- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #9.441
NURR maşallah yerim ben o kuzuyu yaa nasıl da güzel uyuyor tam koklamalık
teşekkürler diloş teyzesicanım yaa uyurken ayrı bi güzel oluyolarr maşallah ilaydayaa allah nazarlardan korusunn
canımben çok memnunum sürekli yatmıyor ama oynamayı seviyormaşallah bu kuzuya.birşey sorucam.memnunmusun bu halıdan.birde kaç aya kadar kullanılıypr
nurcum ilayda oyuncaklarına teslim olmuş gb..masallah kuzucuga huzurla uyuyo tatlım benm..
Nurcum masallah tontİŞe ya nasılda masum uyuyor
aynısı bende var bİlİosun sen tavsİye etmİŞtİn.ben yerden soĞuk kapmasın dİye koltuĞun Üzerİne aÇıyorum oyun halısını
kizlar evinde misafire sisme yatak kullanan var mi?
hehehe ben kullanmıyorum canım kulanananıda görmedim.ama sanırsam kullanışsız bişiy ..sana yorum yapmıştım ben kaynanayı yatıracaksın bide tombikse seke seke pat yere düşer patates çuvalı gibikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sisme yatak kullanan yok muuuuuuuuuuu misafireeee?
maşallah bu kuzuya.birşey sorucam.memnunmusun bu halıdan.birde kaç aya kadar kullanılıypr
hehehe ben kullanmıyorum canım kulanananıda görmedim.ama sanırsam kullanışsız bişiy ..sana yorum yapmıştım ben kaynanayı yatıracaksın bide tombikse seke seke pat yere düşer patates çuvalı gibikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
pamuk yatak var demiştin onları niye çıkarmıyon..şime yatak daha zor şişir söndür?
bu arada kızlar şuraya bi göz atın bakalım olmuşmu büyük uğraşlarla resimlerimizi oraya aktardım..
2009 Temmuz Bebeklerinin Gün Gün Fotoğrafları - Sayfa 22 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
E bari ben de koyayim resim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?