- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #9.281
yastığı oturur gibi gündüz kullanıyorum bi şey içiriken flnda iyi oluyo bide tam istediğin gibi oturur gibi oluyo gece kullanmıyorum gerekte yok zaten bi havluyu bile katlayıp koysan yeter gece yatarken bizim yatağımız pamuk ben baş kısmını hafif yükselttim o kadar .ya benimki oturmak için çıldırıyo babasıyla yıkanıyolar ay bi güsel oturuyoki kucağında babasının banyoyu seyrediyor öylece ctesi doktora gidicez ben soroyaım bakayım ne dicek
Birde doktorumuz bana 1 yıl kesinlikle yastık yok dedi kullanmıcak dedi ama burda biçok bebeğin resimlerinde yastığa koyduklarını görüyorum size demedimi doktorunuz gerçi doktorlarında görüşleri farklı olabiliyo CADIARZU
tatlım vitamin olarak bebegine ne veriosun..ben acd3 damla veriorum..??
yastık konusunda yuksek olmayan jilet inceliğinde yastık dedi dr umuz:=) yok gb ama kaz tuyu yastık kullanıyorum ben..
Canımcım bizde acd kullanıyorum 2. şişeye başladık günde 10 damla olarak kullanıyoruz başka bişiy hiç vermedim sadece anne sütü bitkisel çay felan hiç vermedim ctesi onuda sorucam doktorumuza çay verebilirmiyim gerek varmı diye ben sıklıkla içiyorum rezene ısırgan çayı felan sanırım benden ona geçiyodur sütle
yastık olarak beşiğine yatağının altından meyil verdik o kadar benim yatağımda felan yattığında yastıksız yatıyo
iyiyiz zuzucum..kalca usg miz vardı onu cektrdik no problem sukur..kızım artık anneyi cok uzmuyo inş bole devam eder..baloncuk cıkartmak ..oyuncaklarına tekme atmak kavramaya calısmak en buyuk zevkimiz..ve serraaaa kızımmmm die opera sanatcısı gb seslendiğimde gulerek nazlı b sekilde kafayı utanarak yana cekmesi de gunaydınımız oluyo her sabahkaydirigubbakcemile3
alya nasıl buyumustur meleğim..foto isteriz siddetle ona gore...
zuzum iyiyiz bugün gündüz güsel uyudu paşa şimdi uyuyo uyanıyo hemen gündüz uyuduysa gece ayakta ayakta sallıyoruz bide kendi kendine uyumuyo yaaaakannehir
gaydincim devit3 kullanmıoruz ya..bende bu vitamin yarıo mu kemiklerine die dusunuorum ne biliim..sanki devit içenlerin kemik gelişimi daha hızlı gb..o yuzden sordum dr a da sorucam..
bizimki rezenyi içmio..begenmedi..benm sutten geciodur artık ..
hay maşallah oğlun çok yakışıklı hüzüncüm
dişler çıkmaya başladı demek maşallah onlara,hadi bakalım hayırlısı yavaş yavaş dökülür tüm bebişler,daha öncede yazmıştım benim dişim 2 aylıkken kardeşiminki 3 günlükken çıktı ondan şaşımıyorum bişeye kaydirigubbakcemile3
ben sırt ağrısı için doktora gittim bir ay önce. çok fazla kilo aldığım için ve veremediğim için bel vücudu taşıyamıyor dedi doktor. şimdiki ağrım ise alt kısımda, kuyruk sokumuna doğru. ama onun sebebi de kilo daha önce de kilolu iken başıma gelmişti. kilo verince geçmişti. bu kilolarımı nasıl vereceğim bilemiyorum. bir ayda sadece iki kilom gitmiş. sütüm gelmediği için vermek zor oluyor
Hosbulduk canım benim yaradı valla işte maksat hava degisikligi ossun :lepi: Nasıl bakiiim bizim dogumgunu kardeşimiz Serra'mızzzzz öperis bis onu alyayla alkisalkisalkis
Hosbuldum narım bak canım nar cekti simdi iyi mi -tatlicadiarzu- Seni ne zaman gorsem dene dene narlar geliyo aklıma hala aşeriyomuyum aceba yoksa oburluk mu ki bu cokacimcoook Allahım ya bıdışın ne kadar büyümüş bakışlara bak ya büyümüşte küçülmüş resmennnn alkisalkisalkis
neyse nar mevsimi geliyo bolbol yersincokacimcoookewt ya benimkisi baabnın kopyasıda bide böle ağırabi senin kzda büyümüştür :ecrin_bebek:aaaa delü olcam iki kere yazdım yollamıo
Banada acd çok daha iyi geldi sanki bizimki ilk günden beri kafayı dik tutabiliyodu annemler felan çok şaşırdı hemen vitamin etkilemiş değildir tabi ama hala kafayı tutması felan çok güsel yüzüstü yatırdığımda hiç kafayı indirmiyo hem kaldırıyo el kol hareketleri felan saniye durmuyo çok hareketli gören şaşırıyo nasıl kilo alıyo bu hareketlerine rağmen diye vitaminin tadınıda seviyo bizimki 1 yıl kullanıcakmışız bu vitamini
zuzummmm harikasınız çok dadlu olmuş bu yaaa keltoş kafasını severim fıstığınbiz alyaya saç gönderelim biraz yağızdan kaydirigubbakcemile3
masallah alyaya v sana zuzumm..ne guzel b kız olmuş maşallah ..uyyy yerim onu bennnn..masallah..
tatlım serrada ilk zamnlardan beri kfayı dik tutyo ..dr hamileliğinzde ii beslenmişsiniz dedi..o konuda problem yok da acd yi bzde sevioruz ama içergndeki d vitamni yeterli mi acaba..
zuzuuuuu maşallah koceman olmuş gözüde yukarlarda kuşmu gördü ne kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin zuzuum.çok güzel çıkmışsınız maşallah.eh tatil ne de olsa ;bir de kızın kucağında yüzünde gülücükler... allah eksik etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?