- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #10.081
ilsucum peki eve geldiğinde memeyi alıyo mu bizim ki memeden emmiyo reddediyo ondan sütü sağıp biberonla veriyorum o şekilde içiyo
günaydın kızlar nasılsınız
günaydın canım nasılsın...
günaydın kızlar nasılsınız
iyi utyuyo bende misafirlerimi bekliyoırum.iyiyim canım sen nasılsın.ipektoş nasıl
günaydınnnGnydn herkese....
başladı kız koş...ben bu sabah yapamıyorum misafirim gelcek duş alamam hemde gelirler şimdi yapapa ama izliyorumgunaydınlarrr
saol cnm bız ıyıyız sukur sımdı uyuttum oğlurumu ebru şallıyı beklıyom plates yapıyoruz her sabah bır hafta oldu bakalım ınsallah gerısıde gelır
sen nasılısn????
gunaydınlarrr
saol cnm bız ıyıyız sukur sımdı uyuttum oğlurumu ebru şallıyı beklıyom plates yapıyoruz her sabah bır hafta oldu bakalım ınsallah gerısıde gelır
sen nasılısn????
Ben de Çok fena grİbİmm... Dr a gİdİcem Şİmdİ oĞluma sarılamadım bİlee kıyamam bakıyo bana gelmek İstİyo akŞam alamadım kucaĞıma uzaktan sevdİmm hep.. Ne fena bİŞeyy yaa
maske tak canım onada bulaşmasın...
günaydın kızlar
dün gece oğlum biraz ateşlenmiş hiç durmamış ben eve geldiğimde uyumuştu.çok üzüldüm.banyodan sonra olmuş nedenki acaba?
Ben de Çok fena grİbİmm... Dr a gİdİcem Şİmdİ oĞluma sarılamadım bİlee kıyamam bakıyo bana gelmek İstİyo akŞam alamadım kucaĞıma uzaktan sevdİmm hep.. Ne fena bİŞeyy yaa
günaydınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?