- 2 Ocak 2008
- 3.406
- 194
- 688
- 40
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #9.841
ben hiç uğraşmam hakkım var doğru ama kafa yoramıyorum çabuk sinirlenip saçmalıyorum kendime ediyorum sonra.en iyisi uzaklaşmak başka kapılarda arıyorum ekmeğimi..zuzummm uzuldum yaa..canım hakkında hayırlısı olsun ama hakkını yedirme canım..eminim sen zaten ustune gidersin konunun..bu kadar kolay olmamalı..emek dusmanlıgı bu ne yani cocuk yapmak işten men edilme sebebi mi walla insan haklarına acarım davayı..o holdingide batırırım tazminatla..aaaaa..sıkmasınlar canımı..
msn e gel bakalım sen yamacımaakızlar çok fenayım hiç keyfim yok darlanıyorum hatta ne yalan söyleyim canıma bile kastım var ağlamak istiyorum sadece ağlamakkkkmafoldumbenmafoldumben
ben 2 kere regl oldumm....
:1shok:
ben halen olmadım canım..
aslında bıran once olsam cok ıyı olacak cok fena şişkinlik var karnımda.akannehir
bırde ben doguma 1 hafta kala catlamıstım sımdı kk da okudum kantaron yagı catlaklara ıyı gelıyormus.
aranızda kullanan varmı kıslar?kikoleyim kullanıyormuydu sankı oyle hatırlıyorum.fisfisfis
bende olmadım regl...evet cnm haklısın tabii rahatsızlık verir...
benim de şimdi aşırı kaşıntım var.. vaginamın içinde değil ama dışında yanlarımda var.. çok kötü yaa ölüyorum..
günaydın tatlı annişler bende 1 haftadır giremiyordum işe başladım kızı anneme bırak sonra çıkışta git yemek ye eve dön derken akşamı buluyoruz.kızımda akşamları mızmız oyüzden hiç vakit olmuyor. bu hafta 2 buçukta çıktım haftaya 12 de gidip 6 buçukta çıkıcam yani bizim işler nöbet sistemi olunca karışık napıcam bilmiyorum sabah çalışmam daha iyi oluyordu kızım 10, 11 e kadar uyuyordu zaten (gece yatmayınca) zaman geçiyordu zaten.bakalım önümüzdeki günler ne göstereck.
allah yardımcın olsun canım senin işte baya zormuş vardiyalı gibisin işte bitürlü düzen tutturamazsında tüh aman ha grip içinde tedbirini al canım allah korusun sizlerievet canım birde ghastane çok yoğun domuz gribi testi geldi yabancı hasta çok sürekli test yapılıyor bu arada korkuda var.
hadi hadi fazla naz aşık usandırır hatasını anlamış baksana laf çarptırıyo geçnde aynen böle biz dalaştık bizimkide şöletraş olmuş süslenmiş gelmiş ipeğe diyo .
gezmeye gidelim mi kızım..
annede hiç duymuyor..kalkmıyor dışarısı yanıyo kızızm ya söyle annene kalksın yoksa uyuycam ha diyo..
yok yok bu pazarda böyle olsun..konuşmayacağım banane...
ay çok geçmiş olsun ya o ne biçim bi hastaneymiş ya anlamadım ben öle adam bırakılırmı nasıl dayancak demedilermi yaaaaaaaaaaaarkadaslar ya canim cok sikkin. cok uzgunum. babam 1. kattan dusmus topugu parcalanmis. persembe ameliyat olacakmis. cok uzuldum
gitmis alciya almislar. agri kesici falan vermemeisler. acidan uyuyamamais canim benim.
arkadaslar kuvvetli ne agri kesici var? vermidon veriyormus annem ama o ne ise yarar ki?
ya sende şu son 1 aydır baya bişiler var hayırdır inşallahhhhhhkızlar çok fenayım hiç keyfim yok darlanıyorum hatta ne yalan söyleyim canıma bile kastım var ağlamak istiyorum sadece ağlamakkkkmafoldumbenmafoldumben
evet canım bende okuyarak duydum:1shok:
ben halen olmadım canım..
aslında bıran once olsam cok ıyı olacak cok fena şişkinlik var karnımda.akannehir
bırde ben doguma 1 hafta kala catlamıstım sımdı kk da okudum kantaron yagı catlaklara ıyı gelıyormus.
aranızda kullanan varmı kıslar?kikoleyim kullanıyormuydu sankı oyle hatırlıyorum.fisfisfis
evet cnm haklısın tabii rahatsızlık verir...
benim de şimdi aşırı kaşıntım var.. vaginamın içinde değil ama dışında yanlarımda var.. çok kötü yaa ölüyorum..
allah yardımcın olsun canım senin işte baya zormuş vardiyalı gibisin işte bitürlü düzen tutturamazsında tüh aman ha grip içinde tedbirini al canım allah korusun sizleri
hadi hadi fazla naz aşık usandırır hatasını anlamış baksana laf çarptırıyo geçnde aynen böle biz dalaştık bizimkide şöle
beyfendi genelde hep klasik giyinir hele toplantı ve arkadaşlarıyla buluşacağı zaman bana şunları hazırla der özenle hazırlanır
ama iş benle çıkmaya gelince eşofmanını geçirir ölecene hadi der
bu seferde inadına ne giycen diye sordum
neolursa farketmez dedi
bende niye ki dedim
hıııııım çünkü benle çıkıcanya farketmez dimiiiii dedim
sinirlendi çıkmıyoruz biyere dedi
bende hayır çıkıcaz dedim gittim odaya
arkamdan kıza söylettşiriyo
annene söyle en güzel kıyafetlerimi hazırlasın diye
bende aynen hemen verdim eline
ama haklı değilmiyim canım ne o öleeeeee
başkalarına varda bana yarabbi şükür aaaaa gelemedim en son söyledim valla
dahada sıkıysa benle eşofmanla çıksında görelim
ay çok geçmiş olsun ya o ne biçim bi hastaneymiş ya anlamadım ben öle adam bırakılırmı nasıl dayancak demedilermi yaaaaaaaaaaa
ya sende şu son 1 aydır baya bişiler var hayırdır inşallahhhhhh
evet canım bende okuyarak duydum
öğlen spordan sonra duşa grip çıkınca bi güzel yağlanıyorum benimde bitti tekrar alıcam yada yapılışı varmış onu denicem
geçmiş olsun canım kesin mantar olmuşsun sen yaaa bak ilerlerse antibiyotik verirler ihmal etme
eyetkiner travazol varsa evde şimdilik sür kaşıntını alır ama çok içe değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?