- 2 Ocak 2008
- 3.406
- 194
- 688
- 40
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #9.461
kibeleciğim sen mi sormuştun halı takas mevzusunu hatırlayamıyorum ama demin konuştuk adamla aradım sordum...
bunlar atlas halının şubesiymiş sadece elimde bi kaç tane halı kaldı dedi onları elden çıkarmak için şube olarak yani sadece burası böyle bi kampanya yapmışlar eski halıları öğrencilere veriyormuş adam elinde şu anda 2 model kalmış 3-4- tanemi ne halı kalmış...yani genel bi kampanya değilmiş canım elindekileri elden çıkarmak için miş...modasi geçmiş yani..
bana yaradı valla durumum çok iyi değildi şu ara halılarımda inceydi işime yaradı...sende sormuştun cevap vermemiş olamayayım die sordum adama
Çok tatlısınızzzzzz maşallah size, Kibele bu arada seni eltime benzettim,gülüşün,saçların acayip benziyosunuz.Eltimi de severim yani yerimseniben
Canım benim nasılda masum uyuyo yaa maşallah
ayy ben çoık sıkıldım yaaa....
bu arada bişey sorcam doğum parasını alan oldu mu kızlarr aranızda?
Evet canım ben aldım. 1.624 tl. :) 25 değil yani bereket versin tabi
Çıkma vakti bugün çok yoğundum ben yoruldum babamızın sporu varmış,göbek yapmış ericekmiş peeeeehh ramazanda sigarayı bıraktıda inşallah gider bakalım.18.30 gibi gelir eve o zamana kadar oğlumla başbaşayımm yemeği bile erteliyorum akşam 20.00 gibi yiyoruz nerdeyse :kedi: napiiim çok özlüyorum uyumazsa eğer oynuyoruz,konuşuyoruz bırakılır mı o halde ya
Neyse çaldırır şimdi annem otobüse bindik diye hazırlanayım hepinizi öptüm iyi akşamlar iyi bakın kendinize ve kuzucuklara
kızlar bebekleri kaçta yatırıyosunuz ve sabaha kadar kaç kere uyanıyolar sabahları kaçta kalkıyolar merak ettim
Evet canım ben aldım. 1.624 tl. :) 25 değil yani bereket versin tabi
Çıkma vakti bugün çok yoğundum ben yoruldum babamızın sporu varmış,göbek yapmış ericekmiş peeeeehh ramazanda sigarayı bıraktıda inşallah gider bakalım.18.30 gibi gelir eve o zamana kadar oğlumla başbaşayımm yemeği bile erteliyorum akşam 20.00 gibi yiyoruz nerdeyse :kedi: napiiim çok özlüyorum uyumazsa eğer oynuyoruz,konuşuyoruz bırakılır mı o halde ya
Neyse çaldırır şimdi annem otobüse bindik diye hazırlanayım hepinizi öptüm iyi akşamlar iyi bakın kendinize ve kuzucuklara
slm kızlar bu doğum parası da ne benim haberim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?