2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

sağol canım benimde uzun tırnakları ama maşallah pek yolmuyo kendini
sanırım birkaç defa yolmaya çalıştı canı yanınca akıllandı artık pek yolmuyo

MERHABA KIZLAR....

BEYAZ MELEK VE NURR kızlar MAŞALLAAAAAAAAAAH bebişlerinize .....çok tatlısınız.

KIZLAR dün kırkımız çıktı bizimde allaha şükür ama yavrum bugün idrar yollarında enfeksiyon olduğunu öğrendik. konntrolde 2 gün önce tahlil yapılmıştı. değer sınıra yakın çıkmış dr önlemimimzi alalım diye antibiyotik şurup verdi. aslında vermek istemiyodum ama bu tür enfeksiyonlar bebklerde böbreklerinde sorun yaratabilirmiş iyiyleşmezse... bende mecburen veriyorum. okadar dikkat ettim 2-3 saatte bir altını aldım pis bırakmadım temiz tuttum ama oldu işte... moralim bozuldu kızlar yaaa.

kız huri benim göğüslerim feci şekilde yara oldu emzirirken resmen hüngür hüngür ağlıyorum
bende ilk ağızına verdiğimde acıyor tepiniyorum sonra göğüslerim alışıyor ama her seferinde o ilk tepinme seansı yaşanıyor...ama yara olacak kadar olmadım heralde süt ucunda kuruyor kızda birde asılınca acıyor sonra geçiyor... bilmiyorum ki ben başlarda zeytinyağı sürmüştüm yumuşak olsun diye...
artık topik çok boş pek paylaşımda bulunamıyoruz bu sıpalardan
ama biraz düzene girsinler yine döneriz eski bol muhabbetli günlere
ben burdayım ben burdayım kaydirigubbakcemile5

maşallah melekciğim kızızn büyümüş sende süsünü ihmal etmemişsin.ben saldım kendimi geçen akşam eşim emzirme sütyeni aldın taksana sonra sarkacak deyincedelikafadulden anam dedim ben kızızn derdine düştüm kocişi unuttum hemen sütyeni taktım hemen belime kuşak bağladım sıktım falan 2 gün öyle gezdim şimdi yine saldım çayıra mevlam kayıra :icecream::dance: napıyım sıcakta sıkıya gelemiyom..ama allıkta yakıyo heeeee

meleğimiz hoş gelmiş olsun sağlığı sıhhati yerindeyse hoşgelmiş kısmet böyle imiş....

üzüzlme canım çocuklarımız hasta olacaklar ama işte anlıyorum seni bizizmki bile kakasını yapmakta zorlanıyor diye 2 gfündür tam sağım ineği gibi ona göre besleniyorum....banyoda ağızına su kaçırdım 2-3 saat kendime gelemedim onların tırnak ucuna bişey olsa kafayı yiyiyoruz..ama benimkide olabilir ben hamileyken biliyorsunuz sürekli idrar yolu iltihabı ve kum dökme yaşıyordum bakalım benim kızdada olacak mı...bu arada bana gülmeyin ama şu aşı meselesini size danışayım...
biz sarılık olayında bebeği doktora götürdük ben bebeğimi giyindirirken babasıyla doktor konuştular 1 ay sonra gelin falan dedi bebek ağlarken anlayamadım o günmü yapılacak aşısı...1. ay hepatit B yapılıyor die biliyorum işitme testi yapılacak dediler 1 aylıkken o gün aşısıda mı yapılacak???

ben zaten 22 temmuzda kızım 1 aylık oluyor o zaman götürücem bende 1 eylülde gidicem...ondan sonra kızımı evimize yakın olan hastaneye götrücem...doğduğu hastane eccük uzak geliyor...

evet hurişçim ben pek ihmal etmedim kendimi evet bebişlerimiz canımız onlar çok önemli ama kocama da hiç kıyamam
ona asla paspul puspul görünmel istemem
kaşla göz arası kendimi toparlıyorum hafif bi makyaj yapıyorum daima bende südyen takıyorum
zaten benim göbüş uçtu gitti daha kırkım çıkmadan maşallah
ama eminim sende çok tatlı görünüyorsundur

Nurcum masallah kizina, kocaman olmus.

beyaz melek masallah kizina. baba mi anne mi dedim. sanki babaya benziyor ha.

Akdascim masallah yavruna.

ben de sutyen takamiyorum. ama soyle bir yontem buldum. sutyeni takiyorum. emzirme kisimlarini aciyorum. altta katliyorum. yani alttan goguslerimi destekliyoragirligi tasiyor ama ayni amanda gogus uclarim da acikta kaliyor. benim gogus ucu problemim vardi dogumdan once halletmistim ama gene de uzerine baski olunca iceri kaciyor biraz. buna mahal vermemek iicn boyle bir yontem yaptim.

korse de takiyorum. gobek pek kalmadi ama kilolar halen duruyor! 9 gun oldu dogum yapali. insallah 15i kardesimin dugunune kadar bireaz daha gider. 14 almistim. 5 i gitti sadece. 9 u duruyor. surekli emzirdigim halde gitmiyorlar anasini satayim.

ben bugün eşime similac al dedim.bir de onu deneyeyim bir gün en azından. doktora sormuştum o da güzel bir mamadır dedi. ben de aptamil kullanıyorum sanırım o gaz yapıyor. bakalım bugün getirsin de bir deneyeyim.

bu arada dun geceki kabusu yamistim 4 saat emdik diye. bugun huhusi gunduz hic uyutmadim. uyutmadim derken onceden 1 den gece 11 e kadar uyurdu. 2 saatte emzirirdim ama uyumaya devam ederdi. gece bize kok soktururrudu.

Dun o kadar uyutmadim. ozellikle aksamdan sonra gozune isik tuttum oynadim vs vs uyutmadim. gece cok rahat oldu. emmek icin uyandi tekrar uyudu. rahat oldu yani.

prensesimin son hali teyzeleri
maşallah diyin

kız huri benim göğüslerim feci şekilde yara oldu emzirirken resmen hüngür hüngür ağlıyorum

NURCUM bir kere yara olunca bebek her cekiste aci veriyor. en fazla 2 hafta surer dedi hemsire bana. bir de bebis sadece ucunu kavriyordur. ucunu alirsa cek agzindan. iyice agzini actirip oyle ver, eminim yapiyorsundur ama yazayim dedim. ucunu tutunca benim de etim kopuyor sanki. hemen cekiyorum agzindan. dogu tutunca hissetmiyorsun bile.

canim Similac ABD de en populer mama.

Son düzenleme:
kibelecim daha küçük çoook değişir bebişim
bana daha çok benzetiyolar ama babasına benzeten de oluyo
amannn ya annesine benzicek ya babasına
canım kızım benimmm

daha çok yeni canım kilolare verilir
rahim kendini 40 günde toparlıyomuş zaten 40 tan önce toparlanmaz pek
sen bol bol emzir verirsin

yönetimin güzel emzirme sütyeninin bende uğraşıyorum öğleden sonra atıyorum üstümden öğleden sonra benim ev sauna felaket ter boynumdan akıyor duş alamıyorum ancak akşam kocam gelince biliyorsunuz tek başımayım bebeğimi bırakıp giremiyorum suya...korse mevzusuda aynı sebeplerden koltukların üstünde sürünüyo görünce takıyorum bunalınca çıkarıyorum....
zayıflamak mesele değil ki ben kilolarımı veririm bi şekilde ama korse takmazsak göbek o çorba görüntü gitmiyor işte istersen sıfır beden ol o göbekte lömbürtü kalıyor...onu gidermek için korse...inşallah bol bol emzirerek zayıflarız...benim çatlaklar çok kötü görünüyo yaaaa.....göbek küçüldükçe karnım çok feci görünüyo yaaa.....:bbo::sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…