2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

vallahi bakmakta istemiyorum şöyle sabah bi araştırayım dedim bunları buldumm bakalım bi kaç gün içinde geçmezse uyuşukluk doktora gidicem:bbo:
diloş muhtemelen sinirsel
fıstık gibi oluyor bu kız.iyice sana benziyor sanki her geçen gün

sinirsel olabilir gece yatnmadan önce benim sinirler tavan yapmıştı ondan belkide:))

teşekkür ederiz teyzoşları ellerinizden öper hepinizin:)))

yaaa maşallahhh bebeklerinizz çok tatlı yerim ben onlarııııı.... maşallahh maşallahh maşallahhhh

yaa ben de özledim bebeğimiii akşama ben de koycamm resimlerinii

Salincak alacagim diyordum ya, kalktik ta Erenkoy;den Sultanhamam'a salincak almaya. guya orada nakite daha uyguna aliriz diye.

Adam, Irem Bebe, fisher price yagmur ormanini 255ten acti fiyati. nakit 210 a dustu. dedim internette zaten bu 199 lira uistelik de 10 taksit. adam yok mok dedi. varsa dedim internetiniz gostereyim. adam diyor ki bulamazsiniz bulrusaniz da bu sefer ben 255 ten asagi dusmeyecegim. Adamin gozune soktum. bozuldu. bu sefer satan siteye laf atiyor. bilinmedik site vs vs. esim alalim dedi. ben dedim ne lacacaz. taksitle hem de daha ucuza alirim.

neyse ben hisimla ciktim. gece geldim siparisimi verdim. 199 a hem de 8 taksit.

siparisim de ertesi gun geldi. bir daha tovbe. asla gitmem. internet cidden daha ucuz.

teşekkür ederim hurişimm evet bana benziyo hatta benim küçüklük resmim var bulsamda yanyana bi koysam hiç fark yok:)))

Aslında şöyle erken doğan bebeklerin gelişimleri doğması gereken tarihe göre takip ediliyor. Yani 2 yaşına kadar düzeltilmiş yaş kullanılıyor. Buna göre bebeğim 2 ay 10 günlük. Çünkü anne karnında geçirmesi gereken 3 ayı dışarıda geçirdi. Bu nedenle temmuz bebeklerinin hareket olarak yapması gerekenleri yapabiliyor. Henüz oyuncakları kavramıyor, dönemiyor. Beni ve nesneleri takip ediyor, başını tutabiliyor. Temmuz bebekleri içinde dönmeye başlayan ya da nesneleri tutan bebek var mı?

canim benim kizim 24 temmuzda dogdu. su anda 2,5 aylik civari. henuz donemiyor ama dedigin gibi oyuncaklari henuz kavramiyor. kavrasa da bilincsiz. hani ona yetiseyim alayim tutayim degil. eli takilirsa. donemiyor da.

merak etme doner.

benim bebeğim de 25 gün erken geldi.. arada çok fark yok sanırım ama yine de kilosu daha düşük ben de endişe ediyorum bazen karşılaştırma yapıyorum.. ama şimdilik dediğin gibi sadece beni ve nesneleri takip ediyo bebeğimm bişeyi ben tutturmadan tutamıyo ve uzanmıyo... sağlıklı olsun da 25 gün geriden gelsin napalımmm

sağolsın canım kolay gelsin sana yoğunsun sanırım Şeniz

ayy evet cnm yaa yoğunum walla....

DıLOŞUMM eylul daha b narin olmuş cidden masallah kızımıza..çok tatlı canımm..

KıBELECıMM..ya ben bu edos bebegi yesem doymam heralde..tunişle edoşa bakınca aynı yeme hissi uyanıyo bende..Allah nazardan saklasın masallah..

HURıCıMM..sen avrupa ben anadolu Allah kavustursun bebeli anaları ...diyerek dizelerimle sana seslenmiş oldum tatlım..:=)

serra için yorumlarınıza tesekkurler kızlar..Allah tum meleklerimizi korusun..

nasıl poz vermişsin analı kızlı .çok şekey yayerim onu.kibelecim sende çok güzelmişsin demeden geçemiycem...

Hastalandi bugun Dilaracim. bu arada senin kiz bence ayni sen tip olarak.

sağol canım Şenizgeçmiş olsun canım inşallah önemli bişeyi yokturr çabuk toparlanır:teselli:

teşekkür ederim tatlımmŞeniz

kızlar yaa benim kız artık kucakta emmek istemiyoo kucağıma alıyorum emzirmek için yokk itiyo beni bende kaç gündür beni bırakacak diye üzülüyodum mamayla anne sütü karışık besleniyo dün ve bugün bişey deneyim dedim belki o zman alır mememi aldı cidden dünden beri ikimizde yatarak emişiyoruz :)) bi yandan elimi tutuyo bi yandan emiyo uykuya geçiyo hemen inşallah böyle gider alabildiği kadar sütümü almasını istiyorum :Saruboceq:

E bari ben de koyayim resim.

maşallah canım sende çok tatlısın ..kızızn bi harika anzar değmesin maşallahhh.....

kızlar hepimiz gaza geldik resimlerle dokldurduk topiği ne güzel ama ben izininizle bu resimleri toplu bi şekilde diğer topiğe bizim bebişlerin resimlerinin olduğu topiğe taşıyorum..halledeyim size adresini koyarım burayaaa...

kızlar tam yazamıyorum oğlumla ılgılenıyorum ya hepsı cok tatlı olmus bebişlerın Rabbım onları bıze bagıslasın uzn omurler saglıklı gunler gorsunler ınsallah hep beraber.....

benim kızımda 2,5 aylıkken srtına yastık koymuştum sanirim ondan destek alıp dönmüştü .sürekli kalkmaya calışıyor cünkü. şuana kadar o şekilde bi kere döndü .

benim kızımda 2,5 aylıkken srtına yastık koymuştum sanirim ondan destek alıp dönmüştü .sürekli kalkmaya calışıyor cünkü. şuana kadar o şekilde bi kere döndü .

canim benim kiz da surekli dogrulmak istiyor ama hic donme tesebbusu olmadi.hatta babasi dun aksam hafif yan koydu. pat diye geri dustu patates cuvali gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…