2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ayy ben çoık sıkıldım yaaa....

bu arada bişey sorcam doğum parasını alan oldu mu kızlarr aranızda?

huricim cok zahmet oldu, cok tesekkurler. gule gule kullan halilarini.

Çok tatlısınızzzzzz maşallah size, Kibele bu arada seni eltime benzettim,gülüşün,saçların acayip benziyosunuz.Eltimi de severim yani yerimseniben

Canım benim nasılda masum uyuyo yaa maşallah

sagol canim. aslinda saclarim kivircik ama sag olsun kuaforu uyardiim halde o kadar kisa kesti ki, sacimi acinca bonus gibi oluyorum

ayy ben çoık sıkıldım yaaa....

bu arada bişey sorcam doğum parasını alan oldu mu kızlarr aranızda?

Evet canım ben aldım. 1.624 tl. :) 25 değil yani bereket versin tabi

Çıkma vakti bugün çok yoğundum ben yoruldum babamızın sporu varmış,göbek yapmış ericekmiş peeeeehh ramazanda sigarayı bıraktıda inşallah gider bakalım.18.30 gibi gelir eve o zamana kadar oğlumla başbaşayımm yemeği bile erteliyorum akşam 20.00 gibi yiyoruz nerdeyse :kedi: napiiim çok özlüyorum uyumazsa eğer oynuyoruz,konuşuyoruz bırakılır mı o halde ya
Neyse çaldırır şimdi annem otobüse bindik diye hazırlanayım hepinizi öptüm iyi akşamlar iyi bakın kendinize ve kuzucuklara

evet cnm yaa bende yeni öğrendim aynen 25 diil yanii ama napalımm..
muhasebe bana yarın git al postaneden dedi ama baktım yatmamış...
ben de yoruldumm yaa çıkmak gitmekk oğlumu sevmek istiyorumm yaa........

bu kilolarrr gitmeliiii...
gidecek...
gitmezse lipoşakşın yaptırırım haaaaa akannehir
keserim nan bu bünyeyi doğrarım kendimi yakarım ulan bu topiğiii :bbo:laelaelaelaelae:1ninca:

ay huricim alemsin ya valla yorumlarına hastayım
veririrsin daha bebelerimiz çok küçük
valla ben hiç dikkat etmiyorum emdiği için yoksa sütüm azalır

kızlar bebekleri kaçta yatırıyosunuz ve sabaha kadar kaç kere uyanıyolar sabahları kaçta kalkıyolar merak ettim

kızlar bebekleri kaçta yatırıyosunuz ve sabaha kadar kaç kere uyanıyolar sabahları kaçta kalkıyolar merak ettim

akşam 9:30 -10:00 arası uyutuyorum ....gece 1 de ben yatarken emziriyorum ama uyanmıyor...yatıyorum 4 de uyanıyor emziriyorum sabah 8 de uyanıyor ondan sonra öğlen 12 de uyutuyorum....akşam üstü 5 de akşam üstü uykusuna yatırıyorum ...
yani öğlen ve akşam uykusuna zorla yatırıyorum sallayarak uyutuyorum...onun dışında kendi uyuyo....
öğlen uykusuna saat belirle o saatte uyumasını sağla...
akşamda aynı saate...
yoksa bütün gün uyumuyor huysuzluk ediyor..

slm kızlar bu doğum parası da ne benim haberim yok

dün aylık kontrolümüz vardı dra gittik 700gr almış nazım çok kötü değil çokta iyi değil dedinazın nefes borusuna kaçtığı için mama nefes borusuına kaçmatyan aptamil ar veriyoruz oda az gelişmesini sağlıyormuşdeğişik bir mama daha verdi drumuz yine milupa bi ondan bi ondan ver dedi ama almıyor onu hemen kusuyor birde koliğimiz geçmemiş dedi bende evet çok ağlıyor hala sabahları ve akşamüzerleri dedim idrar tahlili istedi 3 ayda geçmeyen koliklere yaptıroıyoruz dedi belki antibiyotik başlarız dedi ama ben bir türlü alamadım bugün idrarını yapıştırıyorum ifdrar kağıdını sonra bezini bağlıyorum ama hep bezine yapmış oluyor 3 sefer yapıştırdım olmadı bakalım sabaha becerebilecekmiyim nette okudum kadın bezini açmış 5 dk sonra başlamış yapmaya hemen bardak tuttum diyor olmazsa öle deniyeceğim

HURı ilahi kız demetle sende olmasan kime güleceğiz biz bi alemsiniz vallahi hakikatten gitmeli bu kilolar ben 3 gündür çok iyi gidiyordum hiç kaçamak yapmıyordum ama bu sabah bozuldu kaynana bana komplo kurdu 1 tepsi börek vermiş sabah sabah bende kalktım nasıl acıkmışım az yediğim için akşamları hemen 3 dilim yedim yuh yani 1 dilimle kalsaydım bari
BEYAZ MELEK canım mesela şu anda uyuyorakşam üzeri 7 30 gibi zorla uyuttum çünki kolik ataklarımız vardı çok ağlıyordu 9 gibi az önce uyandı babası mamasını yedirdi tekrar uyudu zaten yarı uykuluydu yerken şimdi ya birde yada ikide tekrar kalkar mama için ondan sonrada sabaha kadar 2 saate bir uyanır mamaya yani tek uzun uykusu 9 ve gece 2 arası oluyor gündüzde pek uyumuyorbazen 1 veya 2 saat uyuyor okadar

derincim bence 700 gr gayet iyi canım maşallah nazıma
aç altını bekle bencede daha kolay alırsın idrarı
inşallah antibiyotiğe gerek kalmaz

bu sıralar öykü zehram az emiyor
5 dk sürmüyor bırakması
ve araları da çok uzattı
eskiden her verdiğimde alırdı memeyi
şimdi iyice acıkmadan almıyor sıpa

iyi geceler kıslar . girip bi bakıyım dedim ama okuyamadım bile neyse yarın bakıcam artık .benim bebiş bu gün durmuyo herkese iyi geceler

demetcim sağol canım drda iyi dfedi ama bana az geliyor küçük doğduğu için açığı kapatmaya çalışıyoruz drumuz yavaş yavaş açığı kapatacağız dedi bilgisayarla gösterdi gelişimini
canım aynen benimkide iyice acıkmadan almıyor başını sağa sola çeviriyor ayağa kalkıyoruz hoplatarak zıplatarak gecerek zorla yediriyorum bende kolik sancısı olduğundada öle yiyoruz
bu arada maşallah bütün prens ve prenseslere hepside birbirinden tatlı

ALLAHIM ALLAHIM BUGÜN TOPİĞİMİZ PEK Bİ RENKLENMİŞ PEK Bİ ŞENLENMİŞ
HEPSİNE KOCAMAN KOCAMAN MAŞALLAHHHopuyorumnanaktan

beyaz melekcim bizim standartimiz yok, ne zaman uykusu gelirse o zaman uyuyor. ama ben hic sallamiyorum kendi kendine uyuyor. genelde emerken uyuyor. gece genelde 11 de uyuyup sabah 9 da kalkiyor.

gece de onceden 11 de emip uyudugu icin 3.30 da kalkiyor, bir de 7 gibi kalkiyor geri yatiyordu ama 1-2 gundur hasta gibi. 1-1.5 saatte bir agliyor. anam agliyor tabiii.

bu arada cay da icmeye basladim/ onun da etkisi oluyor olabilir. bugunden itibaren cayi gene birakiyorum.

selam kızlar

karencim serramız çok tatlı maşallahhh

kibelecim kızında sende harika çıkmışsınız sizede maşallahhh nasılda güzel gülmüşsünüz ana kız Rabbim hep güldürsün yüzünüzü

nasılsınız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…