2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

tesekkurler demetcim..napalım bizde nesguik in bebegi gb ellere saldırıorus valla..acaba diş mi çıkartıcas diorum...salyalı b de hep..

sen nasılsın oyku zehram nasıl canım..gunduz pek girmiosun sanırım..

iyi geceler kıslar . girip bi bakıyım dedim ama okuyamadım bile neyse yarın bakıcam artık .benim bebiş bu gün durmuyo herkese iyi geceler

neden durmuyo ki yavrum inşallah hasta değildir
iyi geceler tatlım

BENİM ZİLLİLERDE EKSİK KALMASIN BARİ

yerimmmm senin zillileriniiiiii
maşallahhhhh ikisinedeeee 2. resme özellikle bayıldımmm çok tatlı çıkmışlar abla-kardeşşopuyorumnanaktan
şapkası da nasıl yakışmışşşş
gül yüzleri hep gülsün inşallah kikoşummm

HoŞbulduk kızlar Çok saolun hepımızın bebıŞlerı Çok tatlılar ınsanın gÖrdÜkÇe ısırası gelıyo hakkaten
allah olmayanlara Önce sabır sonra mınıŞ mınıŞ bebıŞler versın ınŞallah

bugün fatura ödemeye gittim gelirken azıck kızı parka götürdüm acaba ikisi sallanırmı diye koydum kiiiii
2 gitti geldi pat uyudu zilli evde saatlerce sallarım salıncakta uyumaz

temiz hava iyi geliyor..bizde dun babasıyla koyduk arabasına cıkardık dısarda yemek yedik..hem bana hem cocuga ii geldi..hep evde onlarada zor kikoşum..

bu gün bi kaç kere girdim hep okyup katılayım araya didim ama bi türlü fırsat olmadı yazmak . tüm bebişleri gördüm hepsine bayıldım selsini yıkanan yakışıklısı diloşun şık prensesi amatisin tombik yanaklı güleç denizi hurişin böcüğünü nurun uyuyan güzelini aklıma ismi gelmeyen daha belki vardır hepsine kocaman MAŞALLAH

ya karencim sen tablo yapmayı beceriyodun dimiii
bi mayıs anneleri topiğine bakarmısın canım orda bebişlerin ay ay gelişimlerini çok güzel tablo yapmışlar
yapabilirsen yapda bizimkide takibi öyle olsun

tesekkurler demetcim..napalım bizde nesguik in bebegi gb ellere saldırıorus valla..acaba diş mi çıkartıcas diorum...salyalı b de hep..

sen nasılsın oyku zehram nasıl canım..gunduz pek girmiosun sanırım..

iyiyiz çok şükür canım
aynen bizimkide bi emiyo ellerini sorma sığsa tüm yumruğunu sokacak ağzına
öyle bi cok cok yapıyo ki geçen gün kameraya çektik valla çok gülüyoruz haline
ağzını kocaman açıyo yumruğunu o hizaya getiriyo yavaşça hedefe doğru
denk gelirse ağzına başlıyo emmeye yok denk gelmezse bidaha nişan alıyokaydirigubbakcemile3

ay tam yazıyodum kızım kakişini yapmış babamız çağırdı onu temizledim geldim

İyi geceler gece kuşlarııı napıyosunuz bakiim
Benim bu akşam uykum gelmedi,oğlum babasının omzunda uyuyor,babasıda vadiye takıldı bende onu bekliyorum sizlere bi bakiim dedim.
Kikoşum yesinler senin zillilerini ne tatlı çıkmışlar maşallah artsit bunlar artissttttsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bugün fatura ödemeye gittim gelirken azıck kızı parka götürdüm acaba ikisi sallanırmı diye koydum kiiiii
kaydirigubbakcemile3

iyi geceler canım hoşgeldin
aynen benimkide vadi izliyo heyecanla bi yandan da kızını uyutmaya çalışıyo gece ona ait kızını uyutmak:lepi:

saol canım
ama senin niye uykun gelmediki valla gece seninki topu dikecek havaya gene allah korusunda tabiiii
sonra sabah işte gene uyuklıcaksın bak vaktin varken git azcık kestir

amiiin:Saruboceq:RABBİM kimsenin kucağını boş bırakma olmasa ne yapardım ben

oo kikoş yolunu bulmuşsun uyutmanın arık uyumadıkça götür parka kaydirigubbakcemile3bu günmü çekildi kısa şortlu biz burda üstüste giyiniyoz yahuu:1closedeyes:
temiz hava iyi geliyor..bizde dun babasıyla koyduk arabasına cıkardık dısarda yemek yedik..hem bana hem cocuga ii geldi..hep evde onlarada zor kikoşum..
karen bak senin güzel gözlü kızınıda görmüştüm yazmayı unutmuşum onada MAŞALLAH

ya karencim sen tablo yapmayı beceriyodun dimiii
bi mayıs anneleri topiğine bakarmısın canım orda bebişlerin ay ay gelişimlerini çok güzel tablo yapmışlar
yapabilirsen yapda bizimkide takibi öyle olsun

bakiim b tatlım..olabilir tabi..

vay oyku zehra vayyy..:=)anneye durmak yok..cadı bizimki gb desene:=)..canlarım yaaa..cok seker halleri var gercekten..cok masumlar..

demet ya bu rezene gercekten yagları yakıo galiba..bende artırdım biraz farketti sankim..

kızlar sizer hangi ıslak mendili kullanıyorsunuz merak ettim

ben ilk 2 ay uni-baby kullandım
arada bitipte mecbur kalınca 2 kere bi dalin bi nivea kullandım
ikisinde de göz göz pişik oldu yavrumun popişi:umursamaz:
şimdi uni-baby nin badem yağlı olanını kullanıyorum süper yaaa çok güzel temizliyor ve aynı zamanda da yağlamış oluyorsun mis gibi de kokuyor
çok da iyi geldi kızıma hiç bi değişiklik olmadı
paketini 4.5 TL ye alıyodum geçenlerde özdilekte bi baktım 2 paketini 4.5 a kampanya yapmışlar hemen stok yaptık valla süper bi fırsat oldu:lepi:

tavsiye ederimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…