- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #9.301
öykücük şeker öykücük çok tatlısın senn...
bize kesinlikle yatık yok yada var demedi sadece yatağının altına yastık koy rampa olsun biraz dedi bende kaz tüyü yastık kullanıyorum kafasının altına ...6 ay boyunca çocuk dümdüz ip gibi yatarmı yahuuulaelaelaelaelaeBirde doktorumuz bana 1 yıl kesinlikle yastık yok dedi kullanmıcak dedi ama burda biçok bebeğin resimlerinde yastığa koyduklarını görüyorum size demedimi doktorunuz gerçi doktorlarında görüşleri farklı olabiliyo CADIARZU
ben burdayım şekerciğim...AA HURİŞ BURDA KİMSE KALMAMIŞŞ :1shok:
ewet geçmişteydim geldim.senin meleğini gördüm emst oldum çok şeker maşallah yaaaaasenin eşinde gececiydi . bi biz nöbetçiler ayakta kikoş gelirdi oda yok bugünn hiç .sende geçmiş okyosun kesinn
teşkler maşallah bebişlerimize :lepi:öykücük şeker öykücük çok tatlısın senn...
bize kesinlikle yatık yok yada var demedi sadece yatağının altına yastık koy rampa olsun biraz dedi bende kaz tüyü yastık kullanıyorum kafasının altına ...6 ay boyunca çocuk dümdüz ip gibi yatarmı yahuuulaelaelaelaelae
ben burdayım şekerciğim...
ewet geçmişteydim geldim.senin meleğini gördüm emst oldum çok şeker maşallah yaaaaa
bak bak ben bazengece kalkıp bakıyorum rahat uyuyomu diye hem ona hem kıza annelik böle bişey iştebi kızıma bakıp geleyim ateşine bakayım öyle bi yüzüne bakayım
pes teyzene nasıl dayanmış ben herşeyden yediresim var. bi ay daha geçsin başlıyacam rutin yoğurt meyve püresi gece maması .teyzenede bir ömürboyu mutluluklar sanırım genç teyzelerden bebişi olduğuna görebu akşam teyzemelr çağardı evlilik yıl dönümleri ailecek kutlandı ipek çok uslu durdu...6 aylık bebeği olan teyzem hala çocuğunu sırt üstü yatırıyor daha bebişi dönemiyor bile hala emziriyor ek besine başlamadı grip olmuş bu akşam benim zorumla çocuğa rezene verdi..hayret ediyorum hayretler içinde izliyorum ...şaşırıp kalıyorum amaaannn evme geldim kafam dinlendi...kalabalık ben bekarken nasıl çekiyormuşum yahuuuuu...
bak bak ben bazengece kalkıp bakıyorum rahat uyuyomu diye hem ona hem kıza annelik böle bişey işte
pes teyzene nasıl dayanmış ben herşeyden yediresim var. bi ay daha geçsin başlıyacam rutin yoğurt meyve püresi gece maması .teyzenede bir ömürboyu mutluluklar sanırım genç teyzelerden bebişi olduğuna göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?