- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
Canım benim ancak 1 kez cıkabildik dısarı, bizim evimiz bilas yüksekte sürekli esiyo 40'ı cıkmadan cok korkuyorum bilasta hassas hemen hapsiriyo azcık ince giydirsem mafoldumben Bakalım yarın alısveris merkezine kadar gitmeyi denices nası olcak acaba delikafadulden
kizlar gecenin 3u ve caresizim. 3 saattir emiyoruz, ve agzindan ne zaman memeyi alsam ac kurt gibi saldiriyor. ne yapacagimi sasirdim. sut de geliyor siktikca. anlamadim ki.
işte ipek böcüğüm bugün çektim yavrumun resmini maşallah diyelim...a.s
kızlar kızım kakasını yaparken çok zorlanıyo kaç saattir uyuymadı yardım kakası koyu geliyor az yapıyor suludeğil napıyım ?
inşallah gönlüne göre olur ataman canım:Saruboceq:
teşekkür ederim canım. umarım haftaya da atandığım haberini veririm ve hoşçakal istanbul diyebilirim
kizlar gecenin 3u ve caresizim. 3 saattir emiyoruz, ve agzindan ne zaman memeyi alsam ac kurt gibi saldiriyor. ne yapacagimi sasirdim. sut de geliyor siktikca. anlamadim ki.
canım benım oglanın kafasıda ıyıce uzadı.
benımkıde yan yatıyor.ılk baslarda ben yan yatırıyordum kusar felan eder bırsey olur dıye.sımdı düz yatırmaya calısıyorum bu seferde kendı yana yatıyor.yan taraflarına destek koyuyorum bazen.
ama bu seferde kusarsa dıye korkuyrum.
bir çözüm bulursan banada haber ver olurm canım.vereliniortak
bazen benimkide yapıyor geçen gece saat 3 den 5 e kadar memede kaldı emzirirken uyuyacaktım zor tuttum kendimi uyumamak için..huy demekki yapıyorlar ya gündüzde yapıyor aynısını ..bazen emzik niyetine kullanıyor beni karnı doyuyor ama ağızından bırakmak istemiyor ağızından sütleri fışkırtıyo ama memeyi bırakmıyor....
eda bebek çok tatlı maşallah yaaaa...çok güzel bir bebeğin olmuş canım...
canim cok sagolasin. herkesin bebegi cok guzel. o kadar masumlar, o kadar tatlilar ki.
bu arada kayısı kompostom pişiyor ben hiç mama vermiyorum ama mama yiyiyormuş gibi yapıyor kakasını deli olucam ya ....kayısıyı yutunca nolcak bakalım...
canım benim kızımda ilk zamna hep memede uyumak devamlı emmek istiyodu doktora söyledim en fazla memede 10 15 dakika bırakırın uyudu zaman yavaşça ağzından çekin yatırın demişti bende öyle yaptım yoksa çok memede kalıyo dedim hemen uyanıyo tekrar emmek istiyo tekrar emzir yine uyursa çek yatır hiç bıkmadan aynı işlemi yaptım istersen sende dene şimdi kızım artık memede fazla kalmıyo emdiği gibi karnı doyduğunda kendi çıkartıyo ağzında artık çok sık emmekte istemiyo sanırım büyüdü artık opuyorumnanaktan
canim sagolasin. hep cikariyorum memeyi, cikardigim anda saldiriyor resmen. dedim acaba sutum az da az az geliyor doymuyor mu? kalktim 1 bardak sut ictim, cemenotu hapi attim agzima.
ama sonra uyudu ama beni de bitirdi. 4.5 a geliyordu uyudugunda. sabah kalkti ihliyor yavrum. ih ih ih. ya ben dun disari cikmistim. 4 saat falan bir esti, bir sicak. bebek perisan olmus olabilir. alissin istedim. cunku 18 gunlukken 16 saat ucak yolculugu yapacak. 20 gunlukken gene oyle. 21. gun dayisinin dugunu var. yani biraz korumaci olmayim dedim ama dun yanlis bir zamandi sanirim. hava asiri sicakti. arabada in bin. yavrum hastalanirsa hic affetmem kendimi.
uyuyor simdi kucuk canavar.
hurişim yerim ben senin o pike böcüğünüüüü maşallah subanallahh çok tatluuuucokacimcoook
huri kayısı kompostosuna oranları nasıl yaptın?ne kadar kayısı ne kadr su=?seker
slmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?