2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

hoşbulduk demetim evet inşallah yarın öğlen otobüsle gişdicem 4.5 saat sürüyo
bu dediğin şeye bende bizzat tanık oldum ama benim ki şöyle
komşumun kızı bronşit astım ve doktor hava nemlendirici vermiş ama bunlarda bi sıcak bi soğuk diyeymiş
soğuk hava nemlendirici çocuğu dahada kötü bi duruma sokmuş önerilen sıcak hava nemlendiricileriymiş

hadi inşallah olursunda rahatlardsın..

çabuk geçiy o zaman yaaaa

kız huriş sen bilirsin..bu kuçukçekmece tarafı nasıl..iyi b semt mi?
1. derece deprem bölgesi ...son halini bilmiyorum ama...metrobüsten sonra düzeltilmiş olabilir biraz.avcılara kadar metrobüs var...bakırköy şirinevler biraz daha iyi ..niye o kadar uzak..yani şişli kağıthanr falan ?

bizdede tam tersi ..
alt komşumun oğlu 3 yaşında hem astım hem zature oldu sürekli hava veriyolar hem makinadan hem günde 1 kere maskeyle...
ipek benden hastalık geçtiğinde doktoru demişti parmak ucunla suyun içine viks at gece soğuk hava makinası çalıştır odada dedi..2 günde düzeldi...
ya her doktor yanlış anlatıyor yada doktorlardan biri çocuklarımızın sağlığı ile oynuyo..

şimdiden hayırlı yolculuklar canım inşallah rahat bir yolculuk geçirirsin kızlarınlaŞeniz

ya ben bu duyduklarımdan sonra asla almam:umursamaz:

canım insan hangisine inanacağını da şaşırıyorlmaz:
hemen olmuyormuş zaten zamanla o tozlar bakteriler birikiyormuş
büyüklere bile zararlı demiş
ist dan bir doktor
birinin dediği öbürününkini tutmuyor zati birbirlerini de hiç sevmez bu dr lar helede aynı branştansalarlmaz:

şu buhar makinasını doktor önerirse almak lazım heralde burnu fln tıkalı değilse pek gerek olamz sanırım .n kışın kalorifer üstüne ıslak havlu koymak veya bi kaba su koymak yetmezmiki acep .

bende daha hastalanmadım yaaa
çok rahatsız ediyo bu durum beni:umursamaz:

hafsacım hoşgeldinnnnnnn özlettinnopuyorumnanaktan

sabah erken kalktım uyku basıyo yavaştannnnmirmirmirmir

heleki istanbulda doktorsa düşmanlar sanki birbirlerine . ellerine düştük en iyisi iyice araştırmak

ben bayram arifesi hastalandım daha tık yok bekliyoz bua yda bizim tam doğurganlık ayımız benim iki yavrumda bu ayda oldu .süt koruyoda palavra tedbiri elden bırakamamk lazım

zuzumm hoşgeldin canım nasıl oldun:gitme:
varmı bir gelişme

Hosbulduk cnm iş konusunda yok bi gelişme bakalım onlar bi bildirim yapsınlarda, pozisyonumu doldurdular ama beni de işten cıkarmadılar, daha cekiceim var bu konudan yane kapanmıcak :sinifsinif: Yarında babanem ameliyat oluyo 72 yasında rahmini alcaklar geldi mi üst üste geliyo iste ama bozmıcam moralimi ya olumlu enerji yayıcam evrene cok daha kötülerini de gördüm allah dermansız dert vermesin hicbirimize kaydirigubbakcemile5

şu buhar makinasını doktor önerirse almak lazım heralde burnu fln tıkalı değilse pek gerek olamz sanırım .n kışın kalorifer üstüne ıslak havlu koymak veya bi kaba su koymak yetmezmiki acep .

çok güzel dedin canım valla neymiş o öle buhar makinesi felan koy peteğin üstüne havlu yada onlarında sulukları çıktı koy en güzeli o iştealkisalkisalkis

geçmiş olsun canım inşallah çebucacık düzelir yaşlımışta acıları en azından olsun inşallah
benimde anneminkini aldılar 45 yaşın da ama çok erkendi senağlama

hoşbuldum canım ...

bende özledim sizi valla.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ..

kaç gündür misafirim vbardı onlala uğraşıyodum....

şimdide bi arkadaşım bende .......

bizde nete takılıyoruz.....

başka bi akşam gelirim....

öptüm hepinizi canlarım..çok özleedim wallaaaa...zemuszemus zemuszemus .

canım yaa çok geçmiş olsun şimdidenn:gitme:

geçmiş olsun canım inşallah çebucacık düzelir yaşlımışta acıları en azından olsun inşallah
benimde anneminkini aldılar 45 yaşın da ama çok erkendi senağlama

Saol bitanem rahim sarkması yüzünden oldu babaneminde ihmalde etmiş yıllarca artık sonunda alcaklar cok korkuyo igneden bile korkar babanem bi de tek böbrekli bakalım allahtan hersey hayırlısı olur insallah :1hug:

hafsacım bizde seni çok özledik neler yaptın haftan nasıl geçti çok merak ettim gelince konuşuruz inşallah
hadi bizde seni ve meleklerini öptük canım by

iyi olmana sevindim canım arkadaşına slm söylekaydirigubbakcemile3

Tesekkür ederim demetim benimm insallah bi an once gecer hersey mafoldumben
inşallah canım
iyi düşün iyi olsun kendini bırakmak yok

kızlar dr kadir tuğcu yu duyanınız var mı
çok iyi bir dr muş
ilaca baya bi karşı hele de antibiyotiğe
çok esprili bi tarzı var söyledikleri çok hoşuma gitti çok mantıklı
sitesinde kim ne sorarsa hiç üşenmeden cevaplıyor okumanızı tavsiye ederim
google amcaya yazın adını bulursunuz

Kısaca anlatayım:

Hepatit-B : Doğumda, 1ay sonra,6ay sonra

BCG: 2. -3. aylar arasında

Karma (Difteri,Boğmaca,Tetanoz,Polio, HIB) Aşılar: 2.-4.-6.-18.-aylarda

(Difteri,Boğmaca,Tetanoz,Polio) :4-6 yaşlar arasında.

(Difteri, Tetanoz veya sadece Tetanoz): Her 5 senede bir

Rotavirus : 2.-4.aylarda (Rotateq) de ilaveten 6. ayda.
Kızamık(Kızamık ,Kızamıkçık,Kabakulak olarak) Mutlaka 1 yaşından sonra.
Suçiçeği : 15. aydan sonra.
Hepatit-A : 1 yaşından sonra 6ay ara ile 2 defa.
Prevenar Zatürre) aşısı.2.-4.-6.- ve 12-15 aylar arasında 4 doz,Hiç yapılmayanlarda 2 yaşından sonra tek doz.
Kız çocuklarında 10 yaş sonrasında "Rahim ağızı kanser" aşısı tavsiye ederim. Hayır, aşı rahimden yapılmıyor, koldan yapılıyor.

bu aşıyla ilgili bir soruya cevabı olacağımız tüm aşılar

yalnız son cümleye dikkat:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…