- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #9.941
hadi inşallah olursunda rahatlardsın..dün gece 2.30 dan beri başım ağrıyor.bugün 2 tane ağrı kesici içtim banamısın demedi.acaba hastalanıcakmıyım.bende daha hastalanmadım.hastalanmadan önce başım böyle ağırırdı.şimdi karnımda ağrıyor biraz
çabuk geçiy o zaman yaaaakızımda hiç durmadı bugün çok huzursuz ağzındanda hep su akıyor acaba diş mi çıkaracak anlamadım gitti
3 ayımız bitti dün zaman ne çabuk geçiyor yaaaa oysaki hamileliğimde hiç geçmiyordu
yarın dr a gidicez bakalım inşallah gelişimi de güzeldir prensesimin
bende geçen p.tesiye kadar direndim şimdiden yorgan örtersek kışın napıcaz diye ama donuyorduk sonunda pes ettim ve çıkardım benim oğlan yorganı sevmedi biraz kalın ama hafifti yorganı yok o gee hiç uyumadı hep tepikledi bende onunkini kaldırdır yine polar örtüyorum içten bide ince yorgan ateşli adam benimkisikaydirigubbakcemile3
1. derece deprem bölgesi ...son halini bilmiyorum ama...metrobüsten sonra düzeltilmiş olabilir biraz.avcılara kadar metrobüs var...bakırköy şirinevler biraz daha iyi ..niye o kadar uzak..yani şişli kağıthanr falan ?kız huriş sen bilirsin..bu kuçukçekmece tarafı nasıl..iyi b semt mi?
bizdede tam tersi ..kızlar aklımdayken size önemli bir uyarı yapıcam
bizim gelin anlattı şok oldum ve hemen sizlede paylaşmak istedim
arkadaşının bebeği 2 yaşındaymış
bir gece birden rahatsızlanıyo çocuk
nefes alamıyo zorlanıyo morarıyo
hemen acile götürüyorlar
ilaçlı hava veriliyomuş hala
doktor sormuş
hava nemlendirici kullanıyormusunuz diye:1shok:
kaloriferli ev olduğu için kullanıyoruz demişler
çocuğu hasta etmişsiniz sayesinde demiş dr
bu hava nemlendiricileri havada ne kadar toz varsa insanın solumasını sağlıyomuş nasılsa
bebekler için çok büyük tehlike demiş
ve de büyükler içinde
astım bronşit yapıyormuş
bana bizim gelin abla sakın sakın alma nemlendirici dedi
bunu duyduktan sonra hiç alırmıyımm:umursamaz:
bende sizlerle paylaşmak istedim
hoşbulduk demetim evet inşallah yarın öğlen otobüsle gişdicem 4.5 saat sürüyo
bu dediğin şeye bende bizzat tanık oldum ama benim ki şöyle
komşumun kızı bronşit astım ve doktor hava nemlendirici vermiş ama bunlarda bi sıcak bi soğuk diyeymiş
soğuk hava nemlendirici çocuğu dahada kötü bi duruma sokmuş önerilen sıcak hava nemlendiricileriymiş
hadi inşallah olursunda rahatlardsın..
çabuk geçiy o zaman yaaaa
1. derece deprem bölgesi ...son halini bilmiyorum ama...metrobüsten sonra düzeltilmiş olabilir biraz.avcılara kadar metrobüs var...bakırköy şirinevler biraz daha iyi ..niye o kadar uzak..yani şişli kağıthanr falan ?
bizdede tam tersi ..
alt komşumun oğlu 3 yaşında hem astım hem zature oldu sürekli hava veriyolar hem makinadan hem günde 1 kere maskeyle...
ipek benden hastalık geçtiğinde doktoru demişti parmak ucunla suyun içine viks at gece soğuk hava makinası çalıştır odada dedi..2 günde düzeldi...
ya her doktor yanlış anlatıyor yada doktorlardan biri çocuklarımızın sağlığı ile oynuyo..
heleki istanbulda doktorsa düşmanlar sanki birbirlerine . ellerine düştük en iyisi iyice araştırmakcanım insan hangisine inanacağını da şaşırıyorlmaz:
hemen olmuyormuş zaten zamanla o tozlar bakteriler birikiyormuş
büyüklere bile zararlı demiş
ist dan bir doktor
birinin dediği öbürününkini tutmuyor zati birbirlerini de hiç sevmez bu dr lar helede aynı branştansalarlmaz:
zuzumm hoşgeldin canım nasıl oldun:gitme:
varmı bir gelişme
şu buhar makinasını doktor önerirse almak lazım heralde burnu fln tıkalı değilse pek gerek olamz sanırım .n kışın kalorifer üstüne ıslak havlu koymak veya bi kaba su koymak yetmezmiki acep .
Hosbulduk cnm iş konusunda yok bi gelişme bakalım onlar bi bildirim yapsınlarda, pozisyonumu doldurdular ama beni de işten cıkarmadılar, daha cekiceim var bu konudan yane kapanmıcak :sinifsinif: Yarında babanem ameliyat oluyo 72 yasında rahmini alcaklar geldi mi üst üste geliyo iste ama bozmıcam moralimi ya olumlu enerji yayıcam evrene cok daha kötülerini de gördüm allah dermansız dert vermesin hicbirimize kaydirigubbakcemile5
Hosbulduk cnm iş konusunda yok bi gelişme bakalım onlar bi bildirim yapsınlarda, pozisyonumu doldurdular ama beni de işten cıkarmadılar, daha cekiceim var bu konudan yane kapanmıcak :sinifsinif: Yarında babanem ameliyat oluyo 72 yasında rahmini alcaklar geldi mi üst üste geliyo iste ama bozmıcam moralimi ya olumlu enerji yayıcam evrene cok daha kötülerini de gördüm allah dermansız dert vermesin hicbirimize kaydirigubbakcemile5
geçmiş olsun canım inşallah çebucacık düzelir yaşlımışta acıları en azından olsun inşallah
benimde anneminkini aldılar 45 yaşın da ama çok erkendi senağlama
canım yaa çok geçmiş olsun şimdidenn:gitme:
hoşbuldum canım ...
bende özledim sizi valla.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ..
kaç gündür misafirim vbardı onlala uğraşıyodum....
şimdide bi arkadaşım bende .......
bizde nete takılıyoruz.....
başka bi akşam gelirim....
öptüm hepinizi canlarım..çok özleedim wallaaaa...zemuszemus zemuszemus .
inşallah canım
Tesekkür ederim demetim benimm insallah bi an once gecer hersey mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?