2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ay kikoş anlasam derdini ama sanırım diş elini emiyo dediğin gibi memede bırakıp devamlı ağlıyo çok sinirleniyo ama neye anlamadım.uyutuyorum on dk sonra kalkıyo şimdi yine uyudu inş. geceye döner uykusuda kalkmaz. melek süper çıkmışsınız maşalalh sizee

melekcim taze teyze:)) gözünüz aydin .
kızınla birlikte çok hoş çıkmışsınız eski haline dönmüşsün göbekte klamamşı sende masallah

kızlar ben regl olamadım hala onun için karnım çok sis çok rahatsız ediyor beni inş biran önce olurum. albüme kızımla birlikte çekinmiş 2 resim koydum bakabilirsiniz

maaşşşaallaahh kız melek 2. resimde aslında birazda sana benziyor büyüdükçe oturacak inşallah ...bu arada fiziğine bişey diyemiyorum allahım inşalllah sana anzarım deymesin ..ttütütüt maşalahhh

sağolun çok teşekkür ederim kızlar
adı nehir oldu
adıyla yaşasın inşalllah ...öyküyle ne yaramazlıklar yapacaklar annesi...

sağolun kızlar yorumlarınıza evet baya verdim ben kiloları gerçiçok almamıştım toplam 9 kiloydu
ama bebişler daha çok minik o kilolar verilcek annişler

evet huri aslında bana baya benziyo öykü ağzı burnu falan babaya da benziyo ama büğüdükçe bana daha çok benziyo

maşallah topiğimizin kızlar ı çok güzeller gözler kirpikler falan ...bi tek bizizmki şebek hehehehehe

öykünün ne kadar büğüdüğünü bu gün yeğenimle fotoğrafını çekince anladım

işte öykü ve yeğenim nehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…