2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

okula gidicem dönüşte caddeye kadar yürüyeyim hem ölçtüreyim tansiyonu kendimide iyi hissdiyorum ama neyse bakalım hayırlısı

geçmiş olsun canım ya ikisi birden diş çıkarıyor vay haline bir kaç gün çevrim dışısın demekki...

sağol huricim.sanada çok geçmiş olsun.şimdi biz dışarı çıkıyoruz.oğluma yün alıcaz.teyzelerim ve ananesi güzel kazaklar örücekler oğluma.
oh oh şu ipleri dışarda olan yünlerdende al bi tane..kavun içi çok yakışıyor ..hani böyle tiftik tiftik olan yünden ben beceremiyorum bizimkilerde hiç bilmez..ama beceremiyorum die kestirip atmıyım dimi havalar soğusun evde dururken işim ne öğreneyim nasıl örülüyormuş..

yok yok bende kullandım merak etme.
saol canım yatarken sürdüm böyle dilime gelyo dağılıyor damağıma yapışıyor sabaha acısı biraz dinmişti..
dünde bütün gün 4 saat arayla sürdüm ...süresi 10 dakika sürüyorum 10 dakki sonra feci bir acı...bakalım bugünde devam edeyim gecede süreyim umarım yarına biter çünkü artık dayanamıyorumm...yarayı iki dişimin arasında sıkıp uyuşturuyorum bende...

kızlar ipeğin bomba gibi taze resimleri geliyor birazdan...

amatıs masallh kuzuna koçuna dıcektım pardon yerım o dudagı ben
oglum diş cıksada masum masallh guluyor ama hasta ya burnu tıkndı o zorluyor onu ((

amatıs masallh kuzuna koçuna dıcektım pardon yerım o dudagı ben
oglum diş cıksada masum masallh guluyor ama hasta ya burnu tıkndı o zorluyor onu ((

ay kıyamam bebeğime yaa. egeninde diş yerleri belli eller ağızdan çıkmıyor. anneannem hafif huysuzlanınca diş etlerini rakı sür dedi kolaylaşırmış çıkması. geçen annem denedi bir yalandı ki sorma. rakıcı olacak benim oğlum. kaydirigubbakcemile3

Herkese günaydınn,nasılsınız ?
Oğlum gece 23:30'da zor uyudu, gece 3:15 - 4:15 - 05:20 ve en son 6:15 te uyandık.Kurulu saat gibi maşallah :) ondan sonrada uykumuz kaçtı konuştuk,gülüştük.Sonra hazır erken kalkmışken kocişimle çıkayım dedim,anneme gittim kahvaltı yaptım ve işteyim.

amiin huriciğim.allah kimseye acılarını göstermesin.allah olmayan herkesede taddırsın bu duyguyu muteşem bir şeymiş.

hoşgeldin çiçek

nazlıbahar kullanıyorsun dimi serumfizyolojik?

vvoovv çiçek bu gün akşama kafan masaya konar..kahve iç canım uykun gelmesin..

yine kayıtlı kullanıcılar geçmişi okuyorlar heralde..
bakın benim iletilerime cevap yazın geçmiştekiler alınganlık yaparım heaaaaaaa :hulya:kaydirigubbakcemile3:mymeka:
ben şu çamaşırları asayım ipeğin çamşurlarını makineye atayım ....

Günaydın kızlar
huricim senin resmi görünce aklıma geldi
dün eşimin yanına bi arkadaşımız uğramış 6 aylık bebekleri var onlarında bu beşiğin üstüne takılan dönenceler yüzünden bebeğin gözlerinde kayma olmuş doktora gidiyorlarmış çok üzüldüm ben kullanmıyorum zaten biraz daha büyüsün öyle baksın diye düşünüyordum şimdi hiç kullanamam herhalde

of walla kafam şişti yan tarafıma yeni gelin gelcek..evde restorasyon yapıolar yıkıp dokuolar matkap sesleri hepsi evn içinde sanki..walla hayret ettim kızım uyuyabilio bu seste..ama bnm kafa davul oldu yaaa..

masallah ipektoşuma..giderek dahada guzelleşio masallah 41 kere annesi..
saol canım doğduğunda pek bi çirkin di...yani yani erkek bebeğe benziyordu kıllıydı böyle yüzü bi değişik bi çocuktu byüdükçe güzelleşmeye başladı bende farkındayım öz eleştürü yapabiliyom gız...hehehehehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…