- 6 Aralık 2007
- 1.590
- 1
- 316
- 40
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #10.041
TEŞEKKÜR EDERİM sağolun...evet sabır inşallah azalır.son doktor kontrolunde pipisi darmış sünnet olsa iyi olur dedi acele değilmiş ama.birde idrar yollarında enfeksiyon çıktı az bir şey ilaç verdi 10 gün kullancaz .belki o nedenle de çok ağlıyor. bende aranızdayım artık kabul olunursa öpüyorum allah tüm bebişlere sağlık versin:)
emirhanercim hosgeldin.
Geçmiş olsun canım kuzenimin erkek bebeğindede aynı sorun vardı sünnet olduktan sonra kurtuldular o ağlama nöbetlerinden bence fazla uzatmayın arayı sanada yazık o yavruyada ızdırap veriyor demekki gaz olsa bu zamana kadar azalmalıydı
hurremcim sen hep online ol ben de hep kizinin o tatli resmine bakayim.
baby fiz alıyorum canım 13 tl..hanimlar serum fizyolojiki ne marka aliyorsunuz? benimki 18.5 lira ve icinden 10 tane falan cikiyor cok pahali.
biberonla veriyorum doğduğundan beridir bunu kullanıyorum canım..kaşığıda çok seviyorbir de cay veren anneler bebeklere cayi biberonla mi veriyorsunuz? ihlamur falan kastim.
aramıza hoş geldin sünneti yaptır rahatlarsın sende bebecikte rahatlasın ...TEŞEKKÜR EDERİM sağolun...evet sabır inşallah azalır.son doktor kontrolunde pipisi darmış sünnet olsa iyi olur dedi acele değilmiş ama.birde idrar yollarında enfeksiyon çıktı az bir şey ilaç verdi 10 gün kullancaz .belki o nedenle de çok ağlıyor. bende aranızdayım artık kabul olunursa öpüyorum allah tüm bebişlere sağlık versin:)
baby fiz alıyorum canım 13 tl..
biberonla veriyorum doğduğundan beridir bunu kullanıyorum canım..kaşığıda çok seviyor
aramıza hoş geldin sünneti yaptır rahatlarsın sende bebecikte rahatlasın ...
valla ister çin malı olsun ister japon fiyatı uygunsa,kullanımı kolaysa,temizliği kolaysa,hijyenikse ve kızım beğenirse..çin işi japon işi bana önemli değil...hurıcıgım gecen gun çınara alıcaktım bu bıberondan ıcındekı kagıtta çın malı oldugu ve cınde üretıldıgı yazıyordu hemen bıraktım avente devam çok memnunum...
ebrucum gecmış olsun , benim bir bilgim yok ama çözümsüz değildir .inş sinan cabucak atlatır bunu da .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?