2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

canim hapsirmasinin sebebi sadece burnundan nefes almasi. yani bebegini hapsiriyor diye usuyor sanma.

ne kadar korursan o kadar hassas bir bebegin olur. sonucta gene sen ve bebegin ceker. biraz rahat ol cok korumaci olma. yarar degil zarar getiri.

kizlar gecenin 3u ve caresizim. 3 saattir emiyoruz, ve agzindan ne zaman memeyi alsam ac kurt gibi saldiriyor. ne yapacagimi sasirdim. sut de geliyor siktikca. anlamadim ki.

kizlar gecenin 3u ve caresizim. 3 saattir emiyoruz, ve agzindan ne zaman memeyi alsam ac kurt gibi saldiriyor. ne yapacagimi sasirdim. sut de geliyor siktikca. anlamadim ki.

bazen benimkide yapıyor geçen gece saat 3 den 5 e kadar memede kaldı emzirirken uyuyacaktım zor tuttum kendimi uyumamak için..huy demekki yapıyorlar ya gündüzde yapıyor aynısını ..bazen emzik niyetine kullanıyor beni karnı doyuyor ama ağızından bırakmak istemiyor ağızından sütleri fışkırtıyo ama memeyi bırakmıyor....
eda bebek çok tatlı maşallah yaaaa...çok güzel bir bebeğin olmuş canım...

bu arada kayısı kompostom pişiyor ben hiç mama vermiyorum ama mama yiyiyormuş gibi yapıyor kakasını deli olucam ya ....kayısıyı yutunca nolcak bakalım...

kızlar kızım kakasını yaparken çok zorlanıyo kaç saattir uyuymadı yardım kakası koyu geliyor az yapıyor suludeğil napıyım ?

canım benim oğlum çok yapıyor ama o da çok zorlanıyor. benimki mama vermek zorunda kaldığım için oluyor sanırım. ayaklarını hareket ettirmek işe yarıyor onu dene.

canım benim kızımda ilk zamna hep memede uyumak devamlı emmek istiyodu doktora söyledim en fazla memede 10 15 dakika bırakırın uyudu zaman yavaşça ağzından çekin yatırın demişti bende öyle yaptım yoksa çok memede kalıyo dedim hemen uyanıyo tekrar emmek istiyo tekrar emzir yine uyursa çek yatır hiç bıkmadan aynı işlemi yaptım istersen sende dene şimdi kızım artık memede fazla kalmıyo emdiği gibi karnı doyduğunda kendi çıkartıyo ağzında artık çok sık emmekte istemiyo sanırım büyüdü artık opuyorumnanaktan

işte ipek böcüğüm bugün çektim yavrumun resmini maşallah diyelim...a.s

hurişim yerim ben senin o pike böcüğünüüüü maşallah subanallahh çok tatluuuucokacimcoook

canım ben bi çözüm bulamadım benim kız çok inat düz yatmıyoo basıyo yaygarayıı mecburr artık yan yatırıyozz( uzun kafalı kızım benimmkaydirigubbakcemile3

ben de bu sabah ictim. ben dun soylemesi ayip kabiz olmustum, bebek de belki olmustur ondan rahatsuzdir uyuyamiyordur diye dusundum. bir de cay icmistim dun aksam. kafein bebegi belki uyarmis olabilir.

işte ipek böcüğüm bugün çektim yavrumun resmini maşallah diyelim...a.s

masallah canim ya. cok tatli. Allah bagislasin.

kompostodan sonra bi posta yaptı ama yine sulu değil ama miktarı fazlalaştı şu hale bak ya inek şabanda vardıya bi sahne eşeğin dışkısını takip ediyolardı b.k nöbeti tutuyolardı..onun gibi b.k nöbeti tutuyorum.....heheheheheh

huri kayısı kompostosuna oranları nasıl yaptın?ne kadar kayısı ne kadr su=?seker

valla büyük tencereye göz kararı su koydum nerdeyse 20 su bardağı kadar 2 su bardağıda şeker koydum onu kaynattım kaynamaya başlayınca 1 kg kayısıları ikiye bölmüştüm gözüme büyük geldi bi daha 2 ye böldüm kaynayan şerbete kayısıları attım bi süre kaynattım çok fazla kaynatıca dağılıyor kayısılar yumuşasın yetiyor....5 kiloluk yoğurt kabı vardı boşalttım içine biraz soğuyunca dolaba şimdi bardağa çorba kepçesiyle koyup koyup içiyorum....hehehe bakalım kızızm bu akşam düzelecek mi kakişi....kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
cnm saol bende durmadan sutlaac yapıyorum aılece yıyoruz :)
bızım nette sorun var sayfayı zar zor acıyorum acıyorum bu seferde yenılemıyor uğrasıp duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…