2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

delikafadulden:roflol::sm_cool:ben senin kölen miyim hohohoho ayyy yarıldım valla ipeğin yüzüne baktım da ben senin kölenmiyim diyecek CADIARZUkaydirigubbakcemile3:1shok::mymeka:

der walla gamze ole dıyokı agzımız acık kalıyor en kkotusu bu tabiiki ben senın kölenmıyım ama cok hosuma gıtmıstı ılk duyduğumda
uyudum uyudum hazırlanıp keremı babanneye ben okula gamzeyı almaya havada cok gzl

slm kızlar....opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

nasılsınız bakalım çok özledim sizi yaaawwwwww....:1hug: :1hug:

baya başım kalabalıktı bi haftadır hiç uğrayamadım...

bensizde baya kaynatmışsınız hani..:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

geçmişim 800 lü sayfalarda kaldı...

umarım herkes iyidir....malum geçmişi okuyamıycam...

huri nnazlıbahar avatar resimleriniz çok şekeer olmuş....zemuszemus zemuszemus zemuszemus

selam kıszlar nasılsınız bakalım geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir

Hoşgeldinizz,iyiyiz canım biz sen nasılsın opuyorumnanaktan

Eh nihayett hoşgeldin canım :1hug: iyiyiz bildiğin gibi,sadece ayakta uyuyorum :) başım ağrıyor.Sen nasılsınız kızlar nasıl bakiim

geçmiş olsun çiçekcim....
:gitme: :gitme:
walla anlatıyım....geçen hafta.....:hulya: :hulya:

pazartesi ve salı iki günüm drlarda geçti ...
troidlerimle ilgili sorunum vardı az çalışıyodu troidlerim çok şükür düzelmiş dr ilacı ıraktırdı ve inanırmısınız hormanlarım düzeldikten sonra bi anda sütüm arttı maşallah....:lepi:
troid çok etkiliyomuş sütü...
yoksa ben o kadar yiyorum sütüm olmaması çok saçma geliyodu..kafamçokkarıştı
eşim sağolsun kızlarla hep o ilgilendi hastanede yakınımızda gidip gelip emzirdim hallettim işlerimi çok şükür sıkıntı olmadan....

çarşamba günü saat 3 de kaynım aradı eltimle amasraya gitmişler ve ordan bize geleceklermiş 6 da ankarada olacaklarmış...hurraaaaa bi telaş daha....laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae

perşembe günü anca yemek çamaşır....

cuma perdeci geldi mutfağımın tülünü değiştirdim....o halloldu..
cuma akşamı 11 de kaynım onlar gitti..cumartesi günü sabah 11 de mutfağa girdim bi daha 5 de çıktım bi fiil yemek yaptım sadece emzirme molası verdim...8 çeşit yemek yaptım akşamda eşimin müdür arkadaşları geldi 7 kişi.....

pazar sabahı melek huysuzlandı 7 de kalktı dahada uyumadı saat 4 gibi de bi arkadaş grubumuz var onlar berraya hayırlı olsuna geldi...ama onlar bana hiç bişi yaptırmadılar..ikisi birer tencere kavurma,ikisi ikişer tepsi tatlı yaptı bi arkadaşımda erkenb geldi iki tencere pilav yaptı .....ayran salata falan yemek yedik hep beraber 15 kişi olduk.... beni hiç bişeye dokundurtmadılar...allah razı olsun hepsinden...çok şanslıyım hane...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

akşamda bi arkadaşın eşi çalışması gerekiyodu bayan bizde kaldı 3 e kadar oturduk sonra eşi bizden aldı....

şimdide bi hafrtanın yorgunluğunu pc karşısında atıyorum....

siz neler yaptınız biri kabaca özetlyebilir mi ....:kedi:

aboooooooooooooooowww maşallah anacım senin hızına yetişilmez tü tü tüüüüü
ya ben akşamları eve gidiyorum bi yemek yiyip sofrayı topluyorum oda kociş oğlumla ilgilenirken.Ha durmuyosa zaten hiçbişey yapamıyorum.Yemeğide genelde sırayla yiyoruz.Siz nasıl bu kadar iş yapabiliyosunuz ya maşallah ya benim oğlan çok huysuz yada ben beceriksizim :sinifsinif::sinifsinif: kafası yastıkta enn fazla yarım saat duruyo

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

berra da o kadar olmasada hep kucak istiyo canım.babasıda akşama kadar kucakta oyaladı onu....
zaten her ne hikmetse kendi için gelindiğini anladı sanırsam hiç üzmedi beni...
melek daha kötüydü hatta....

ewet kolay olmuyo belki ama inan deşarj oluyorum....hep kızlarla ilgilenmek geriyo beni aradan böle eş dost geldimi iyi geliyo banada...

emel canım geçmiş olsunn grip aşısı olsana sen çok çabuk hastalanıyosun anladığım kadarıylaaa((

evettt yaa kahretsin aynen öylee kurtulamam ben griptenn...

bilas once cektim kizim bici bici yapti. uyudu kalkti. simdi balkonda actim kollarini bacaklarini gunesleniyor.

maşallahh maşallahhh maşallahhh çok tatlıı yaa

slm kızlar nasılsınız
geçmiş çok birikti okumayı gözüm yemedi
inş bi yaramazlık yoktur
benim kuzum bugün biraz huzursuz şimdilik uyuttuk inş hasta falan olmaz

kibelecim kızına maşallah...büyüyolar biizmkide dişlerini kaşıyo...

neden foto başlığına değilde buraya ekliyosun fotolarını..
gerçekten boşuna gereksiz bir başlık oldu çıktı açtığım konu...
herkes buraya ekliyo...geçen gün sağolsun huri arkadaşım eklemiş derlemiş toplamış fotoları...

diğer anneler siz neden eklemiyorsunuz bebişleri...topik ıssız kaldı gitti valla...

kızlarrr oğlum çok gazlı 29 temmuz doğumlu sizinkilerde geçtimi moraLE ıHTıYACIM VARRR LÜTFEN CEVAAP

benim oğlum da 7 teemuz doğumlu...ilk zamanlar çok gazı oluyordu ama çok şükür şimdi diş kaşıntısı dışında bir huzursuzluğu yok...
doktorun bitkisel şurup vermedimi...gerçi kolik ağrısı sancısı varsa fayda etmiyor ama yinede sana tavsiye,bacaklarını bir yukarı bir aşağı kırarak hareket ettir yani kendine çek ve karnına ittir öle öle gazı çıkarır ve kakasını yapar ha birde karınını kendine yapıştır göğsünde uyut...ısınsın karın bölgesi...karnı ve ayakları sıcak kalmadı ama en önemlisi gaz için bacaklarını onun karnına çek bırak çek bırak çek bırak...o ıkınır ıkındıkça rahatlar ve kıpkırmızı olur çıkarır..ben hala akşamalrı yatırmadan önce rahat uyuması için öle yaparım...

geçmiş olsun....

kızlarrr oğlum çok gazlı 29 temmuz doğumlu sizinkilerde geçtimi moraLE İHTİYACIM VARRR LÜTFEN CEVAAP

değişenlerde oldu hala gazla uğraşanlarda var...daha dur güzelim geçecek inşallah gazın son günleri metrak etme...
başka sıkıntın yok dimi?paylaşabilirsin bizimle
:teselli:

Evet kibalecim ben biberonla veriyorum hem kaç ml vermişim görüyorum,kaşıklada sevmiyor zaten

bir de cay veren anneler bebeklere cayi biberonla mi veriyorsunuz? ihlamur falan kastim.

çayı milupanın papatya çayı...gerçekten uyutuyor ve sakinleştiriyor günde 3 kez ama ben 2 günde bir kullanıyorum...böyle minik biberonda ve 3 delikli başlıklıdan alıyor oğlum...bu meme uçlu başlıkları hayatta ağzına süremiyorum nedense...zaten emzik de kullanmıyoruz...

hanimlar serum fizyolojiki ne marka aliyorsunuz? benimki 18.5 lira ve icinden 10 tane falan cikiyor cok pahali.

physiologica Gifrer...
ben pek kullanmadım 2 tüp harcadım...fiyatını bilmiyorum banka ödüyor ilaçlarımızı...tüp şeklinde...10 adet...

TEŞEKKÜR EDERıM sağolun...evet sabır inşallah azalır.son doktor kontrolunde pipisi darmış sünnet olsa iyi olur dedi acele değilmiş ama.birde idrar yollarında enfeksiyon çıktı az bir şey ilaç verdi 10 gün kullancaz .belki o nedenle de çok ağlıyor. bende aranızdayım artık kabul olunursa öpüyorum allah tüm bebişlere sağlık versin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…