2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

selam kızlar.
ben yatmaya gidiyorum gitmeden bakayım dedim..
bu hafta hafsa gibi bende yoğunum
yarın 3 arkadaşım gelecek kahvaltıya ipeği görmeye
akşamına annem gelecek..
çarşamba günü başka bi arkadaşım gelecek kahvaltıya...
perşembe akşamı komşumun annesi gelecek yani bu hafta gelecem müsait olduğunda söyle dedi perşembe çağıracağım..
cuma akşamı kına var başka bi arkadaşımın..bu haftam çok yoğun ama ben yine burdayım kızlar..
sizi bıyakırmıyım heç
ebush sıkma canını canım çaresi olmayan şey yoktur ..geçmiş olsun sinan paşamıza

Ben de Çok fena grıbımm... Dr a gıdıcem Şımdı oĞluma sarılamadım bılee kıyamam bakıyo bana gelmek ıstıyo akŞam alamadım kucaĞıma uzaktan sevdımm hep.. Ne fena bıŞeyy yaa

iyiyim canım sen nasılsın.ipektoş nasıl
iyi utyuyo bende misafirlerimi bekliyoırum.

Gnydn herkese....
günaydınnn

gunaydınlarrr

saol cnm bız ıyıyız sukur sımdı uyuttum oğlurumu ebru şallıyı beklıyom plates yapıyoruz her sabah bır hafta oldu bakalım ınsallah gerısıde gelır
sen nasılısn????
başladı kız koş...ben bu sabah yapamıyorum misafirim gelcek duş alamam hemde gelirler şimdi yapapa ama izliyorum

gunaydınlarrr

saol cnm bız ıyıyız sukur sımdı uyuttum oğlurumu ebru şallıyı beklıyom plates yapıyoruz her sabah bır hafta oldu bakalım ınsallah gerısıde gelır
sen nasılısn????

bizlerde iyiyiz canım.uğraş dur işte.hadi bakalım valla ben hiçbirşey yapmıyırum.yapışıp kalıcak kilolar üstüme

günaydın kızlar

dün gece oğlum biraz ateşlenmiş hiç durmamış ben eve geldiğimde uyumuştu.çok üzüldüm.banyodan sonra olmuş nedenki acaba?

maske tak canım onada bulaşmasın...

:))) akşam eve gittiğimde uyuyo oluyo zaten gece de kalktığında sağolsun babmız ilgilendi hep.. Kulağım ve boğazım kötü ama bugün iyileşicemmm inşallahh kararlıyım... Oğlumu öpmek istiyorummm

Ben de Çok fena grİbİmm... Dr a gİdİcem Şİmdİ oĞluma sarılamadım bİlee kıyamam bakıyo bana gelmek İstİyo akŞam alamadım kucaĞıma uzaktan sevdİmm hep.. Ne fena bİŞeyy yaa

tatlım geçmiş olsun ya hemen nane limon bire bir dün ben öyleydim şimdi hiçbişey yok tekrar geçmiş olun

kızlar artık aksam yemeklerinde tunişi mama sandelyesini yatırır poziyona getirip otutturuyoum çok hoşuna gidiyor yukarıda durmak .hem o yanımdayken sofrayıda rahat kuruyorum.

emelcim geçmiş olsun cnm .ee calışıyosn birde günde kça kişiyle karşılastığın için hemen kapıosun canım .Acil şifalar .egenin yaninda olmassa bir maske takarsın inş ona da geçmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…