- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #9.341
sağol canım.gittim.kolda tendomlar varmış.aşırı zorlanmaktan iltihaplanmış.bileklik verdi.3 hafta kullanıcam.ilaç veremedi emzirdiğim için.sadece sürmek için verdi
canım inşallah iyi olurr üzüldüm şimdi haliyle oğlunuda kaldıramıyosun((
maşallah çok tatlıı allahım nazarlardan korusunnn:asigim:
kızlar ya gece bi kaltım dudağım uyuşuk dedim yatayım sabaha geçer ama geçmedii halen uyuşuk ve bişey hissetmiyorum neden olabilir acabaaa:ecrin_bebek:
canım bir tansiyonuna filan baksaydın yazın eşimede aynısı oldu dudağım uyuşuk filan diyordu.tansiyonunu ölçtük tansiyonu yükselmiş
kızlar ya gece bi kaltım dudağım uyuşuk dedim yatayım sabaha geçer ama geçmedii halen uyuşuk ve bişey hissetmiyorum neden olabilir acabaaa:ecrin_bebek:
selsincim yerim ben o çağını ya .. çok güzel ib bebek .keyif alıo belli yıkanırken..
elin rahatsızmış seninde geçmiş olsun ihmal etmeden git dr a canım. önemli seyler bunlar
uyuşukluk felçte olur canım Allah korusun çok önemli .muhakkak bi dr a git.bide sıcak bişler koy bakalım dudağına gececek mi
çok sağol canım.hemde nasıl keyf alıyor.yumurğunu yalayıp durdu dün.şapur şupur sesler geliyor bir baktık kendinden geçmiş.sırt üstü döndürdük rahatı bozuldu diye bir ağladıki sorma.gittim canım doktora 3 hafta bileklik takıcam.oda çok sıkıyor birde içinde demirler var.baş parmağımın kemiğine batıyor.
aynen uyuyacağı tutu ..spor yaptıma z buçuk internetten çok bişey bulamadım şu kikoşun bahsettiği tae bo mu ney onu buldum canım çıktı yapamadım ben onları yaa yada benim bulduklarım çok zordu..hurişş spor yapıyon sanırım şimdii bak şu ipeğe uyutmaya çalışsan uyumaz uyuyacağı tutmuş kuzucuğunnopuyorumnanaktan
geçmiş olsun canım çok kötüdür tahmin edebiliyorum benim dilimdeki yarada kaç gündür beni mahfetti ki senin en önemli uzvun elin...gerçi dilimde benim için çok önemli bir uzuvkaydirigubbakcemile3...ipeğe laf anlatamıyorum konuşamıyorum...akannehirbenimde elim çok kötü.bu bileklikle haeket edemiyorum.çıkarıncada çok ağrıyor.oğlumu kaldıramıyorum ama kaldırmak zorunda kalıyorum.yanlızım inşallah düşürmem çocuğu.öff ya dün oturdum ağladım.üstünü değiştiremiyorum birde kötüsü sağ elim.keşke sol elim olsaydı
tosunnuuummmmm diye mıncık mıncık sevesim varrrrrr...şimdi eşim gördü aaa ipeğe benziyor bu bebek ipeğin erkek versiyonu dediii vereliniortak:içelim:Şeniz
alla alla diloş noldıu kız arımı soktu...kaydirigubbakcemile3kızlar ya gece bi kaltım dudağım uyuşuk dedim yatayım sabaha geçer ama geçmedii halen uyuşuk ve bişey hissetmiyorum neden olabilir acabaaa:ecrin_bebek:
geçmiş olsun allah şifasız hastalık vermesin bu günlerde geçecek inşallah...çok sağol canım.aynen öyle valla.ama kaldırmak zorunda kalıyorum tabi.çok zormuş.öff ya ne yemek yapabiliyorum saçımı bile zor topluyorum allah beterinden korusun tabi
bakma sen onlara onlar 100 de 1 ihtimali konuşuyorlar insanın sinirlerini sıplatıyolar ...sene czanede ölçtür çıktığında bugün geçmezse.evde değil tansiyon aletim kayınvaldemde kaldıüf şimdi okudumda bazı yerlerde panik atak bazı yerlerde yüz felci geçirmeye işarettir yazıyo bi yerdede okudum ağız kanseri gibi bunaa böylee yaaa sabah sabah içimi kararttı internett bakmaz olsaydım
kızlar şu göbek işine çözümünüz var mı sporda yapamıyorum .işyerine gelirken üst giysi konusunda sorun yasıorum ya .Aslında buradakiler hiç doğum yapmamış gibisin diyorlar ama nafile o göbeği bi ben bilirim:)))
bu arada ağızım halaa yaraa dilimin uccuuuu...amartisin söylediğiilaçtanda aldım geçmiyor kardeşim dinmiyor....o kremi sürüyorum en fazla 10 dakk..bu arada emziriyorum umarım o ilacın etkisi yuoktur yaaa
benimde elim çok kötü.bu bileklikle haeket edemiyorum.çıkarıncada çok ağrıyor.oğlumu kaldıramıyorum ama kaldırmak zorunda kalıyorum.yanlızım inşallah düşürmem çocuğu.öff ya dün oturdum ağladım.üstünü değiştiremiyorum birde kötüsü sağ elim.keşke sol elim olsaydı
melekçim oykuye masallah buyutmussun baya annesi..
hüzün , melek ... maşallah yavru kuşlarınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?