- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #9.961
masallah cok seker cıkmıssınız
omru uzun olsun yawrularımızın
canım demekki derin ve huzurlu uyuyamıyor ama nedeniini söylemek zor tabi.Bir sancısı veya ağrısı varsa ondan yapıyordur diye düşünüyorum...Benim oğlumunda boynunda kızarıklık vardı,doktora sordum;poposundaki kızarıklık için kullandığımız bir krem vardı(Hametan)onu kullanabileceğimi söyledi.Bepanten de olabilirmiş...Dene istersen...günaydın temmuz anneleri yine ben geldim.... sizlere birşey sormak istiyorum.....
kızım yarın tam 3 aylık olacak..... ama bu gece ve diğer geceler çoğunlukla gece uyuduğunda kafasını sallayıp duruyor mıkırdanıyor habire bir anlam veremiyorum niye böyle yapıyor.... huzurlu ve derin bir şekilde uyumuyor..... kafasını sağdan sola sallıyor ıhh pıkk bir sesler çıkartıyor bende dk. başı uyandı diye kalkıyorum ama bakıyorum kızım bunları gözü kapalıyken yapıyor..... sizdede böyle yapan varmı neden olabilir acaba..... bu arada birde birşeyden şüpheleniyorum gıdımız var boynumuz bile gözükmüyor nerdeyse gıdımızdan ve arada kontrol edip siliyorum gıdısının kıvrımı kızarmış oluyor acaba o kaşınıyorda ondanmı habire gece huzursuz oluyor kafasını sallıyor.... yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar.....
canım demekki derin ve huzurlu uyuyamıyor ama nedeniini söylemek zor tabi.Bir sancısı veya ağrısı varsa ondan yapıyordur diye düşünüyorum...Benim oğlumunda boynunda kızarıklık vardı,doktora sordum;poposundaki kızarıklık için kullandığımız bir krem vardı(Hametan)onu kullanabileceğimi söyledi.Bepanten de olabilirmiş...Dene istersen...
cokacimcoookheleki istanbulda doktorsa düşmanlar sanki birbirlerine . ellerine düştük en iyisi iyice araştırmak
inşallah iyi düşün iyi olsun tatlım ...herşey yoluan girecek inşallah...Hosbulduk cnm iş konusunda yok bi gelişme bakalım onlar bi bildirim yapsınlarda, pozisyonumu doldurdular ama beni de işten cıkarmadılar, daha cekiceim var bu konudan yane kapanmıcak :sinifsinif: Yarında babanem ameliyat oluyo 72 yasında rahmini alcaklar geldi mi üst üste geliyo iste ama bozmıcam moralimi ya olumlu enerji yayıcam evrene cok daha kötülerini de gördüm allah dermansız dert vermesin hicbirimize kaydirigubbakcemile5
bekliyoruz en yakın zamanda güzel sohbetini..hoşbuldum canım ...
bende özledim sizi valla.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ..
kaç gündür misafirim vbardı onlala uğraşıyodum....
şimdide bi arkadaşım bende .......
bizde nete takılıyoruz.....
başka bi akşam gelirim....
öptüm hepinizi canlarım..çok özleedim wallaaaa...zemuszemus zemuszemus .
inşallah sağlığına kavuşur canım geçmiş olsun...Saol bitanem rahim sarkması yüzünden oldu babaneminde ihmalde etmiş yıllarca artık sonunda alcaklar cok korkuyo igneden bile korkar babanem bi de tek böbrekli bakalım allahtan hersey hayırlısı olur insallah :1hug:
süpersin canım ya
Günaydınnn,hayırlı haftalar nasılsınız :1hug:
Ben kahvaltımı yapıyorum işteyim, dün yalova termale gittik,oğluşumun gözü için.Bissürü şey için şifalı sular var orda harika bi yermiş ya vaktimiz dardı çok gezemedik ama bayıldım.Yeşillikler içinde harika bi yer.Kaynaktan nerdeyse kaynar derecede su akıyodu,dayım yaptı kızınada o yapmıştı eliyle aldı sudan biraz soğuttu elinde gözüne sürdü,şişeyede doldurduk evde devam ediyoruz.Şifa olur inşallah,geçerse haber vericem gözyaşı kanalı tıkalı bebişler varsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?