2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

karen dilara huri kibele maşallah hepinizin prenseslere.kocaman kız olmuş hepiciği.allahım nazarlardan korusun hepsini

Selam Karenciğim;
Selamına karşılık vermiştim,görmemiş olabilirsin canım.Serracığımız çok tatlı maaşallah kuzucuğa...Allah nazarlardan sakınsın bütün yavrularımızı,hepsi birbirinden tatlı maaşallah onlara 41 kere...

bizde gittik yün aldık geldik.kanguruya koydum oğlumu şaşkoloz şaşkoloz etrafını seyretti.sonrada eve gelirken uyudu kuşum.bayılıyor gezmeye.babasıda gelsin bu seferde markete gidicez bakalım

Dilara,Kibele,Huri maaşallah kuzucuklarımıza,hepsi çok tatlı ,Allah'ım nazarlardan korusun bütün yavrularımızı...

Dilara canımcığım dudağın dışında başka bölgelerde var mı yüzünde uyuşan?Ben yüz felçlğii geçirmiştim çocukken...Öyle bi durum varsa çok acil doktora gitmelisin,beklemeye gelmez canım.Benim yüzümün sol tarafı tamamen uyuşmuştu ve annem hemen doktora götürmemiş olsa tamamen iiyileşemeyecektim.

karen dilara huri kibele maşallah hepinizin prenseslere.kocaman kız olmuş hepiciği.allahım nazarlardan korusun hepsini

kızlar tam yazamıyorum oğlumla ılgılenıyorum ya hepsı cok tatlı olmus bebişlerın Rabbım onları bıze bagıslasın uzn omurler saglıklı gunler gorsunler ınsallah hep beraber.....

teşekkürler kızlarr büyüyoruz her geçen günrŞeniz

sisme yatak kullanan yok muuuuuuuuuuu misafireeee?

ben kullanmıyorum kullananda görmedim canım:1no2:

Dilara,Kibele,Huri maaşallah kuzucuklarımıza,hepsi çok tatlı ,Allah'ım nazarlardan korusun bütün yavrularımızı...

teşekkür ederim canım ciddenmi bilmiyodum bak söylediğin iyi oldu vallahi hiç bi değişiklik yok aynı uyuşukluk devam sadece dudağımda alt kısmı üste bişey yok yarına olmazsa gidecem inşallah kötü bişey çıkmazzz:sinifsinif:

NURR maşallah yerim ben o kuzuyu yaa nasıl da güzel uyuyor tam koklamalık

selam confussecum evet gozumden kacmıs kusura bakma..tesekkur ederiz canım yorumun için..senn paşanın resmini de koysana tatlım..karen teyzesi b tu tu ceksin yakısıklımıza:=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…