- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #10.061
ebrucum inşallah özemli değildik bi doktora göster için rahat olsun
slm filizcim . mama vermiyorum ben , şimdilik diyelim , yakın gelecek nasıl gösterir bilemeyiz tabi .. ama dr.umuza sağdığım sütten ne kadar vereyim gerektiğinde diye sorduğumda 70-90 cc ye kadar verebilirsin demişti 2. ay kontrolümüzde .. senin yavru kuş ne kadarlık oldu ??
starcım hoşgeldin tatlım
nabersin
arasımız nasıl ,pek giremiyosun gündüzleri göremiyorum artık
benim ballı kaymağım 4. ayın içinde sağdığım sütten veriyorum ama yetersiz gibi geliyo ondan mamaya başllayacaz mamayı ne kadar vericez tereddüt de kaldık
filizcim ben işe gidiyorum aksam 6 ya kadar mama yiyor kızım.2,5 saatte bir 90 cc veriyoruz .2,5 saate kadar dayanıyor acıkıyor hemen:)
canım nasıl anladınız yetersiz geldiğini ??
babası ballı kaymağımın zayıfladığını söylüyo ama zayıfladı sanki bir hafta önce 7100 gr dı şimdi 6800 gr
starcim tesekkur ederim canim dua edin nolur bisey cikmasin,ebushcum geçmiş olsun oğluşuna . inşallah testten önemli bir şey çıkmaz , en azından korktuğun gibi bir şey duymazzsın inşallah dr.dan .. sonucu paylaş bizimle yerimseniben
evet hamileyken bulanmamıştı pek miğdem yok sanmam hamile olacağımı ya allah korusunnnnnnnnnnnnn
eşim bi kız daha mı geliyo öykü diye tutturdu öyküye öyle aşık ki babası 10 tane kızım olsa keşke diyo
öykü de çok düşkün babasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?