- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #1.001
nesguik maşallah canım sana ve bebeğine
yönetimin güzel emzirme sütyeninin bende uğraşıyorum öğleden sonra atıyorum üstümden öğleden sonra benim ev sauna felaket ter boynumdan akıyor duş alamıyorum ancak akşam kocam gelince biliyorsunuz tek başımayım bebeğimi bırakıp giremiyorum suya...korse mevzusuda aynı sebeplerden koltukların üstünde sürünüyo görünce takıyorum bunalınca çıkarıyorum....
zayıflamak mesele değil ki ben kilolarımı veririm bi şekilde ama korse takmazsak göbek o çorba görüntü gitmiyor işte istersen sıfır beden ol o göbekte lömbürtü kalıyor...onu gidermek için korse...inşallah bol bol emzirerek zayıflarız...benim çatlaklar çok kötü görünüyo yaaaa.....göbek küçüldükçe karnım çok feci görünüyo yaaa.....:bbo::sinifsinif:
falla bilmem onu benim beyime sormak lazım kaydirigubbakcemile3 canım tam bilmiyorum ama bu sitede ki yazışmaları takip ediyorum önceki aylardaki annelerin falan geneli öyle diyo bol bol emzirince zayıflamışlar birde soğuk su çok içince zayıflamışlar bilmiyorum bakacaz.....al benden de o kadar :sinifsinif: kaydirigubbakcemile5
yurdumun çorak arazilerine dönmüş göbek bölgem
bi tek göbek bölgesim olsa yine iyiydi , offfff :bbo:
neyse ilerleyen aylarda bakarız bi hal çaresine yerimseniben
bu arada hurişim emzirmek hagget zayıflatıyor mufisfisfis
teşekkür ederim bugün babişiyle yıkadık kızımı elini tuttu babasının banyo boyunca onun elinden güç aldı kızızm heralde hiç ağlamadı çok güzel yıkadık..son dakka suyuna bi güzel kakasını yaptıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 maşallah ya hepsi işte öyle böyle büyüyecekler işte...huricim ipek böcüğünün resmini gördüm eski iletilerde , maşallah dedim yerimseniben
çokkkkkkkkkk tatlı olmuş kuzun yaaaa delikafadulden
ayyyyyyy huri bu ne bea...şiştim valla okurken....sanki gün içinde az duyuyomuşuz gibi bunları:bbo:
yaa kızımın fotoğrafını nerden ekleyeceeeemm yardım edin bi saattir bulamadım oooooffffffff
falla bilmem onu benim beyime sormak lazım kaydirigubbakcemile3 canım tam bilmiyorum ama bu sitede ki yazışmaları takip ediyorum önceki aylardaki annelerin falan geneli öyle diyo bol bol emzirince zayıflamışlar birde soğuk su çok içince zayıflamışlar bilmiyorum bakacaz.....
teşekkür ederim bugün babişiyle yıkadık kızımı elini tuttu babasının banyo boyunca onun elinden güç aldı kızızm heralde hiç ağlamadı çok güzel yıkadık..son dakka suyuna bi güzel kakasını yaptıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 maşallah ya hepsi işte öyle böyle büyüyecekler işte...
ben henüz bu kadar çok duymadım bakalım millet tatilden dönsün...duyarım bol bol...
kenan evrenin solunumu durmuş kızlar....yoğun bakımdaymış....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?