2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

amatist cnm ya eczanelerde jeler var yaa aman dıkkat et sen bılırsın genede ama sakıncalı deılmı kokusu bıle yeter ona ((
huriş kız gelınımıze masallahhhh aksama gamzeye gostereyım bari ne öle kıskanırız bız sereserpe gelınızı...aaaaaa hehehhehe

huricim ipeğe kocaman ib masallah
daha güzelleşmiş gerçekten de.
çok yaratıcısın söylemeden gecemiycem:))))

bende taraftar değilim de geçen sofrada otururken babam rakı içiyordu.annem değrdirdi parmağğını sürdü bebişe ben aaa napıyon demeye kalmadan sürdü. ben yalanışını anlatmak için yazdım size yoksa yok öle bir niyetim. içimdende kaynana yapsa hörtlemiştim diye geçirdim

ah kıyamama karenciğim yaa. ben geleyim beraber çıkalım :hulya:

slm kızlar nasılsınız
benim bir sürü işim var
ütülerim duruyor çamaşır ıkanıyor temizlik yapılacak off off nasıl bitecek bu işler
geçmişe bakamadım
sadece bu sayfaya bakabildim kusura bakmayın
amatist oğlun çok tatlı canım 41 kere maşallah
nazlıbaar çok geçmiş olsun canım allah kolaylık versin
bugün benim kızda huysuz zar zor uyuttum

huri bu çok tatlı kuzum ya tam yemelik
benim yerime ye onu annesi
Allahım nazarlardan korusun
selsincim alıntıda gördüm kuzunu 41 kere maşallah yakıyor ortalığı
kızlar benim papatyamın saçları dökülüyor bu gidişle kel kalacaz herhalde

narcım canım senin oğluşunuda alıntıda gördüm
çok tatlı maşallah 41 kere,
bugün beleşçi oldum vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ama ama ben dönenceyi çok seferim..
hem 6 aylık bebede kayma kesinleşirmiki 1 yaştan önce dokturlar kesin bişey söylemiyo ki...
hem inanma sen kadın bi çok kez çocuğu düşürmüştür yere ondan kaymıştır kimsenin kaymıyorda bi onunkimi kayıyor...
kız varya şimdi paniklettin beni ahanda kaldırdım su borusunu kaydirigubbakcemile3

of walla kafam şişti yan tarafıma yeni gelin gelcek..evde restorasyon yapıolar yıkıp dokuolar matkap sesleri hepsi evn içinde sanki..walla hayret ettim kızım uyuyabilio bu seste..ama bnm kafa davul oldu yaaa..
ayy valla kafa dayanmaz t.v. bile izleyemezsin...ya kendini temizliğe ver yada al kızı çık kapılara illa birine gitmene gerek yokki sokak sokak dolaş sende...kaydirigubbakcemile2
hah görümceden çektiği yetmedi kızımın bide kaynana çıktı başına..bende selsinle dünür olurum hıh:dance:

kaçacak yerim de yok ki..gurbet kusuyam men:=)
gel kız bizeee:içelim:

[
mene ben şimdi kıskandımm eylülüde koyayım arayaa kambersiz olurmu demi heheehkaydirigubbakcemile3

hadi bakalım eylülümüzüde bekliyoruz...
noldu tansiyonunu ölçtürdün mü?

teşekkür ederim canım..
korkma kel kalmaz yahu yenileri gelir arkadaş kısa bi süreliğine eski saçlarla yeni saçlar aynı arada bi değişik saç sitili oluyor ama kısa sürüyor ..bizizmkinde daha bi dökülme gelişmesi yok..

narcım canım senin oğluşunuda alıntıda gördüm
çok tatlı maşallah 41 kere,
bugün beleşçi oldum vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
beleşçi seniii geçmişi okumadan hazıra kondun iyimi..
opuyorumnanaktan

selam kızlrrr....

maşallahh bebişler çok tatlıı...
benim bebeğim de maşallah çok iyi kusmamız kalmadı artık çok şükür...

diloşşş bu çok tatlı yerim ısırırım ben onu
41 kere maşallah kuzulara rabbim nazarlardan korusun

Aslında ben de bebeğimi 31 Temmuzda doğuracaktım ama bizimki aceleci davrandı ve 3 ay erken olarak 9 Mayısta doğdu. 28 haftalıktı, 52 gün küvezde kaldı. Şimdi çok şükür yanımda. Bebekleriniz hareket olarak neler yapabiliyor. Bebeğimle karşılaştırmak için soruyorum.

confuse selam canım..paşan nasıl sen nasılsın?

Selam Karenciğim;
Kusura bakma canım şimdi gördüm.Benim paşa çok huzursuz dün geceden beri,onunla ilgileniyordum tabi kk sayfası açık...Dün gündüz bazı işlerim vardı oğluşumla çıktık,malum bırakabileceğim kimse yok,yalnızım.Çok mutluydu,eve geldik,banyosu yaptırdım,öyle neşeliydi ki...Akşam oldu bir huzursuz,bir huzursuz...Gece 1.30 gibi uyudu.Bu sabah 6.30 gibi uyandı çok huzursuz yine...Gazı var...Bir süredir gaz problemimiz bitmişti,ben de çok seviiniyordum.Ama hata bende( Dün nasıl olsa gazı olmuyor diye düşünerek çok canım çekti diye kola içtim ve miktar olarakta abarttım.Çok pişman oldum ama...
Sen nasılsın canım,senin kuzucuğun nasıl?

karencim çok merak eidyordum serrayı nihayt görebildik gül yüzünü masallah çok güzel bir yüzü var .Allah nazardan sakınsin.

Diloşum Eylülde manken kıvamında ince uzun hehe:) çok güzel senin yavrunda masallah

hoşgeldin canım
sen 4.ayı bitirmek üzeresin. ben daha 4 yeni gireceğim topikte arkadaşlar 3 geliyorlar. valla ne desem ki doğduktan sonra premütre doğmuş olması bişi farketmiyor.ayının gerektiği davranışları yapmalı.ama hepsini yapacak diye bişi yok tabii.gelişim farklı olabiliyor. sana ay oalrak en yakın ben ve bir iki kişi daha var bizlerde premütre doğurduk.ben kendi oğlumu anlatayım.insanları ayırt etmeye başladı. oyuncağa falan uzanıyor ama kavraması yok. gülücükler kahkahalar başladı. dönme daha yok. kilo ve boyu normal ayındaki çocuklar gibi. uyku süreleri uzadı.başka ne anlatayım ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…