2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

geldim kızlar ama kk da bi sorun var galiba alıntı yapamadım hep not ettim oyüzden geçiktimhuri noldu canım ipeğe niye ateşine bakıyosun yinemi hasta yoksa
yok kız hasta değiş psikolojik bide karma aşısını oldu ya..hastalığından dolayı vurmadılar yeni vurdular ya her ihtimale karşı ama kızızmın ateşi çıkmadı hiç..inşallah diş çıkarırkende çıkmaz...
aynen aynen ama benden dün teyzemlerdeydim akşam pasta kesldi yemedim..
ama teyzemin bir dilim böreğine dayanamadım ...çorba içtim balık yedim çok az salata ekmek yemedim ...
o kadar yiyelim kikoş ya ..valla kızıma ne vericem ben...balık yediğimde sanki oda yiyiyomuş gibi oluyorum o kadarcık olsun...

günayyyddııınnnn

bu sabah spor yook kızlar ipek uyanmıyor...
7:50 de uyandı emzirdim üstünü giyindirecektim bi baktım uyuya kalmış hala uyuyor..çıkamıyorum...
bu sabah ipekle parka gidecektik spor yapacaktık 9:30 da babamız bizi parktan toplayacaktı...ama uyuyan güzeli uyandırmak günah...malesef ..bugün evde spor yapıcam şimdi netten....

vallahi bende bazen sinirimde gülüyorum insan yıpranıyo ama sabır cidden sabırla beklicem düzelcek inşallahhh

günaydınlar bende eşimi işe uğurladım güzel yatağıma geri dönmeden sizede bi slm vreyim dedim
güne inşallah güzel uyanırsınız

huricim aferim gızımmm seni kim tutar bakalım en çok kim verecek gerçi ben 1 hafta önden gidiyıom düşeriz onu fitleşiriz emi canım

öle herşeyi malesef kısamıyoz emziriyoz tabikide
mesela ekmeği temelli kesme vücudun onada ihtiyacı var
şuan biz sadece yediklerimizi azzaltıp abur cuburu kesebiliriz emi canım

ben canım jelibonlarıma çoktaaaaaan elveda dedim bile

evet diloşcum insan önce sinirleniyo sonradan bi bakıyosun çocuk bunlarrrr
bu devirde koca insanlara laf anlatamıyon ki çocuğa nasıl anlatasın inşallah düzene girer canım

ya benim pc alıntı yapmıyo artık neden ki acaba valla dün gece 20 sayfayı hem oku hem not et sonra bide onlara cevap yaz iflağım kesildi yaaaa

ben kaçar kızlar
kızlarım uyanmadan azcık daha kestireyim daha sonra öğlen faturaları ödemey gidicem kızlarımla tabikide yakın yerler ama bide parka gideriz gelincede ütüm var yapılacak inşallah programım bozulmaz

sizede bal gibi paylaşımlar inşallah öpüldünüz
bebişler iki kere öpüldüüüüüüü

gezin bakalım hava güzel tabi ordaaa burası serinledi hırkasız çıkılmıyoo bende çıkııcam bugün bebişi arabasınaa gezicem nişallah kızı okula bıraktıktan sonraaazemuszemus
bizde seni ve kızlarını öpüyoruz canımm mucux mucuxŞeniz

günaydın kızlar nasılsınız

sağol kikoşcum inşallah biran önce geçer.sorucam canım ayın 21 inde kontrolümüz var.

benimde elim çok kötü.bu bileklikle haeket edemiyorum.çıkarıncada çok ağrıyor.oğlumu kaldıramıyorum ama kaldırmak zorunda kalıyorum.yanlızım inşallah düşürmem çocuğu.öff ya dün oturdum ağladım.üstünü değiştiremiyorum birde kötüsü sağ elim.keşke sol elim olsaydı

dün annem geldi sağolsun o baktı yıkadık paşayı annem yıkadı daha doğrusu ay bir keyifliydi.fotolarını eklicem.ama bizimki uyandı fırsat bulunca eklerim banyo fotolarını.sayfam açık kalsın arada yoklarım kızlar

geçmiş olsun selsin canım doktora gitmişmiydin bileğin içinn ben hatıralmıyorumda((

sağol canım.gittim.kolda tendomlar varmış.aşırı zorlanmaktan iltihaplanmış.bileklik verdi.3 hafta kullanıcam.ilaç veremedi emzirdiğim için.sadece sürmek için verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…