- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #9.361
aynen uyuyacağı tutu ..spor yaptıma z buçuk internetten çok bişey bulamadım şu kikoşun bahsettiği tae bo mu ney onu buldum canım çıktı yapamadım ben onları yaa yada benim bulduklarım çok zordu..
al sende bak ama bi başlayınca evdede güzel yapılıyor ..bi programda evde yapayım kendime açıldıkça vücudum..
Taebo
geçmiş olsun canım çok kötüdür tahmin edebiliyorum benim dilimdeki yarada kaç gündür beni mahfetti ki senin en önemli uzvun elin...gerçi dilimde benim için çok önemli bir uzuvkaydirigubbakcemile3...ipeğe laf anlatamıyorum konuşamıyorum...akannehir
tosunnuuummmmm diye mıncık mıncık sevesim varrrrrr...şimdi eşim gördü aaa ipeğe benziyor bu bebek ipeğin erkek versiyonu dediii vereliniortak:içelim:Şeniz
alla alla diloş noldıu kız arımı soktu...kaydirigubbakcemile3
işin şakası bekle bakalım tansiyon felç durumları dikkat....belki ciğerinlke alakalıdır...bekle bakalım olmadı gidersin dotura..
geçmiş olsun allah şifasız hastalık vermesin bu günlerde geçecek inşallah...
bakma sen onlara onlar 100 de 1 ihtimali konuşuyorlar insanın sinirlerini sıplatıyolar ...sene czanede ölçtür çıktığında bugün geçmezse.
klava:
dilaracağım tansiyon olayını dikkate al ama stresli zamanların şuaralar bu yüzden sinir sıkışması olmuştur bu da yüzün bazı bölümlerine hissizlik yaratabilir. her şeyi kötüsünden bakmayın.
selsinciğim paşa çok keyifli valla bnimde yıkanasım geldi. maşallah
beyaz melek öykü büyümüş onada koca bir maşallah
geçmiş olsun canım ya ikisi birden diş çıkarıyor vay haline bir kaç gün çevrim dışısın demekki...kızlr gnydn bı suru alıntı yptım ama yazamyrm oğlum hasta uynd benı cağırıyor((((((((((dr. goturcm dişi cıkıyor gmzennde dişi cıkıyor alt dşi dişlerı cıkmadan arkadn yenısı gelıyor:gitme:
oh oh şu ipleri dışarda olan yünlerdende al bi tane..kavun içi çok yakışıyor ..hani böyle tiftik tiftik olan yünden ben beceremiyorum bizimkilerde hiç bilmez..ama beceremiyorum die kestirip atmıyım dimi havalar soğusun evde dururken işim ne öğreneyim nasıl örülüyormuş..sağol huricim.sanada çok geçmiş olsun.şimdi biz dışarı çıkıyoruz.oğluma yün alıcaz.teyzelerim ve ananesi güzel kazaklar örücekler oğluma.
saol canım yatarken sürdüm böyle dilime gelyo dağılıyor damağıma yapışıyor sabaha acısı biraz dinmişti..yok yok bende kullandım merak etme.
amatıs masallh kuzuna koçuna dıcektım pardonyerım o dudagı ben
oglum diş cıksada masum masallh guluyor ama hasta ya burnu tıkndı o zorluyor onu((
Herkese günaydınn,nasılsınız ?
Oğlum gece 23:30'da zor uyudu, gece 3:15 - 4:15 - 05:20 ve en son 6:15 te uyandık.Kurulu saat gibi maşallah :) ondan sonrada uykumuz kaçtı konuştuk,gülüştük.Sonra hazır erken kalkmışken kocişimle çıkayım dedim,anneme gittim kahvaltı yaptım ve işteyim.
saol canım doğduğunda pek bi çirkin di...yani yani erkek bebeğe benziyordu kıllıydı böyle yüzü bi değişik bi çocuktu byüdükçe güzelleşmeye başladı bende farkındayım öz eleştürü yapabiliyom gız...hehehehehehemasallah ipektoşuma..giderek dahada guzelleşio masallah 41 kere annesi..
of walla kafam şişti yan tarafıma yeni gelin gelcek..evde restorasyon yapıolar yıkıp dokuolar matkap sesleri hepsi evn içinde sanki..walla hayret ettim kızım uyuyabilio bu seste..ama bnm kafa davul oldu yaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?