onu alyayla alkisalkisalkis

hoş geldin zuzuuu bebeği tatilde büyüttün maşallah

Hosbuldum narım bak canım nar cekti simdi iyi mi -tatlicadiarzu- Seni ne zaman gorsem dene dene narlar geliyo aklıma hala aşeriyomuyum aceba yoksa oburluk mu ki bu cokacimcoook Allahım ya bıdışın ne kadar büyümüş bakışlara bak ya büyümüşte küçülmüş resmennnn alkisalkisalkis

Gamzecimmmm napıyosun yagız paşaya bak sen oturuvercekmisssss aaaa akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…