- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #9.901
öykü gerçekten abla olmuş bebğiniz çok şirin minicik geldi gözüme bizimkielr büyümüş yaygarayı basmış şimdiden
oy kuzum benim benimkide bu gün öyleydi ama diş yeri bile daha yok . gerçekten çok çabuk geçiyor demetcim keşke bu kadar hızlı geçmese zaman dün eşime diyom daha doğrusu oğluşa diyom o anlıyo bi kadın tutsaaak eve baksa ütü yapsaaa yemek yapsaaaa temizleseeeekaydirigubbakcemile3ee dedi sen napıcan kociş bendee oğluşumu hiç bırakmıyacam hep kucağımda tutcem hep onlarla ilgilencem her anınını değerlenidrecem:asigim:kızımda hiç durmadı bugün çok huzursuz ağzındanda hep su akıyor acaba diş mi çıkaracak anlamadım gitti
3 ayımız bitti dün zaman ne çabuk geçiyor yaaaa oysaki hamileliğimde hiç geçmiyordu
yarın dr a gidicez bakalım inşallah gelişimi de güzeldir prensesimin
arkadaslar ya canim cok sikkin. cok uzgunum. babam 1. kattan dusmus topugu parcalanmis. persembe ameliyat olacakmis. cok uzuldum
gitmis alciya almislar. agri kesici falan vermemeisler. acidan uyuyamamais canim benim.
arkadaslar kuvvetli ne agri kesici var? vermidon veriyormus annem ama o ne ise yarar ki?
bende geçen p.tesiye kadar direndim şimdiden yorgan örtersek kışın napıcaz diye ama donuyorduk sonunda pes ettim ve çıkardım benim oğlan yorganı sevmedi biraz kalın ama hafifti yorganı yok o gee hiç uyumadı hep tepikledi bende onunkini kaldırdır yine polar örtüyorum içten bide ince yorgan ateşli adam benimkisikaydirigubbakcemile3
oy kuzum benim benimkide bu gün öyleydi ama diş yeri bile daha yok . gerçekten çok çabuk geçiyor demetcim keşke bu kadar hızlı geçmese zaman dün eşime diyom daha doğrusu oğluşa diyom o anlıyo bi kadın tutsaaak eve baksa ütü yapsaaa yemek yapsaaaa temizleseeeekaydirigubbakcemile3ee dedi sen napıcan kociş bendee oğluşumu hiç bırakmıyacam hep kucağımda tutcem hep onlarla ilgilencem her anınını değerlenidrecem:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?