2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

selam kızlar bizde yeni geldik hava harikaydı gezdik

ütü yapıcam hazır eşim evdeyken kızımla ilgilenir

emelcim ketoral birebir o kaşıntıya
geçmiş olsun canım bilirim o kaşıntıyı delirtir insanı
tavsiye ederim valla 2. sürmeye geçirmeye başlıyo
ama emzirenler için sakıncası varmı bilmiyorum

kikoşum gidememişsin geçmişi okuyamadım daha ama hayorlısı olsun canımcım

sağolun canlar şimdilik uyudu kaç dk sürecek bakalım bende gidip yemek hazırlayım bari valla kız bilem kendi kendine yıkandı saçını taradı gerçi iyide oldu artık bırakıcam kızı kendi işini kendi halletsin kopsun benden belki sorunlarımızdan böle kurtuluruz

kızlar sorum var ama ....
benim süt pompasına ihtiyacım var bu konuda bilgisi olan var mı şimdiden teşekkürler...

benim süt pompasına ihtiyacım var bu konuda bilgisi olan var mı şimdiden teşekkürler...

ben medela kullanıyorum.memnunum.pratik ,her parçası çıkıp streril edilebiliyor kendi biberonun dışındaki biberonlara uyum sağlıyor.yani direk biberona sağıyorum (dr.brown ve nukun biberonlarıyla ağzı aynı) pilli ve elektrikli.yeterki bir yere çarp ve düşürme olmasın .öle olunca bozuluyor servis tamiri konusunda çok başarılı değil ama servise verdiğinde sana yedek pompa veriyorlar vs.tek kötülüğü sesli bir pompa

evet bende vee kullandım elle sağılan daha sonra arkadaşım ödünç verdi medela çift biberonlu çok rahat sağılıyor çok hızlı ve sökülüp temizlenebiliyor sadece çok sesli çalışıyor...
fiyatı da biraz yüksek ..elektrikli alacaksan medela tek biberonluda olur....
diğerlerini açıkçası bilmiyorum...

selam ben geldim ablamın çok tatlı bi kızı oldu 3130 gram çok şirin bi kız....
teyze oldum yani öykücüm de bu minicik haliyle abla oldu

tekrar slm kzlarrrr narcım hayırdır nesi var paşanın niye durmuyo

benim kızda elini emmek için deliriyo yaa galiba benim kızınkide kaşınmaya başladı yoksa el derdi ne el emmek nede açlık baya baya deliriryo çocuk ya
bende geceleri 1 çay kaşığı calpol veriyom rahatlıyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…