2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Mende kacar kıslar yatıp yuvarlanıyım azcık yarın aşımız var ştresimi atayım öpüyorum sizi ve güsel yavrularınızı opuyorumnanaktan

senin eşinde gececiydi . bi biz nöbetçiler ayakta kikoş gelirdi oda yok bugünn hiç .sende geçmiş okyosun kesinn

slm hayırlı geceler gece kuşları nasılsınız bugün baya çok çekiştirmişsiniz 20 sayfam var okunmalık

öykücük şeker öykücük çok tatlısın senn...

bize kesinlikle yatık yok yada var demedi sadece yatağının altına yastık koy rampa olsun biraz dedi bende kaz tüyü yastık kullanıyorum kafasının altına ...6 ay boyunca çocuk dümdüz ip gibi yatarmı yahuuulaelaelaelaelae

AA HURİŞ BURDA KİMSE KALMAMIŞŞ :1shok:
ben burdayım şekerciğim...
senin eşinde gececiydi . bi biz nöbetçiler ayakta kikoş gelirdi oda yok bugünn hiç .sende geçmiş okyosun kesinn
ewet geçmişteydim geldim.senin meleğini gördüm emst oldum çok şeker maşallah yaaaaa

bu akşam teyzemelr çağardı evlilik yıl dönümleri ailecek kutlandı ipek çok uslu durdu...6 aylık bebeği olan teyzem hala çocuğunu sırt üstü yatırıyor daha bebişi dönemiyor bile hala emziriyor ek besine başlamadı grip olmuş bu akşam benim zorumla çocuğa rezene verdi..hayret ediyorum hayretler içinde izliyorum ...şaşırıp kalıyorum amaaannn evme geldim kafam dinlendi...kalabalık ben bekarken nasıl çekiyormuşum yahuuuuu...

teşkler maşallah bebişlerimize :lepi:

bi kızıma bakıp geleyim ateşine bakayım öyle bi yüzüne bakayım
bak bak ben bazengece kalkıp bakıyorum rahat uyuyomu diye hem ona hem kıza annelik böle bişey işte
pes teyzene nasıl dayanmış ben herşeyden yediresim var. bi ay daha geçsin başlıyacam rutin yoğurt meyve püresi gece maması .teyzenede bir ömürboyu mutluluklar sanırım genç teyzelerden bebişi olduğuna göre

genç canım 35 yaşında....
bilmiyorum onlara göre ben kızı hırpalıyorum zahmetlere sokuyorum büyük gibi davranıyorum ...tamam dedikelri biraz doğru çok narin yetiştirmiyorum ipeği ama onlar gibide pamuklara sararmam ...yani yapım böyle...
ben kasım ayı bitsinde az buçuk bişeyler tattırayım die iple çekiyorum ...
çocuk kendini paralıyo etrafına bakıcam die yattığı yerden kafa bi o yana bi bu yana gözler fıldır fıldır...çok üzüzlüyorum çocuğu kucağıma alıyorum kendini taşıyamıyor vücut kağıt gibi..
yasni zayıf değil ama kendini bırakıyor yata yata....dişlerdende bi hareketlenme yok....
bizimkilerin nerdeyse yarısı diş belirtisi gösteriyo ...ay herkesin evladına allah sağlık versin ama asla dağnamıyorum vallahi annelerde kabahat...
bence bi çocuk ne yapıyorsa ne oluyorsa annesiyle alakalı eğitimiyle alakalı..
arkaşdaşım çocuğu 3 yaşında oh elden çıktı artı ktamam oh bee büyüdü diyo....
bende diyorum asıl olay burdan sonra başlıyor bakımı belki hafifledi ama ya eğitimi....
2-3- yaşına akdar bakımı zor belki ama oından sonra eğitim başlıyor o ne olacak...
daha milletimiz bunu kavrayamamış işte hala baktım büyüttüm besledim ...ama eğittin mii???? mesele orda zaten çocuk çöpten yediği kuru ekmeklede doyar....

bu arada ağızım halaa yaraa dilimin uccuuuu...amartisin söylediğiilaçtanda aldım geçmiyor kardeşim dinmiyor....o kremi sürüyorum en fazla 10 dakk..bu arada emziriyorum umarım o ilacın etkisi yuoktur yaaa

kikoşum burdamısısn geçmiştemisisn bilmem ama saat 1:18 ben sabah erken kalkıp spora kaçıcam ....daha oturursam kalkamayacağım yani..

geldim kızlar ama kk da bi sorun var galiba alıntı yapamadım hep not ettim oyüzden geçiktim

selsincim annen inşallah biranönce düzelir
bebişin ayağından bahsetmişsin bir dahaki doktor kontrolünde sor istersen içinde kalmasın benim kızınkide o şeklindeydi doktor normal dedi

nazlıcım oğluşuna önce bi maşallah 7 kilo olmuş çok da geçmiş olsun inşallah hemenceceik atlatır valla bi geldimi gitmiyo şu nezle yaaa

burcusener-çiçek geçmiş olsun kızlar benimde öle sırtım mahvoldu ama benim sırtımda düzleşme varmış inşallah kiloları verince gidecek

ilsu ve nur-84 kızlarınıza kocaman bi MAŞALLAH dönmüşler hemi

hurrem kızın alerji olmuş çok geçmiş olsun sende yediklerine dikkat etmeye çalış turşu salça ve baharatları biraz kıs bakalım bi
ay bide senin kaynanaydı dimi çocuğa bişiler yediren ay acaba genemi yedirdiki allah korusun

diloşum kızını okudum valla eşimede söyledim önce bi güldük şevvale ama sonra bi ireme baktık
eyvah bize ne şikayetler gelecek acaba diye içerlendik

gamzecim benim kız oto kaltuğuna oturuyo ama tam açıda değil içine bişiler koydum öle ablasıyla öğlen bi güzel baby izliyolar valla

melekcim öykümüzde baya büyümüş maşallah kızızmıza

narcım oğluşuna maşallah kocaman keltoş olmuş bu arada kaçırmadım kabak yemeğinden yedirmişsin oh afiyet olsun sonra zaten yemicekler erkekler genelde yemezya

zuzum valla aramanı çok bekledim rahatsız etmek istemedim sen ararım dedin diye geçmiş olsun keşke görüşebilseydik
ama tatilinin güzel geçmesinede çok sevindim maşallah alyamızda baya büyümüş

demresucum noldu canım kilolar giyebildinmi pantalonunu düğüne kaldı 2 gün

huri noldu canım ipeğe niye ateşine bakıyosun yinemi hasta yoksa

Son düzenleme:
kikooş maşallah ya hafızada süper demresunun düğünü bilem hatırlamışsın oohhhh ben akşam ne yediğimi unuttum laelaelaelaelaekeltoş oğluşum da kikoş teyzesini öpmüş öle diyo Şenizşimdik sana iyi gecelr ben kaçar sabah erkekn kalkacam .

sabah pastaneden kızıma simit aldım ama kendime almadım benki simite dayanamayan çok zor oldu ama yemedim
öğlende eşim bi avm ye götürdü bizi baya dolandık durduk sonra kızımla babası mc-donaldsa girdiler yediler bişiler ama ben yine yemedim eşim diyo hayırdır niye yemiyom
ay rejimdeyim kocişşşş valla 1 haftada 2 kilo gitti süzüldüm baksana pes etmek yok dedim güle güle öldü valla
ama hakkaten dışarı çıkıp şölebi insan yüzü görünce bide vitrinlerin camından kendi ebatlarımı görünce bir kez daha karar verdim
GıDECEK BU KıLOLARRRRR

iyigeceler canlarrr hadin yatın dinlenin ben akşam 2 saat uyudum uyku muyku kalmadı kızda mızıklanıyo zaten nöbet bende bu gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…