2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

İnşallah karencim yalova yakın size gidersiniz yeterki iyileşin gitmişken bizde sürdük şifa niyetine kaydirigubbakcemile3

amanın tazyikli suyla nasıl acıyorlar ki Karencim.yas mı gelmiyor canım tıkalı olduğunu oradan mı anladınız?
k.çekmece ist. dışında gibi bi yer tatlım heryere uzak.yeni yerleşim bölgeleriymiş güzel evler var.

canım surekli goz cukuru varya caagın biriktiği yer..orası hafif su dolu..biriktikçe gozunu kapatıo azcık su damlıo sag gozunden digerinde sulanma yok..

off demek her yere uzak..peki avcılar falan nasıl?

canım surekli goz cukuru varya caagın biriktiği yer..orası hafif su dolu..biriktikçe gozunu kapatıo azcık su damlıo sag gozunden digerinde sulanma yok..

off demek her yere uzak..peki avcılar falan nasıl?

hmm dur bakalım ben sana şimdi resmini çekip koyacağım karenciğim...

Beyaz Melekcim masllah yegenine. Siz de cok seker cikmissiniz anali kizli. Allah mutlulugunuzu hic bozmasin.

Stardustcumm masallah oglusuna. kocaman olmus,. minnacikti:) uzun boylu olacak haaa.

Huriscim resminiz cok guzel cikmis.

Dilaracim darlaniyorum diye bir mesajini gordum sanki. Allahim seni yavrularina bagislasin. O nasil bir soz oyle. bunaldin sen bir suru sikinti ust uste geldi. biraz degisiklige ihtiyacin var. bak esin de cocuklarin da cok uzuluyordur bu duruma. ellerinden bir sey gelmiyor. kendini toparla canim. sacini kestir ne bileyim boyat model degistir. iyi gelir:)

kizlar babam dustu demistim ya ya gercekten Allah korumus. cok yakin bir arkadasin cicftliginde yeni yaptiklari bir meyve toplama aparatini deniyorlarmis. babam cikmis 2 basamak. demis abi bu sallaniyor. abi de demis ki cik cik bir sey olmaz. 2 basamak daha cikmis. daha demeye firsat kalmadan 3 m yukseklikten gum asagiya. o kisacik zaman icinde dusunmus ki asagida tipran vs malzemeler var. ustune dusersem parcalanirim. tek bacagimin ustune duseyim demis. kendini yana vermis bira da. yani en hafiffiykle atlatmis topugu kirilmis. Allah gostermesin oteki turlu ya tirpanin ustune dusseydi. ya bir sey olsaydi.
kardesim aradiginda abla sana kotu birsey soyleyecem dedi. babannem vs geldi aklima. babam deyince basimdan asagiya kaynar sular dokuldu. ilk defa babami kaybedecegimi dusundum. oysa daha cok genc. 55 yasinda. cok hareketli. daha emekli bile olmadi. yani ona yasliligi olumu vs yakistiramiyorum.
kime yakisir ki? neyse topugu kirilmis deyince gene rahatladim. yani cunku kotu birsey soyleyeyecm babam dedyince coook korktum.

insallah simdi cabuk iyilesir. topugu parcalanmis. ezilmis tek bacaginin ustune dusunce. tum yuk oraya binmis. bizim bir tanidik vardi. 1 senede ancak ayakkabi giymeye basladi topugu kirilmisti onun da.

isin kotusu bu hafta sonu Iztanbul a geleceklerdi torununu gormek icin cok merak ediyordu. en son 20 gunlukken gormustu msn de gordukce ici gidiyordu. neyse onumuzdeki hafta sonu esimin Ankara da toplantisi var. beni de goturecek oradan Corum a birakacak beni. 4 gun torun hasreti giderecekler ben de babiskomu gorecem.

arkadaslar gecmise cok detayli bakamadim. kusura bakmayin. atladiklarim olmustur muhtemelen. cikiyorumm ben. hepinizi optum.

sağol canımm bi an çok geliyolarr çaresiz kaldığım an oluyoki kızlarımı aklıma getiriyorum onlar için onlarsız yapamam inşallahh şu kocişi bi düzeltsem düzelse iyi olacakk:sinifsinif:

kaynanayı geçtim canım kocayı adam etmeye uğraşıyorum bu saaten sonraD

Çok geçmiş olsun kibele ALLAH korumuş
bende koştur koştur eve gittim geldim şimdi kayınvalidem durduramamış idil hanımı azıcık oynaştık sakinledi her pazartesi böyleyiz hafta sonu alışıyor bana işe başlayınca dayanamıyor kuzum zaten sabahtan belliydi kapıya yaklaşınca basıyor çığlığı tosunum

Kibelecim Allah korumuş , verilmiş sadakası varmış .inş topuğu da çok sıkıntı vermeden geçer .Edayla sen baya gezek oldunuz hee:))) abd, bitlis, çorum oh masallah .

ya kıyamam cok zor oluyor cnım gerçekten de
idil artık büyüdü 4. ayı dolacak daha bi farkındadir senin gittiğinin .bizimki pek anlamıyor:)))

oyy yerim seni maşallahh çok tatlı çıkmışsınızz süper görünüyosunuzz:asigim:

sağol canım bende değil kocada değişiklik olması gerekiyor onun toparlanmaya ihtiyacı var benide daraltıyoo(

inşallah baban çabuk toparlanır canım üzülmee yanında olacak gözünle görürsün sıkıntın giderrr:teselli:

Son düzenleme:
diloşum güçlüsün sen kızlarını düşün daha güçlü ol .biranlık insanın aklına geliyor böyle seyler .

günaydın...

confuse maşallah cnm çok tatlı çıkmışsınızz ....
Çok teşekkürler canım...

GÜnaydınlar

confuse oĞlun kopyan sankİ Çok gÜzel ÇıkmıŞsınız
Ciddi benziyor mu bana?:)) Babası duymasın küser valla:))Çok teşekkürler canım...Senin prensesinde bir içiim su valla...Maaşallah 41 kere...

ooo beklenen yakısıklı ve guzel annesi sahneye inmiş...canım cok tatlısınız2 nizde..masallah 41 kere..tu tu tu sozum vardı..:=)oglusun ısırmalık solemeden edemicem..
Canım yoğun talep üzerine geldik bizde:))Sen istersinde inmezmiyiz sahneye:))Evet,sözünü tutmuş oldun böylece...Çok teşekkürler canım...

tü tü tü bir yakışıkı daha katıldı aramıza nihayet maşallah
Çok teşekkürler canım...Biz hep aranızdaydıkta yüzümüzü göstermemiştik pek:))

Çok teşekkürler Huriciğim...
Öyle deme sen çekil bol bol resim ,eminim çok güzelsindr...Seniin gibi esprili,pozitif bir insan muhakkak her haliyle güzeldir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…