2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kociş özürünü diledi sonunda dünden ber icanına okudum artık konu üzerine konuştuk tartıştık özürünü diledi öpücüğünü kondurdu...oh beh ...

hadi beklerim kaydirigubbakcemile5

yorgan mevzusu olmuş..
ben yorganın yarısını altına yarısını üstüne seriyorum benimki seviyor maşallah hatta sarılıyor yorganına bide sağa sola dönse yam yemelik olucak popoyu dikip yatması..
bugün zaten çok mutlu etti beni hani ellerinden tutup yatırıp göğüsüne ısırık gibi seversin ya çocuğu öyle sevdim kıkır kıkır ilk defa güldü..mest oldum resmen ya

kociş özürünü diledi sonunda dünden ber icanına okudum artık konu üzerine konuştuk tartıştık özürünü diledi öpücüğünü kondurdu...oh beh ...

çok sevindim canım bu küsüşmelerinde en güzel yanı barışmak:lepi:

yerimmmm onu bennnnn göbüşüne yumulurummmmmm kıkırdatırımmmmmmmmmmŞeniz
çok tatlı olmuş yaaaa resminize bayıldımmmmmmmmmm maşallah analı kızlı ikinizedeee
öykü zehram da göbüşünü yiyorum deliriyorrrr kocaman açıyor ağzını gülerken ben daha bi saldırıyorum tabi o halini görüncedelikafadulden

yorgan işi bitti şükür mis gibin nevresimlerini de geçirdik ohhhhhopuyorumnanaktan
yalnız vakumlu poşetteydi benim yorganlar acaip kırışmış yaa çok canım sıkıldı inşallah açılır bide yorgan mı ütülüycem ben yaaaa pfffff:umursamaz:

selam gece kusları..kızıma bugun silikon nuby tabak ve kaşık aldım..yakında baslarız artık ek gıdalara..buyuyoruz hızla yaa..b seviniom b uzuluom..zaman cabuk akıyo gercekten..

diloşummmmm karenimm hoşgeldinizzzz Şeniz

diloş bende sana özel atacaktım şimdi bişiler okudum hiç ama hiççç hoşuma gitmedi beni istanbul yollarına düşürmeeeekaydirigubbakcemilelmaz:

hoşbulduk demetim ben biraz iyi değil başım çok ağrıyo ne var ne yok diye girdimm çatlıcak başımm ,niaşşah düzelcek herşey bakalım zaman sabır diliyorum kendimeöpüyorum seni ve kızını herkese iyi gecler kızlar biraz tartıktık yat deyip duruyo görürşüz canlarım..

selam gece kusları..kızıma bugun silikon nuby tabak ve kaşık aldım..yakında baslarız artık ek gıdalara..buyuyoruz hızla yaa..b seviniom b uzuluom..zaman cabuk akıyo gercekten..

selam tatlımmm
hayırlı olsunnnnnn güle güle kullansınnnnn afiyet şeker olsun yedikleri yarasın serramaaaopuyorumnanaktan
bize de teyzesi almıştı tabak ve kaşık takımsositososito
bugün kahvaltıda ilk yiyeceğinin tadına baktı kızımmmmmm teyzeleriiiiiiidelikafadulden:lepi:
neyin bilinnnnnnnnnnndelikafadulden
hıyarrrrrrrrrrrrrrr:lepi:
bir dilim tuttum ağzına allahım nasıl şapırdatarak emiyo görmeliydinizzzzzzkaydirigubbakcemile3
hemen kameraya çektikopuyorumnanaktan

kızlarr belki bizde karsıya tasınıcaz bu da yeni gundemimiz kocişle..
hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden canım
inşallah istediğin gibi içine sinen veee kirası da çokkk uygun olan bi ev bulursun çabucakkkk

amanııınnn..ilk lokma hıyar mı...:roflol:..afiyet seker olsun oykume...valla ben elmadan baslıycam inş bakalım:=))sizin tabak canak da hayırlı ola demetim.bizde bol bol resm video cekios ..ne kaa sanslılar goruyon mu benim gecmişime dair cok az fotom var..bebekliğimiz muallak olece..

bakalım canım ev konusunu dusunuorus daha..tesekkurler ii dileklerin için.

canım benim
hiçbirimizin hayatı güllük gülistanlık değil
tabiki düzelecek herşey
bazen herşey üst üste gelir
insan ezildiğini bittiğini hisseder
ama inan düzelicek herşey tatlım sen yeterki kendini bırakma bu kadar olumlu düşün bak 2 tane sana muhtaç olan yavrun var onların varlığı bile senin yaşama sebebin olmalı
benim diloşum bunun da üstesinden gelir Allah ın izniyle
ahhh canım be Allah dermansız dert hastalık vermesin
hadi yat tatlım dinlen yarına inşallah yepyeni ve senin için çok güzel bir güne uyanırsın bitanemŞeniz

teşekkür ederiz canımm
sorma ilk lokmamız hıyardan oldukaydirigubbakcemile3
valla benimde tek tük var resmim
o yüzden her anını çekiyoruz nerdeysee
evet çok şanslılarr Rabbim hepsine sağlıklı uzun ömürler versin inşallahhhhh

kızlar aklımdayken size önemli bir uyarı yapıcam
bizim gelin anlattı şok oldum ve hemen sizlede paylaşmak istedim
arkadaşının bebeği 2 yaşındaymış
bir gece birden rahatsızlanıyo çocuk
nefes alamıyo zorlanıyo morarıyo
hemen acile götürüyorlar
ilaçlı hava veriliyomuş hala

doktor sormuş
hava nemlendirici kullanıyormusunuz diye:1shok:
kaloriferli ev olduğu için kullanıyoruz demişler
çocuğu hasta etmişsiniz sayesinde demiş dr
bu hava nemlendiricileri havada ne kadar toz varsa insanın solumasını sağlıyomuş nasılsa
bebekler için çok büyük tehlike demiş
ve de büyükler içinde
astım bronşit yapıyormuş

bana bizim gelin abla sakın sakın alma nemlendirici dedi
bunu duyduktan sonra hiç alırmıyımm:umursamaz:

bende sizlerle paylaşmak istedim

huriş,kikoş nasılsınız kızlar

canım sayfa açık kalmış ben öle bi ona bi buna koş dur pc yi öle açık unut git sen göremedim kusura bakam emi canım
hadi hayırlısı inşallah regl oluyosundur baş ağrın içinde üzüldüm ama geçmiş olsun hadi ve hemencecik geçsin inşallah
hihoyyythihoyyytevet evet 3 ayımız bitti heyooooo maşallah
ya biz daha pike örtmeye yeni başladık öle sarılsarıl da değil hani yanisengözlerimebaksanab
benim kızın dişyeri belli daha doğrusu baya baya gözüküyo bile yaaaaaa

benim kocişte kendi teklif etti ama cillop gibi rus hatunlardan bende yok kalsın dedim:jeyyar:
:asigim:vereliniortakhihoyyyt
ya evet yaaaa çok çabuk büyüyo bunlarrrr ben hergün dahada şaşırıyorum
ya ben anlamadım diloşum be konu eşinlemi ilgili yoksa 2 çocuk sendromumu yoksa kaynana muhabbetimi:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…