- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #9.421
sisme yatak kullanan yok muuuuuuuuuuu misafireeee?
karen dilara huri kibele maşallah hepinizin prenseslere.kocaman kız olmuş hepiciği.allahım nazarlardan korusun hepsini
kızlar tam yazamıyorum oğlumla ılgılenıyorum ya hepsı cok tatlı olmus bebişlerın Rabbım onları bıze bagıslasın uzn omurler saglıklı gunler gorsunler ınsallah hep beraber.....
sisme yatak kullanan yok muuuuuuuuuuu misafireeee?
Dilara,Kibele,Huri maaşallah kuzucuklarımıza,hepsi çok tatlı ,Allah'ım nazarlardan korusun bütün yavrularımızı...
Dilara canımcığım dudağın dışında başka bölgelerde var mı yüzünde uyuşan?Ben yüz felçlğii geçirmiştim çocukken...Öyle bi durum varsa çok acil doktora gitmelisin,beklemeye gelmez canım.Benim yüzümün sol tarafı tamamen uyuşmuştu ve annem hemen doktora götürmemiş olsa tamamen iiyileşemeyecektim.
Selam Karenciğim;
Selamına karşılık vermiştim,görmemiş olabilirsin canım.Serracığımız çok tatlı maaşallah kuzucuğa...Allah nazarlardan sakınsın bütün yavrularımızı,hepsi birbirinden tatlı maaşallah onlara 41 kere...
selam confussecum evet gozumden kacmıs kusura bakma..tesekkur ederiz canım yorumun için..senn paşanın resmini de koysana tatlım..karen teyzesi b tu tu ceksin yakısıklımıza:=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?