2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kızlar ya gece bi kaltım dudağım uyuşuk dedim yatayım sabaha geçer ama geçmedii halen uyuşuk ve bişey hissetmiyorum neden olabilir acabaaa:ecrin_bebek:

canım inşallah iyi olurr üzüldüm şimdi haliyle oğlunuda kaldıramıyosun((

çok sağol canım.aynen öyle valla.ama kaldırmak zorunda kalıyorum tabi.çok zormuş.öff ya ne yemek yapabiliyorum saçımı bile zor topluyorum allah beterinden korusun tabi

kızlar ya gece bi kaltım dudağım uyuşuk dedim yatayım sabaha geçer ama geçmedii halen uyuşuk ve bişey hissetmiyorum neden olabilir acabaaa:ecrin_bebek:

canım bir tansiyonuna filan baksaydın yazın eşimede aynısı oldu dudağım uyuşuk filan diyordu.tansiyonunu ölçtük tansiyonu yükselmiş

canım bir tansiyonuna filan baksaydın yazın eşimede aynısı oldu dudağım uyuşuk filan diyordu.tansiyonunu ölçtük tansiyonu yükselmiş

evde değil tansiyon aletim kayınvaldemde kaldı üf şimdi okudumda bazı yerlerde panik atak bazı yerlerde yüz felci geçirmeye işarettir yazıyo bi yerdede okudum ağız kanseri gibi bunaa böylee yaaa sabah sabah içimi kararttı internett bakmaz olsaydım

Melekcim Öykü büyümüş epeyce masallah babaya dönmüş iyice ya:))) ve de çok ii kilo almış gibi geldi bana

Zuhalcim hoşgeldin tatillere gidip geldiniz Alya pek bi şeker hatun olmuş tam yemelik .Kafanı dinlemişsindir oh ne güsel.

Gamzecim bende 5-6 aydan sonra oturtuyorlar diye biliyorum dr lar için. belleri çok hassasmış şuan çok dikat etmemiz lazım.

Nar, Denizi ilk defa görüyorum çok yakışıklı masallah.

kızlar şu göbek işine çözümünüz var mı sporda yapamıyorum .işyerine gelirken üst giysi konusunda sorun yasıorum ya .Aslında buradakiler hiç doğum yapmamış gibisin diyorlar ama nafile o göbeği bi ben bilirim:)))

uyuşukluk felçte olur canım Allah korusun çok önemli .muhakkak bi dr a git.bide sıcak bişler koy bakalım dudağına gececek mi

selsincim yerim ben o çağını ya .. çok güzel ib bebek .keyif alıo belli yıkanırken..
elin rahatsızmış seninde geçmiş olsun

Son düzenleme:
selsincim yerim ben o çağını ya .. çok güzel ib bebek .keyif alıo belli yıkanırken..
elin rahatsızmış seninde geçmiş olsun ihmal etmeden git dr a canım. önemli seyler bunlar

çok sağol canım.hemde nasıl keyf alıyor.yumurğunu yalayıp durdu dün.şapur şupur sesler geliyor bir baktık kendinden geçmiş.sırt üstü döndürdük rahatı bozuldu diye bir ağladıki sorma.gittim canım doktora 3 hafta bileklik takıcam.oda çok sıkıyor birde içinde demirler var.baş parmağımın kemiğine batıyor.

canım benimkide yumruğunu yiyor artık emzik veriyorum atıyor elleridaha tatlı geliyor sainirm.
tüh ya acaba niçin oldu böyle inş bileklikle geçer .düzenli tak bari.

kızlr gnydn bı suru alıntı yptım ama yazamyrm oğlum hasta uynd benı cağırıyor((((((((((dr. goturcm dişi cıkıyor gmzennde dişi cıkıyor alt dşi dişlerı cıkmadan arkadn yenısı gelıyor:gitme:

hurişş spor yapıyon sanırım şimdii bak şu ipeğe uyutmaya çalışsan uyumaz uyuyacağı tutmuş kuzucuğunnopuyorumnanaktan
aynen uyuyacağı tutu ..spor yaptıma z buçuk internetten çok bişey bulamadım şu kikoşun bahsettiği tae bo mu ney onu buldum canım çıktı yapamadım ben onları yaa yada benim bulduklarım çok zordu..
al sende bak ama bi başlayınca evdede güzel yapılıyor ..bi programda evde yapayım kendime açıldıkça vücudum..

Taebo

geçmiş olsun canım çok kötüdür tahmin edebiliyorum benim dilimdeki yarada kaç gündür beni mahfetti ki senin en önemli uzvun elin...gerçi dilimde benim için çok önemli bir uzuvkaydirigubbakcemile3...ipeğe laf anlatamıyorum konuşamıyorum...akannehir

tosunnuuummmmm diye mıncık mıncık sevesim varrrrrr...şimdi eşim gördü aaa ipeğe benziyor bu bebek ipeğin erkek versiyonu dediii vereliniortak:içelim:Şeniz

alla alla diloş noldıu kız arımı soktu...kaydirigubbakcemile3
işin şakası bekle bakalım tansiyon felç durumları dikkat....belki ciğerinlke alakalıdır...bekle bakalım olmadı gidersin dotura..

çok sağol canım.aynen öyle valla.ama kaldırmak zorunda kalıyorum tabi.çok zormuş.öff ya ne yemek yapabiliyorum saçımı bile zor topluyorum allah beterinden korusun tabi
geçmiş olsun allah şifasız hastalık vermesin bu günlerde geçecek inşallah...

bakma sen onlara onlar 100 de 1 ihtimali konuşuyorlar insanın sinirlerini sıplatıyolar ...sene czanede ölçtür çıktığında bugün geçmezse.
klava:

sağol huricim.sanada çok geçmiş olsun.şimdi biz dışarı çıkıyoruz.oğluma yün alıcaz.teyzelerim ve ananesi güzel kazaklar örücekler oğluma.

bu arada ağızım halaa yaraa dilimin uccuuuu...amartisin söylediğiilaçtanda aldım geçmiyor kardeşim dinmiyor....o kremi sürüyorum en fazla 10 dakk..bu arada emziriyorum umarım o ilacın etkisi yuoktur yaaa

yok yok bende kullandım merak etme.

maşalllahhh :1hug:

sana yazdıklarımı okudun mu bilmiyorum.ben nasıl iyileştirdiğimi yazmıştım. dene gülüm

dilaracağım tansiyon olayını dikkate al ama stresli zamanların şuaralar bu yüzden sinir sıkışması olmuştur bu da yüzün bazı bölümlerine hissizlik yaratabilir. her şeyi kötüsünden bakmayın.

selsinciğim paşa çok keyifli valla bnimde yıkanasım geldi. maşallah

beyaz melek öykü büyümüş onada koca bir maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…