2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ya yerim ben onu ne güzellik bu... kibelecim senden almış güzelliğini cnm.
fisher price almıştın ona koyuyorsun dimi artık

kibele gerçekten çok şeker bi kızızn var..
ay büyüyecekler saçları başları yapıcaz tokalar takıcaz gesmelere gidicez..anneee diycek ayyyyyy çabu kgelsin çabucaaaaaaaaaakkkkkkkkk :lepi:

meraklanma cnm omur olduktan sonra hemen gelcek wee anne derken ben senın kolenmıyım de dıcek bunlar bişi ısterken :)))))))))))bilmiş şeyler

çiçekcim inş şifa bulursunuz canım ilaclara gerek kalmaz.

inşallah canım valla bıktım artık damladan şundan bundan doğduğundan beri gözüne hep bişeyler verdiler çocuğada günah

bilas once cektim kizim bici bici yapti. uyudu kalkti. simdi balkonda actim kollarini bacaklarini gunesleniyor.

O yanaklarını yesinler onun şirinliğe bak maşallah,acayip keyifli görünüyor annesi

meraklanma cnm omur olduktan sonra hemen gelcek wee anne derken ben senın kolenmıyım de dıcek bunlar bişi ısterken :)))))))))))bilmiş şeyler

delikafadulden:roflol::sm_cool:ben senin kölen miyim hohohoho ayyy yarıldım valla ipeğin yüzüne baktım da ben senin kölenmiyim diyecek CADIARZUkaydirigubbakcemile3:1shok::mymeka:

oyy kibele resimler çok şirin

ya yerim ben onu ne güzellik bu... kibelecim senden almış güzelliğini cnm.
fisher price almıştın ona koyuyorsun dimi artık

masallah kibeleciğim çok şeker çıkmış küçük hanım yerim ben onuopuyorumnanaktan

kibelee çok tatluu bu maşallahhh yaa çok şekerrr nazar değmesinn kuzucuğaaaaa 41 kere

kibele gerçekten çok şeker bi kızızn var..
ay büyüyecekler saçları başları yapıcaz tokalar takıcaz gesmelere gidicez..anneee diycek ayyyyyy çabu kgelsin çabucaaaaaaaaaakkkkkkkkk :lepi:

kıbele ömşşallah ona

cok tesekkurler. uykudan uyaninca cok keyifli oluyor. agucuk gugucuk.

Ilsucum evet fisher price almistim. gercekten beni kurtardi. hatta aksam huysuzlaninca bazen bende falan durmuyor. o zaman anliyorum uykusu gelmis ama direniyor uyumamak icin. aliyorum koyuyorum mutfaga. aciyorum aspiratoru. bunun da aciyorum en yavas ayarda sallanmasini. uyuyor.

kurtardi yani bizi. yemeklerimizi de onceden acele acele yeyip kalkardik. simdi duruyor. tabi cok koyunca uykusu da yoksa sikiliyor bir sure sonra.

arkadaslar gecmisi okuyamadim. insallah birseyler kacirmamismdir. gene cikmak zorundayim. sabahtan beri bir is vardi onla ugrasiyorum. devam

bu arada temizlik vs hak getire. gunu kotarirsam bana yetiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…