- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #9.381
amatist cnm ya eczanelerde jeler var yaa aman dıkkat et sen bılırsın genede ama sakıncalı deılmı kokusu bıle yeter ona((
huriş kız gelınımıze masallahhhh aksama gamzeye gostereyım bari ne öle kıskanırız bız sereserpe gelınızı...aaaaaa hehehhehe
ama ama ben dönenceyi çok seferim..Günaydın kızlar
huricim senin resmi görünce aklıma geldi
dün eşimin yanına bi arkadaşımız uğramış 6 aylık bebekleri var onlarında bu beşiğin üstüne takılan dönenceler yüzünden bebeğin gözlerinde kayma olmuş doktora gidiyorlarmış çok üzüldüm ben kullanmıyorum zaten biraz daha büyüsün öyle baksın diye düşünüyordum şimdi hiç kullanamam herhalde
ayy valla kafa dayanmaz t.v. bile izleyemezsin...ya kendini temizliğe ver yada al kızı çık kapılara illa birine gitmene gerek yokki sokak sokak dolaş sende...kaydirigubbakcemile2of walla kafam şişti yan tarafıma yeni gelin gelcek..evde restorasyon yapıolar yıkıp dokuolar matkap sesleri hepsi evn içinde sanki..walla hayret ettim kızım uyuyabilio bu seste..ama bnm kafa davul oldu yaaa..
hah görümceden çektiği yetmedi kızımın bide kaynana çıktı başına..bende selsinle dünür olurum hıh:dance:amatist cnm ya eczanelerde jeler var yaa aman dıkkat et sen bılırsın genede ama sakıncalı deılmı kokusu bıle yeter ona((
huriş kız gelınımıze masallahhhh aksama gamzeye gostereyım bari ne öle kıskanırız bız sereserpe gelınızı...aaaaaa hehehhehe
gel kız bizeee:içelim:kaçacak yerim de yok ki..gurbet kusuyam men:=)
[
mene ben şimdi kıskandımm eylülüde koyayım arayaa kambersiz olurmu demi heheehkaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim canım..huri bu çok tatlı kuzum ya tam yemelik
benim yerime ye onu annesi
Allahım nazarlardan korusun
selsincim alıntıda gördüm kuzunu 41 kere maşallah yakıyor ortalığı
kızlar benim papatyamın saçları dökülüyor bu gidişle kel kalacaz herhalde
beleşçi seniii geçmişi okumadan hazıra kondun iyimi..narcım canım senin oğluşunuda alıntıda gördüm
çok tatlı maşallah 41 kere,
bugün beleşçi oldum vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
confuse selam canım..paşan nasıl sen nasılsın?
Aslında ben de bebeğimi 31 Temmuzda doğuracaktım ama bizimki aceleci davrandı ve 3 ay erken olarak 9 Mayısta doğdu. 28 haftalıktı, 52 gün küvezde kaldı. Şimdi çok şükür yanımda. Bebekleriniz hareket olarak neler yapabiliyor. Bebeğimle karşılaştırmak için soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?