2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

teşekkür ederim kızlar kızızmın hala kaka problemi var...2 gündür doğru kaka yapamıyor yapsada koyu yapıyor bende kompostoya devam ....bakalım ne zaman patlayacak....

günaydın herkese. benim bebeğim üç gecedir uyumuyor. en fazla bir saat uyuyor sonra gaz sancısı ile uyanıyor. daha önce de gaz vardı ama çıkarabiliyordu şimdi çok zorlanıyor. mama da veriyorum sütüm yetmediği için sanırım ondan oluyor. ama bebeğim gece gündüz huzursuz. bir de uykusunda ağlıyor ve korkarak uyanıyor. korkması beni daha fazla üzüyor. şu üç-dört ay geçse de kurtulsa bebeklerimiz gaz sorunundan.

günaydın kızlar aynen burcu benimkide emmiyor sürekli kabız mama yiyor drumuz metzil damla verdi ama yinede kabız çocuk mama yerken bile ıkınıyor mamayıda aptamil prematüre bebekler için olanından kullanıyoruz onundamı etkisi olıuyor bilmiyorum bakalım çarşamba drda randevumuz var belki mamayı değiştirir

prensesimin son hali teyzeleri
maşallah diyin

yirim ben onu yirimmmmmm...ama nur artık eldivenlerini çıkar bence ya çok rahat ediyorlar benim kızızm emerken eliyle göğüslerimle oynamayı çok seviyor bazen ellerini cokuratıyo çok hoşuma gidiyo...elleri bence onlar için önemli önce ellerni görürmüş..artık zamanı gelmedi mi ne zaman çıkarmayı düşünüyosun...
ama maşallah çok güzel büyümüş çok tatlı olmuş anası gibi köfte dudaklı olacak galiba...

canım kırkını çıkarırken çıkaracam saçını yoluyor benim zilli

kız huri benim göğüslerim feci şekilde yara oldu emzirirken resmen hüngür hüngür ağlıyorum

selam kızlar nasılsınız bakalımmmmmmmmmm
biz iyi sayılırız yavaş yavaş
sarılığımız baya düşmüş allah açok şükür
şimdi artık cobur cobur emiyo kızım maşallah
uyudu da bi girip size bakayım dedim
birkaçgündür evde hep misafir var bide annem yanımdaydı dün gitti
şimdi de eşim 2 hafta yıllık izinde evdeyiz zaten o zamana kadar da kırkımız çıkacak çok şükür

kibele,huri,ve nur maşallahhh bebişleriniz çok tatlı
nur baya seçilmiş prensesimiz maşallah
yaaa bütün temmuz bebekleri çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk ama çok tatlı
aslında tüm bebekler çok şeker nasıl olmasın onlar bi melek

nur krem kullan yumuşat göğüslerini canım
benim de kızım o kadar çok memede kalıyo ki uyuşuyo artık göğüslerim sürekli ememk istiyo aşkımmm kızım benim.

artık topik çok boş pek paylaşımda bulunamıyoruz bu sıpalardan
ama biraz düzene girsinler yine döneriz eski bol muhabbetli günlere

kızlar bez ne kullanıyorsunuz?
ben prımnn 2sını kllndm çişi cıktı sırtına 4400gr. oğlum 3ünü aldım yıne cıkıyo aynı şikayetı olan varmı?
sıksık da degısıyorum

melekcım masllah sıze
ellerıde masallah bızımkının tırnakları upuzun ccıkaramıyorum eldıvenlerı sankı manıkur yaptırmıs o derece parmaklarda upuzun kız parmağı gıbı bakalım ne zaman cıkarcaz?

merhaba kızlar..bütün temmuz annelerine ve meleklerine maşallah....
ben aslında bi ağustos annesiydim...ama benim kuzum dayanamadı..35. haftada çıkageldi..temmuz annesi oldum...çok güzel bi dduygu anne olmak...allah hepimizin yavrusunu bağışlasın...bütün kuzuları kokluyorum mis gıdılarından...sevgiyle kalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…