- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #9.401
karencim çok merak eidyordum serrayı nihayt görebildik gül yüzünü masallah çok güzel bir yüzü var .Allah nazardan sakınsin.
Diloşum Eylülde manken kıvamında ince uzun hehe:) çok güzel senin yavrunda masallah
AY MASALLAHHHH KOCCAMAN OLMUS. BIN KERE MASALLAH YAKISIKLIYA.
canim gecmis olsun dikkat et, cok zorlama, kucak istiyor veletler. alirken vs hep bilekten zorluyoruz.
Masallah ne cabuk buyuyorlar yahu.Cok tatli olmus. tam yemelik.
Canim sana da gecmis olsun. bence internete sen hic bakma. felaket telleli. hic iyi bir sey soylemez.
canim ben kopcali korse bulmustum almadim. keske alsaydim. bende cirtcirtli var. o da cok guzel topluyor ama cirtcirtlarinin oldugu yer belli oluyor. kopcalilar, gelinligin icine giyilenler gibi. bir firsatini bulursam cikip alacagim. diger lastikliler vs olmuyor. ustten altta portluyor. giymesi zor.
zaten su anda bizim sorun kilo coklugu degil. 4 kg dan ne olacak. etler civik. onlari toplamak lazim. oturdugun yerden kanini ici cek disa ver. hareket etmis olursun.
Masllah kizina. ne kadar buyumus, tatli olmus. ayricana da cok cinsin gercekten:)
valla bizimki dsaha donemiyor. yan bile donmuyor. yuz ustu koyunca da basini zaten hep dik tutuyor ama yorulunca basiyor cigligi. hep kucak kistiyor. zaten hastalandi dun gece yavrum. burnu tikandi. gaz bir taraftan. burnu tikanik ememiyor. dr aspirator olarak selsin'in de onerdigi novartis'in aspiratorunu nonerdi. esim aldi getirecek. insallah ise yarar. digeri dandik bir halta yaramiyor kendimde denedim:)
oyyyyyyyy kuzuuuuuuu. senin ayakkabilarini yerim bennnnnnnn. canim cok tatli olmus masllah.
Ya gercekten ne kadar hizli buyuyorlar. cok sirin olmus. op o gidiktan yanaktan. bal bal.
diloş muhtemelen sinirsel
fıstık gibi oluyor bu kız.iyice sana benziyor sanki her geçen gün
maşallah diloş eylülümüz çok şeker olmuş yaa bebişlerimiz büyüdüler herşey rayına oturdu çok şükür allah onları bize bağaşlasın yerim onun tombiş yüzünü ben sana benziyo diloş aynı senn
şükür kusma kötü ya ben günde 3-4- kere üst değiştiriyorum valla kusmaktan hadi gözün aydın
gel kız nerdesin yerini söyle ben geleyim seni almaya şöyyllee sokak sokak gezelim seninle...
kızın bi harika maşşşaalllaah o kirpikleri yerim ben..tam kız yani bizizmkine bazen kızmı erkemi die soruyolar senin ki direk kiraz dudak süpürge kirpiklerden kız yani....yavrum yerim o gıdını maşaşllaahh
yaaa maşallahhh bebeklerinizz çok tatlı yerim ben onlarııııı.... maşallahh maşallahh maşallahhhh
yaa ben de özledim bebeğimiii akşama ben de koycamm resimlerinii
kibele çok şekersiniz canım yaa kızında maşallah çok güleç yüzlüü çok mutlu görünüyo allah nazarlardan saklasın 41 kere maşalalhhh:1hug:
Aslında şöyle erken doğan bebeklerin gelişimleri doğması gereken tarihe göre takip ediliyor. Yani 2 yaşına kadar düzeltilmiş yaş kullanılıyor. Buna göre bebeğim 2 ay 10 günlük. Çünkü anne karnında geçirmesi gereken 3 ayı dışarıda geçirdi. Bu nedenle temmuz bebeklerinin hareket olarak yapması gerekenleri yapabiliyor. Henüz oyuncakları kavramıyor, dönemiyor. Beni ve nesneleri takip ediyor, başını tutabiliyor. Temmuz bebekleri içinde dönmeye başlayan ya da nesneleri tutan bebek var mı?
Aslında şöyle erken doğan bebeklerin gelişimleri doğması gereken tarihe göre takip ediliyor. Yani 2 yaşına kadar düzeltilmiş yaş kullanılıyor. Buna göre bebeğim 2 ay 10 günlük. Çünkü anne karnında geçirmesi gereken 3 ayı dışarıda geçirdi. Bu nedenle temmuz bebeklerinin hareket olarak yapması gerekenleri yapabiliyor. Henüz oyuncakları kavramıyor, dönemiyor. Beni ve nesneleri takip ediyor, başını tutabiliyor. Temmuz bebekleri içinde dönmeye başlayan ya da nesneleri tutan bebek var mı?
sağolsın canım kolay gelsin sana yoğunsun sanırım Şeniz
Hastalandi bugun Dilaracim. bu arada senin kiz bence ayni sen tip olarak.
DİLOŞUMM eylul daha b narin olmuş cidden masallah kızımıza..çok tatlı canımm..
KİBELECİMM..ya ben bu edos bebegi yesem doymam heralde..tunişle edoşa bakınca aynı yeme hissi uyanıyo bende..Allah nazardan saklasın masallah..
HURİCİMM..sen avrupa ben anadolu Allah kavustursun bebeli anaları ...diyerek dizelerimle sana seslenmiş oldum tatlım..:=)
serra için yorumlarınıza tesekkurler kızlar..Allah tum meleklerimizi korusun..
maşallah canım sende çok tatlısın ..kızızn bi harika anzar değmesin maşallahhh.....E bari ben de koyayim resim.
benim kızımda 2,5 aylıkken srtına yastık koymuştum sanirim ondan destek alıp dönmüştü .sürekli kalkmaya calışıyor cünkü. şuana kadar o şekilde bi kere döndü .
E bari ben de koyayim resim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?