2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

karencim bende tam bilemiyorum aşııyı ama 1. 2 haftaya gelir risk grubunda olanlar gidip aile hekimliğine isim yazdırmalı kronik hastalığı olanlar, sağlık çalışanları, kamu personelleri vb. allah korusun herkesi.
bu arada normal grip aşısını yaptırayımmı diye sordum dr a 1 yaşından sonra öneriyoruz siz ama anne baba yaptırabilir dedi.ben yaptırıcam bakalım.

tesekkurler sibelcim..ben dun haberlerde 6 ay ve 35 ay arası bebekler ve hamilleer oncelikli olacakmıs sanırım asıda..bakalım bende bekliorum b an once gelsin...Allah tum bebeklerimizede saglık versin..

melekcim allah analı babalı büyütsün.harbidende ya minnacık.3-4 ay önce bizimkilerde böyledi.bak şimdi koca kazık oldular

dün gece 2.30 dan beri başım ağrıyor.bugün 2 tane ağrı kesici içtim banamısın demedi.acaba hastalanıcakmıyım.bende daha hastalanmadım.hastalanmadan önce başım böyle ağırırdı.şimdi karnımda ağrıyor biraz

selam kızlar

dünya kadar ütü yaptım belim koptu birdaha bu kadar biriktirmiycem:umursamaz:

şimdide yorganları çıkartıcam ay ben çok üşüyorum geceleri yaaa siz çıkarttınız mı yorganlarıı

kızımda hiç durmadı bugün çok huzursuz ağzındanda hep su akıyor acaba diş mi çıkaracak anlamadım gitti

3 ayımız bitti dün zaman ne çabuk geçiyor yaaaa oysaki hamileliğimde hiç geçmiyordu
yarın dr a gidicez bakalım inşallah gelişimi de güzeldir prensesimin

bende geçen p.tesiye kadar direndim şimdiden yorgan örtersek kışın napıcaz diye ama donuyorduk sonunda pes ettim ve çıkardım benim oğlan yorganı sevmedi biraz kalın ama hafifti yorganı yok o gee hiç uyumadı hep tepikledi bende onunkini kaldırdır yine polar örtüyorum içten bide ince yorgan ateşli adam benimkisikaydirigubbakcemile3

oy kuzum benim benimkide bu gün öyleydi ama diş yeri bile daha yok . gerçekten çok çabuk geçiyor demetcim keşke bu kadar hızlı geçmese zaman dün eşime diyom daha doğrusu oğluşa diyom o anlıyo bi kadın tutsaaak eve baksa ütü yapsaaa yemek yapsaaaa temizleseeeekaydirigubbakcemile3ee dedi sen napıcan kociş bendee oğluşumu hiç bırakmıyacam hep kucağımda tutcem hep onlarla ilgilencem her anınını değerlenidrecem:asigim:

öykünün ne kadar büğüdüğünü bu gün yeğenimle fotoğrafını çekince anladım

işte öykü ve yeğenim nehir

canım tebrik ederim analı babalı sağlıklı uzun ömürleri olsun nehirinopuyorumnanaktan
maşallah çok tatlı poz vermeyi pek sevmemiş ama :)
öykü de kocaman abla olmuş maşallah fıstığa

analı kızlı yakıyosunuz ortalığı tatlım kocaman maşallah sizeeeeeeeee

canım benim yaa çok büyük geçmiş olsun:1no2:
inşallah ameliyatı iyi geçer ve bir an önce iyileşir
allah beterinden korusun canımmmmm
eğer uzaktaysan sana çok zor gelir şimdi gurbetlik çok zor yaaaaaaaamafoldumben

yok valla canım baya soğuk oluyor artık zamanıdır bence
aynenn benim kızım da battaniyeyi bile istemiyo o minik ayaklarıyla tekmeleye tekmeleye atıyo üstünden cadı uyku tulumu alıcam mecburen bakalım

ya bizimkininde baktım öyle kabartı yok alt dişlerde yanlız alt iki dişin yanındaki dişte var biraz kabartı bizimki önce azı dişinimi çıkaracak neeeedelikafaduldenkaydirigubbakcemile3

ahhhhhhhhhhhhhhhh ne kaa güzel olurdu be narrrrrrrr bencedeeeeeeeee:lepi:
anacım iyiki demedi ee hatun ben bi dene daha alayım senin üstüne o işleri görsün sen oğluşunu tut diye:roflol:
ben korkumdan demiyorum valla:dance:

neyseeeee aşkoş uyumadan şu yorgan işini halledelim gelirim ben yine narcım öptümmmmmmmŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…