2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

yastığı oturur gibi gündüz kullanıyorum bi şey içiriken flnda iyi oluyo bide tam istediğin gibi oturur gibi oluyo gece kullanmıyorum gerekte yok zaten bi havluyu bile katlayıp koysan yeter gece yatarken bizim yatağımız pamuk ben baş kısmını hafif yükselttim o kadar .

tatlım vitamin olarak bebegine ne veriosun..ben acd3 damla veriorum..??

yastık konusunda yuksek olmayan jilet inceliğinde yastık dedi dr umuz:=) yok gb ama kaz tuyu yastık kullanıyorum ben..

Canımcım bizde acd kullanıyorum 2. şişeye başladık günde 10 damla olarak kullanıyoruz başka bişiy hiç vermedim sadece anne sütü bitkisel çay felan hiç vermedim ctesi onuda sorucam doktorumuza çay verebilirmiyim gerek varmı diye ben sıklıkla içiyorum rezene ısırgan çayı felan sanırım benden ona geçiyodur sütle
yastık olarak beşiğine yatağının altından meyil verdik o kadar benim yatağımda felan yattığında yastıksız yatıyo

iyiyiz zuzucum..kalca usg miz vardı onu cektrdik no problem sukur..kızım artık anneyi cok uzmuyo inş bole devam eder..baloncuk cıkartmak ..oyuncaklarına tekme atmak kavramaya calısmak en buyuk zevkimiz..ve serraaaa kızımmmm die opera sanatcısı gb seslendiğimde gulerek nazlı b sekilde kafayı utanarak yana cekmesi de gunaydınımız oluyo her sabahkaydirigubbakcemile3

alya nasıl buyumustur meleğim..foto isteriz siddetle ona gore...

zuzum iyiyiz bugün gündüz güsel uyudu paşa şimdi uyuyo uyanıyo hemen gündüz uyuduysa gece ayakta ayakta sallıyoruz bide kendi kendine uyumuyo yaaaakannehir

gaydincim devit3 kullanmıoruz ya..bende bu vitamin yarıo mu kemiklerine die dusunuorum ne biliim..sanki devit içenlerin kemik gelişimi daha hızlı gb..o yuzden sordum dr a da sorucam..

bizimki rezenyi içmio..begenmedi..benm sutten geciodur artık ..

Yirim onu gııı bennnn topiştopppp sositososito Cok tatlı oldular yaaa ne numaralar allahım al boyle at bi taraftan diger taraftan da tut delikafadulden Foto koycam simdi canım upload ediyorummm kaydirigubbakcemile5

zuzum iyiyiz bugün gündüz güsel uyudu paşa şimdi uyuyo uyanıyo hemen gündüz uyuduysa gece ayakta ayakta sallıyoruz bide kendi kendine uyumuyo yaaaakannehir

Hergün degisiyo huyları gamzecimmm yorulursa uyuyo bizimki de yoksa kucak salıncak yada ayak istiyo :bbo:

Banada acd çok daha iyi geldi sanki bizimki ilk günden beri kafayı dik tutabiliyodu annemler felan çok şaşırdı hemen vitamin etkilemiş değildir tabi ama hala kafayı tutması felan çok güsel yüzüstü yatırdığımda hiç kafayı indirmiyo hem kaldırıyo el kol hareketleri felan saniye durmuyo çok hareketli gören şaşırıyo nasıl kilo alıyo bu hareketlerine rağmen diye vitaminin tadınıda seviyo bizimki 1 yıl kullanıcakmışız bu vitamini

geçmiş olsun canım lanet olsun ya şu kilolara ömrüm boyunca çektim valla,bende bıktım artık ama tamamen psikolojik bir olay vercem deyince oluyo geçmişimde çok verdim tabi bi nedenle geri aldım o ayrı,emziremediğinden kilon kalır sanma canım bak bize emziriyorum ama kilom gram oynamıyo

canım bir eğitimci gözüyle diyebilirimki bu kardeşinin doğumunun getirdiği bir durum olabilir,yani kızın üzerine ilgiyi çekmeye çalışıyor olabilir gerek evde gerekse okulda bu şekilde davranarak,onu al karşına ve onu çok sevdiğinizi kardeşinin çok küçük olmasından dolayı kendisinden yardım beklediğinizi,kendisinin siz için çok önemli olduğunu vs.söyle ve gözleyin yine aynı şeyler olursa yaptıklarını görmezden gelin davranışları ilgi göremeyince bir süre sonra sönme dediğimiz durum görülecektir.tabi bunlar hemen olacak şeyler değil ama evde nasıl davranılacaksa okuldada aynı şekilde davranılması çok önemli yani her iki yerdede görmezden gelinmesi gibi

valla canım benim kız 3200 doğdu,2 aylıkken 4800,1 hafta sonrası 5000 gramdı,doktorumuz normal dedi,bence seninkide normal[/QUOTE]

canım inşallah düzelir huyları vallahi iki arada bi derede kaldımm çok dert etmeye başladım ya düzelmezse diyee ben ilgilenmiyorum kendi haline bırakıyorum yaptıklarını görmezden geliyorum ama eşimin tahammülü yok çok bağırıp çağırıyoo kızıyorum evde tartışmakta istemiyorumm uff işimiz zorr bakalım zmana ne göstercek:sinifsinif:

zuzummmm harikasınız çok dadlu olmuş bu yaaa keltoş kafasını severim fıstığın biz alyaya saç gönderelim biraz yağızdan kaydirigubbakcemile3

dizi kaçkınları geliyooor . sonunu seyredemedim ya sonraki bölümün fragmanınıda vermedi sanırım .şimdi k.k yaprakdökümününn sayfasını okumam lazım çok komikk oluyo .kaydirigubbakcemile3

masallah alyaya v sana zuzumm..ne guzel b kız olmuş maşallah ..uyyy yerim onu bennnn..masallah..

tatlım serrada ilk zamnlardan beri kfayı dik tutyo ..dr hamileliğinzde ii beslenmişsiniz dedi..o konuda problem yok da acd yi bzde sevioruz ama içergndeki d vitamni yeterli mi acaba..

diloş gündüzde okudum kızınla azıcık problem yaşamışsınız ama olucak bunla sabret bence. evin tek gülüydü şimdi ortak geldi . çok kafaya takma hem okula alışıyo hemde kardeş normaldir ya

evet soralım gamzecim..inş yeterlidir cunku devit3 un tadını da sevmemişti kızım.

topiğin diğer sakinleriii..neredesiniz..bakın benm kız viyaklıyacak v ben yine muhabbeti kacırıcam yavs..

zuzummmm harikasınız çok dadlu olmuş bu yaaa keltoş kafasını severim fıstığın biz alyaya saç gönderelim biraz yağızdan kaydirigubbakcemile3

Saol gamzecimmmm ay valla azcık yollasanızda sırma saclı yagızımdan toka taksam kızıma keltoloş benümküüü kaydirigubbakcemile3

zuzuuuuu maşallah koceman olmuş gözüde yukarlarda kuşmu gördü ne kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin zuzuum.çok güzel çıkmışsınız maşallah.eh tatil ne de olsa ;bir de kızın kucağında yüzünde gülücükler... allah eksik etmesin

Teşekkür ederis teyzeleri kızım simdi uykularda memişko görüyo rüyasında naniknanik Ya ben bu tatilden once ay ruzgar ay bilmem ne diye eve tıkıyomusum cocuuu güneşi temiz havayı bulunca masallah kendine geldi kuzum siddetle tavsiye ederim bol güneşe cıkardım devit vermedim hergün güneş verdim kuzuma kaydirigubbakcemile2

Kıslar kaçıyorum ben paşayı uyutmam lazım çok bölündü uykusu kendinize ve kuzulara iyi bakın iyi geceler hepinize mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…