2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Geçmiş olsun canım kuzenimin erkek bebeğindede aynı sorun vardı sünnet olduktan sonra kurtuldular o ağlama nöbetlerinden bence fazla uzatmayın arayı sanada yazık o yavruyada ızdırap veriyor demekki gaz olsa bu zamana kadar azalmalıydı

evet bencede yaptırmalıyım nerde olacağıda muallakta eşimle ko uşalım bakalım bu arada ben resim koyamıyorum birazada çalışayım tabii bebeğim susarsamafoldumben

neyse bana müsade kuzucumla koklaşma, oynaşma, kavuşma vaktimiz artık eve gidiyorum hoşçakalın :)

hanimlar serum fizyolojiki ne marka aliyorsunuz? benimki 18.5 lira ve icinden 10 tane falan cikiyor cok pahali.
baby fiz alıyorum canım 13 tl..

bir de cay veren anneler bebeklere cayi biberonla mi veriyorsunuz? ihlamur falan kastim.
biberonla veriyorum doğduğundan beridir bunu kullanıyorum canım..kaşığıda çok seviyor

aramıza hoş geldin sünneti yaptır rahatlarsın sende bebecikte rahatlasın ...

kibelecim bende merak ediyodum biberonu alıcakmı diye dün akşam verdik sütümü sağdım biberonla içirdik içti doktorumuz ara ara ver alışsın bi anda işe başladığında alması zor olabilir şimdilik alışmaya başlasın dedi bende 2 günde bir öğün biberonla vericem dr. browns kullanıyoruz şimdilik memnunuz canımcım

hurıcıgım gecen gun çınara alıcaktım bu bıberondan ıcındekı kagıtta çın malı oldugu ve cınde üretıldıgı yazıyordu hemen bıraktım avente devam çok memnunum...

aaaa ahududuluuuuuuuuuuudelikafadulden
hoşşşşgeldin , naber canımmm yerimseniben
sen yaşıyo musun , nerelerdesin ???

hurıcıgım gecen gun çınara alıcaktım bu bıberondan ıcındekı kagıtta çın malı oldugu ve cınde üretıldıgı yazıyordu hemen bıraktım avente devam çok memnunum...
valla ister çin malı olsun ister japon fiyatı uygunsa,kullanımı kolaysa,temizliği kolaysa,hijyenikse ve kızım beğenirse..çin işi japon işi bana önemli değil...
neden çin malı biberon almıyorsun...
ayrıca avent meme aldım arkadaşımın biberonuna taktım almadı....chicco da almadı.....

dr browns kullanıyorum oldukça memnunum hemde çok.
çoğu şeyin artık üretimi çinde yapılıyor. bebek arabam ve oto koltuğu maxi cosi çok kaliteli bir marka ama onun üretim yeri de çinmiş .:)))

iyi aksamlar, kizlar
Benim oglumun vucudunda kirmizi kabarciklar vardi nezamandir ve kasiniyodu hep,
doktora goturdum dr egzema baslangici oldugunu soyledi, sut ve sut urunlerine karsi da alerji olabilir dedi, haftaya oglumdan kan alincak ve test yapilcak,
artik birsey yemeye korkar oldum oglum alerji olcak diye, eski kiloma bir haftada dondum,
moralim sifir, ins alerjisi felan yoktur, yoksa cok buyuk sikintiymis,
aranizda varmi bizim durumumuzda olan?

ebrucum gecmış olsun , benim bir bilgim yok ama çözümsüz değildir .inş sinan cabucak atlatır bunu da .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…