- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
melekcım masllah sıze
ellerıde masallah bızımkının tırnakları upuzun ccıkaramıyorum eldıvenlerı sankı manıkur yaptırmıs o derece parmaklarda upuzun kız parmağı gıbı bakalım ne zaman cıkarcaz?
geçmiş olsun akdaşçım
allah daha kötü bişey vermesin insankıyamıyor işte napalım ama mecburuz
bizde yaptırdık valla hiç ağlamadı ama hemşire bana daha önceden demişti iyice karnını doyur altını değiştir iğneyi yapınca uyanmasın uyusun diye bi kerecik ıngaaaaa dedi sonra uyudu senden öyle yap canımbizim de cuma günü aşımız var kızlar
bende ilk ağızına verdiğimde acıyor tepiniyorum sonra göğüslerim alışıyor ama her seferinde o ilk tepinme seansı yaşanıyor...ama yara olacak kadar olmadım heralde süt ucunda kuruyor kızda birde asılınca acıyor sonra geçiyor... bilmiyorum ki ben başlarda zeytinyağı sürmüştüm yumuşak olsun diye...kız huri benim göğüslerim feci şekilde yara oldu emzirirken resmen hüngür hüngür ağlıyorum
ben burdayım ben burdayım kaydirigubbakcemile5artık topik çok boş pek paylaşımda bulunamıyoruz bu sıpalardan
ama biraz düzene girsinler yine döneriz eski bol muhabbetli günlere
maşallah melekciğim kızızn büyümüş sende süsünü ihmal etmemişsin.ben saldım kendimi geçen akşam eşim emzirme sütyeni aldın taksana sonra sarkacak deyincedelikafadulden anam dedim ben kızızn derdine düştüm kocişi unuttum hemen sütyeni taktım hemen belime kuşak bağladım sıktım falan 2 gün öyle gezdim şimdi yine saldım çayıra mevlam kayıra :icecream::dance: napıyım sıcakta sıkıya gelemiyom..ama allıkta yakıyo heeeee
meleğimiz hoş gelmiş olsun sağlığı sıhhati yerindeyse hoşgelmiş kısmet böyle imiş....merhaba kızlar..bütün temmuz annelerine ve meleklerine maşallah....
ben aslında bi ağustos annesiydim...ama benim kuzum dayanamadı..35. haftada çıkageldi..temmuz annesi oldum...çok güzel bi dduygu anne olmak...allah hepimizin yavrusunu bağışlasın...bütün kuzuları kokluyorum mis gıdılarından...sevgiyle kalın...
MERHABA KIZLAR....
BEYAZ MELEK VE NURR kızlar MAŞALLAAAAAAAAAAH bebişlerinize .....çok tatlısınız.
KIZLAR dün kırkımız çıktı bizimde allaha şükürama yavrum bugün idrar yollarında enfeksiyon olduğunu öğrendik. konntrolde 2 gün önce tahlil yapılmıştı. değer sınıra yakın çıkmış dr önlemimimzi alalım diye antibiyotik şurup verdi. aslında vermek istemiyodum ama bu tür enfeksiyonlar bebklerde böbreklerinde sorun yaratabilirmiş iyiyleşmezse... bende mecburen veriyorum. okadar dikkat ettim 2-3 saatte bir altını aldım pis bırakmadım temiz tuttum ama oldu işte... moralim bozuldu kızlar yaaa.
oooo maşallah yeni anneye de bakın hele.... kim derki daha yeni doğum yapmış diye... walla kıskanmamak elde değil melek anne
günaydın kızlar aynen burcu benimkide emmiyor sürekli kabız mama yiyor drumuz metzil damla verdi ama yinede kabız çocuk mama yerken bile ıkınıyor mamayıda aptamil prematüre bebekler için olanından kullanıyoruz onundamı etkisi olıuyor bilmiyorum bakalım çarşamba drda randevumuz var belki mamayı değiştirir
kız huri benim göğüslerim feci şekilde yara oldu emzirirken resmen hüngür hüngür ağlıyorum
ben bugün eşime similac al dedim.bir de onu deneyeyim bir gün en azından. doktora sormuştum o da güzel bir mamadır dedi. ben de aptamil kullanıyorum sanırım o gaz yapıyor. bakalım bugün getirsin de bir deneyeyim.
yönetimin güzel emzirme sütyeninin bende uğraşıyorum öğleden sonra atıyorum üstümden öğleden sonra benim ev sauna felaket ter boynumdan akıyor duş alamıyorum ancak akşam kocam gelince biliyorsunuz tek başımayım bebeğimi bırakıp giremiyorum suya...korse mevzusuda aynı sebeplerden koltukların üstünde sürünüyo görünce takıyorum bunalınca çıkarıyorum....bu arada dun geceki kabusu yamistim 4 saat emdik diye. bugun huhusi gunduz hic uyutmadim. uyutmadim derken onceden 1 den gece 11 e kadar uyurdu. 2 saatte emzirirdim ama uyumaya devam ederdi. gece bize kok soktururrudu.
Dun o kadar uyutmadim. ozellikle aksamdan sonra gozune isik tuttum oynadim vs vs uyutmadim. gece cok rahat oldu. emmek icin uyandi tekrar uyudu. rahat oldu yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?