- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #9.921
hadi beklerim kaydirigubbakcemile5yok valla canım baya soğuk oluyor artık zamanıdır bence
aynenn benim kızım da battaniyeyi bile istemiyo o minik ayaklarıyla tekmeleye tekmeleye atıyo üstünden cadı uyku tulumu alıcam mecburen bakalım
ya bizimkininde baktım öyle kabartı yok alt dişlerde yanlız alt iki dişin yanındaki dişte var biraz kabartı bizimki önce azı dişinimi çıkaracak neeeedelikafaduldenkaydirigubbakcemile3
olurmuki acep benim bi arkideşin 11. ayda üstten başladı dişleri çıkmaya
ahhhhhhhhhhhhhhhh ne kaa güzel olurdu be narrrrrrrr bencedeeeeeeeee:lepi:
anacım iyiki demedi ee hatun ben bi dene daha alayım senin üstüne o işleri görsün sen oğluşunu tut diye:roflol:
ben korkumdan demiyorum valla:dance:
hele bi denesin demeyiiiklava:şuu koceman oklavalardan bulunduruyom evdeeee oklava manyağı yaparım onuuu :mymeka:
neyseeeee aşkoş uyumadan şu yorgan işini halledelim gelirim ben yine narcım öptümmmmmmmŞeniz
hadi gözün aydın bi evin içinde küs kalınmıyo . ticker resiminde ikinizde süper çıkmışsınızkociş özürünü diledi sonunda dünden ber icanına okudum artık konu üzerine konuştuk tartıştık özürünü diledi öpücüğünü kondurdu...oh beh ...
kociş özürünü diledi sonunda dünden ber icanına okudum artık konu üzerine konuştuk tartıştık özürünü diledi öpücüğünü kondurdu...oh beh ...
yorgan mevzusu olmuş..
ben yorganın yarısını altına yarısını üstüne seriyorum benimki seviyor maşallah hatta sarılıyor yorganına bide sağa sola dönse yam yemelik olucak popoyu dikip yatması..
bugün zaten çok mutlu etti beni hani ellerinden tutup yatırıp göğüsüne ısırık gibi seversin ya çocuğu öyle sevdim kıkır kıkır ilk defa güldü..mest oldum resmen ya
selam gece kusları..kızıma bugun silikon nuby tabak ve kaşık aldım..yakında baslarız artık ek gıdalara..buyuyoruz hızla yaa..b seviniom b uzuluom..zaman cabuk akıyo gercekten..
hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden canımkızlarr belki bizde karsıya tasınıcaz bu da yeni gundemimiz kocişle..
selam tatlımmm
hayırlı olsunnnnnn güle güle kullansınnnnn afiyet şeker olsun yedikleri yarasın serramaaaopuyorumnanaktan
bize de teyzesi almıştı tabak ve kaşık takımsositososito
bugün kahvaltıda ilk yiyeceğinin tadına baktı kızımmmmmm teyzeleriiiiiiidelikafadulden:lepi:
neyin bilinnnnnnnnnnndelikafadulden
hıyarrrrrrrrrrrrrrr:lepi:
bir dilim tuttum ağzına allahım nasıl şapırdatarak emiyo görmeliydinizzzzzzkaydirigubbakcemile3
hemen kameraya çektikopuyorumnanaktan
hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden canım
inşallah istediğin gibi içine sinen veee kirası da çokkk uygun olan bi ev bulursun çabucakkkk
hoşbulduk demetim ben biraz iyi değil başım çok ağrıyo ne var ne yok diye girdimm çatlıcak başımm ,niaşşah düzelcek herşey bakalım zaman sabır diliyorum kendimeöpüyorum seni ve kızını herkese iyi gecler kızlar biraz tartıktık yat deyip duruyo görürşüz canlarım..
amanııınnn..ilk lokma hıyar mı...:roflol:..afiyet seker olsun oykume...valla ben elmadan baslıycam inş bakalım:=))sizin tabak canak da hayırlı ola demetim.bizde bol bol resm video cekios ..ne kaa sanslılar goruyon mu benim gecmişime dair cok az fotom var..bebekliğimiz muallak olece..
bakalım canım ev konusunu dusunuorus daha..tesekkurler ii dileklerin için.
huriş,kikoş nasılsınız kızlar
hihoyyythihoyyytevet evet 3 ayımız bitti heyooooo maşallahkızımda hiç durmadı bugün çok huzursuz ağzındanda hep su akıyor acaba diş mi çıkaracak anlamadım gitti
3 ayımız bitti dün zaman ne çabuk geçiyor yaaaa oysaki hamileliğimde hiç geçmiyordu
yarın dr a gidicez bakalım inşallah gelişimi de güzeldir prensesimin
ya biz daha pike örtmeye yeni başladık öle sarılsarıl da değil hani yanisengözlerimebaksanabbende geçen p.tesiye kadar direndim şimdiden yorgan örtersek kışın napıcaz diye ama donuyorduk sonunda pes ettim ve çıkardım benim oğlan yorganı sevmedi biraz kalın ama hafifti yorganı yok o gee hiç uyumadı hep tepikledi bende onunkini kaldırdır yine polar örtüyorum içten bide ince yorgan ateşli adam benimkisikaydirigubbakcemile3
benim kızın dişyeri belli daha doğrusu baya baya gözüküyo bile yaaaaaaoy kuzum benim benimkide bu gün öyleydi ama diş yeri bile daha yok . gerçekten çok çabuk geçiyor demetcim keşke bu kadar hızlı geçmese zaman dün eşime diyom daha doğrusu oğluşa diyom o anlıyo bi kadın tutsaaak eve baksa ütü yapsaaa yemek yapsaaaa temizleseeeekaydirigubbakcemile3ee dedi sen napıcan kociş bendee oğluşumu hiç bırakmıyacam hep kucağımda tutcem hep onlarla ilgilencem her anınını değerlenidrecem:asigim:
:asigim:vereliniortakhihoyyytkociş özürünü diledi sonunda dünden ber icanına okudum artık konu üzerine konuştuk tartıştık özürünü diledi öpücüğünü kondurdu...oh beh ...
ya evet yaaaa çok çabuk büyüyo bunlarrrr ben hergün dahada şaşırıyorumselam gece kusları..kızıma bugun silikon nuby tabak ve kaşık aldım..yakında baslarız artık ek gıdalara..buyuyoruz hızla yaa..b seviniom b uzuluom..zaman cabuk akıyo gercekten..
ya ben anlamadım diloşum be konu eşinlemi ilgili yoksa 2 çocuk sendromumu yoksa kaynana muhabbetimi:uhm:hoşbulduk demetim ben biraz iyi değil başım çok ağrıyo ne var ne yok diye girdimm çatlıcak başımm ,niaşşah düzelcek herşey bakalım zaman sabır diliyorum kendimeöpüyorum seni ve kızını herkese iyi gecler kızlar biraz tartıktık yat deyip duruyo görürşüz canlarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?