2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Nurcum masallah tontıŞe ya nasılda masum uyuyor
aynısı bende var bılıosun sen tavsıye etmıŞtın.ben yerden soĞuk kapmasın dıye koltuĞun Üzerıne aÇıyorum oyun halısını

Gaydın Selam canım...Nasılsın,Yağız paşamız nasıl?Sende pek katılamıyorsun artık benim gibi.Genelde bi okuyup çıkıyorum.Vakit bulamıyorum pek...

canım yaa uyurken ayrı bi güzel oluyolarr maşallah ilaydayaa allah nazarlardan korusunn
teşekkürler diloş teyzesi
amin yavrularımızı korusun inş
maşallah bu kuzuya.birşey sorucam.memnunmusun bu halıdan.birde kaç aya kadar kullanılıypr
canımben çok memnunum sürekli yatmıyor ama oynamayı seviyor
zannedersem yürüyene kadar kullanır oyuncaklarıda çıkıyor daha sonra halısını ayrı oyuncakları ayrı kullanabilir

nurcum ilayda oyuncaklarına teslim olmuş gb..masallah kuzucuga huzurla uyuyo tatlım benm..

evet teyzesi ben ütü yapıyordum oda uyuyup kalmış

Nurcum masallah tontİŞe ya nasılda masum uyuyor
aynısı bende var bİlİosun sen tavsİye etmİŞtİn.ben yerden soĞuk kapmasın dİye koltuĞun Üzerİne aÇıyorum oyun halısını

evet canım
ben yere açıyorum sorun olmuşyor önce kendim oturup deniyorum tabikaydirigubbakcemile3

kizlar evinde misafire sisme yatak kullanan var mi?
sisme yatak kullanan yok muuuuuuuuuuu misafireeee?
hehehe ben kullanmıyorum canım kulanananıda görmedim.ama sanırsam kullanışsız bişiy ..sana yorum yapmıştım ben kaynanayı yatıracaksın bide tombikse seke seke pat yere düşer patates çuvalı gibikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
pamuk yatak var demiştin onları niye çıkarmıyon..şime yatak daha zor şişir söndür?

bu arada kızlar şuraya bi göz atın bakalım olmuşmu büyük uğraşlarla resimlerimizi oraya aktardım..
2009 Temmuz Bebeklerinin Gün Gün Fotoğrafları - Sayfa 22 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

canim pamuk yatak olsa iyi. yun yatak. senelrdir yikanmamis. ben onu evime bir daha sokmak istemiyorum. alternatif birseyler ariyorum. simdi benim iki tane cekyat var oturma grubbunun ama oturma odasinda. misafirin yattigi kucuk odada bir yatak var. kaynana orada yata. gorumceye birseyler arioyorum. genc o. salonda yatsa duzenimiz kacavak., bir de kaynana diyebilir kizim yanimda yatsin diye. ayrilamz da kizlarindan. 3unu de getirmeye kalkti esim izin verse.

ellerine saglik bu arada.

kibeleciğim sen mi sormuştun halı takas mevzusunu hatırlayamıyorum ama demin konuştuk adamla aradım sordum...
bunlar atlas halının şubesiymiş sadece elimde bi kaç tane halı kaldı dedi onları elden çıkarmak için şube olarak yani sadece burası böyle bi kampanya yapmışlar eski halıları öğrencilere veriyormuş adam elinde şu anda 2 model kalmış 3-4- tanemi ne halı kalmış...yani genel bi kampanya değilmiş canım elindekileri elden çıkarmak için miş...modasi geçmiş yani..
bana yaradı valla durumum çok iyi değildi şu ara halılarımda inceydi işime yaradı...sende sormuştun cevap vermemiş olamayayım die sordum adama

selam kıslar
bebişlere bayıldım hepsi harikamaşallah hepsine
confusecim bizde iyiyiz yağız kucağımda emiyo arkadaşıma geldik geziyoz

nurcum kızçençok tatlı uyumuş maşallah ona
sen oyun halısı nerden almıştın bide müzik felan varmı bunda ses çıkarıyomu yani
bide fiyatı neydi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…