2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kızlar benimde birkaç gündür sürekli başım dönüyo midem bulanıyo kendimi kötü hissediyorum
akşam gece yarısı mide bulantısıyla uyandım istifra ettim sürekli midem bulanıyo ya nedendir anlam veremedim bi tuhafım
eşim sürekli öyküye kardeş geliyo deyip duruyo:))))))
ama ben 3 aylık korunma iğnesi yaptırdım hamile olmam pek mümkübnn değil
neden acaba bu hallerim

melekcim sen hamilyken bile bulantın yoktu :)) nereden çıktı şimdi bu. yarın yine sen bi test al yap ne olur olmas,iğne korur ama her korunma seklinde yine hamile kalma riskin var.

ebushcum geçmiş olsun oğluşuna . inşallah testten önemli bir şey çıkmaz , en azından korktuğun gibi bir şey duymazzsın inşallah dr.dan .. sonucu paylaş bizimle yerimseniben

evet hamileyken bulanmamıştı pek miğdem yok sanmam hamile olacağımı ya allah korusunnnnnnnnnnnnn
eşim bi kız daha mı geliyo öykü diye tutturdu öyküye öyle aşık ki babası 10 tane kızım olsa keşke diyo
öykü de çok düşkün babasına

starcım hoşgeldin tatlım
nabersin
arasımız nasıl ,pek giremiyosun gündüzleri göremiyorum artık

slm filizcim . mama vermiyorum ben , şimdilik diyelim , yakın gelecek nasıl gösterir bilemeyiz tabi .. ama dr.umuza sağdığım sütten ne kadar vereyim gerektiğinde diye sorduğumda 70-90 cc ye kadar verebilirsin demişti 2. ay kontrolümüzde .. senin yavru kuş ne kadarlık oldu ??

filizcim ben işe gidiyorum aksam 6 ya kadar mama yiyor kızım.2,5 saatte bir 90 cc veriyoruz .2,5 saate kadar dayanıyor acıkıyor hemen:)

benim ballı kaymağım 4. ayın içinde sağdığım sütten veriyorum ama yetersiz gibi geliyo ondan mamaya başllayacaz mamayı ne kadar vericez tereddüt de kaldık

starcım hoşgeldin tatlım
nabersin
arasımız nasıl ,pek giremiyosun gündüzleri göremiyorum artık

iyiyim ilsucum , sen nasılsın , çıtırık Tuniş nasıl :asigim:
Arasım bugün neredeyse akşam üstü 5e kadar uyumadı sabah 9dan beri .. o uyumayınca yada uyuyamayınca yaşadığı huzursuzluk beni de etkiliyo haliyle benneyaptımki
o yüzden gündüzleri giremiyorum .. kahvaltımı bile 12den önce yapamıyorum :1no2:

filizcim ben işe gidiyorum aksam 6 ya kadar mama yiyor kızım.2,5 saatte bir 90 cc veriyoruz .2,5 saate kadar dayanıyor acıkıyor hemen:)

ilsucum peki eve geldiğinde memeyi alıyo mu bizim ki memeden emmiyo reddediyo ondan sütü sağıp biberonla veriyorum o şekilde içiyo

selam kızlar saat 8.30 dan beri sayfaya giriyorum bir kelime okumadan kızım basıyor yaygarayıdelikafadulden...Anca uyudu da ben gelebildimlaelaelaelaelae...Geçmişi pek okuyamadım herkes iyidir umarımm....

ebushcum geçmiş olsun oğluşuna . inşallah testten önemli bir şey çıkmaz , en azından korktuğun gibi bir şey duymazzsın inşallah dr.dan .. sonucu paylaş bizimle yerimseniben
starcim tesekkur ederim canim dua edin nolur bisey cikmasin,
buarada biz 6. aydan sonra baslicakmisiz ek gidaya egzamadan dolayi, of ya bende neguzel hevesleniyordum 1 ayimiz kaldi diye,
vardir bundada bi hayir...

CAnim gecmis olsun, usutmus olabilirsin belkide, ama sen yinede bi test al, sonunta hic bi korunma yontemi 100% korumaz,
ins korktugun basina gelmez,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…