2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

iyi utyuyo bende misafirlerimi bekliyoırum.

günaydınnn

başladı kız koş...ben bu sabah yapamıyorum misafirim gelcek duş alamam hemde gelirler şimdi yapapa ama izliyorum

ohh yaptık dusumuzuda alık emişiyoruzzz

bizlerde iyiyiz canım.uğraş dur işte.hadi bakalım valla ben hiçbirşey yapmıyırum.yapışıp kalıcak kilolar üstüme

yok yok bı an once bı yerden basla bence sonra wermesı cok zor oluyor ben kızımda ole yaptım yıllarca şişko dolaştım

maske tak canım onada bulaşmasın...

hemen maske kulln cnm yoksa gecıyor bendn gectı yawrum cok uzuldm suan ıyyız massallh

günaydın kızlar

dün gece oğlum biraz ateşlenmiş hiç durmamış ben eve geldiğimde uyumuştu.çok üzüldüm.banyodan sonra olmuş nedenki acaba?

gecmıs olsun cnm

Herkese günaydınn ,nasılsınız ?
Bugün bursa lodoslu,sıcak.Sabah evden bi çıktık anammm uçuşuyoruz neyse otobüse attık kendimizi :) annemde battaniye almış gelmiş durağa,yarında yağış olduğu söyleniyo bakalım ya madem adamakıllı soğuk olsunda çocuğun montunu giydireyim böyle daha zor oluyo toparlaması.bende meteoroloji gibi oldum he heheeee, napalım hergün dışarıda olunca heleki çocuk varsa işin içinde ezberliyosunnn

Dun bebegim grip oldu. nereden builasti acep? evde yoktu. pazara gideli cok oldu. persembeydi. cumartesi gunu masa bakmaya gitmistik masko modeko vs vs gezmistik. pazar gunu Cadde Bostan Sahile gitmistik yuruyuse. acaba orada mi kapti? yoksa dun banyo yapti uyudu kalkti sicak diye balkona cikardim bacaklarini kollarini actim oradan mi oldu acaba? neyse su anda benim minik yavrumun burnu tikali. hir hir

Allah'a a sukur atesi yok. burnuna deniz suyu sikip temizliyorum arada. hic hoslanmiyor. bu sabah da emzirdim. su isiticisini actim buhar makinem yok ama onun buhari da olur demisti hem dr um hem arkadasimiz. gercekten de oda hamam gibi oldu. nem acisindan. simdi uyuyor.

Bu arada dun gece Carrefour a gittik alisverise. dr browns bulamadim ama nuk'un biberonu vardi. minnacik biberon 22 tl. cussssssss. neyse aldim. evde icine rezene doldurdum.100ml. verdim agzina bakalim alacak mi diye. obnce reddetti. sonra bakti yalanci mem degil icinden birseyler geliyor. geveledi agzinda nasil tutacagini bilemedi. sonra basladi cuk cuk emmeye. oyle tatliydi ki. burnu tikali olmasina ragmen sanirim rezene sayesinde rahat uyudu. yani mesela onceki aksam bir seyi yoktu ama cok uyandi. saat basi kalktik. bugunlerde oyleyiz.

gecen cmt bir arkadas geldi. konusuyorduk kac kere kalkiyor diye. dedim ki 11 de emzirip uyutuyorum. 3.30 da kalkiyor. bir de 6-7 gibi kalkiyor tamam. inanin o gece saat basi kalkti. sonrasinda da oykle. nazar ettim. simdi artik saat basi kalkiyoruz. neyse bu gece rahat uyudu hasta olmasina ragmen. papatya cayini da ihlamuru da deneyecem.

hangi olculerde veriyorsunuz?

sağolun arkadaşlar
şimdi konuştum iyiymiş ateşide çıkmamış.kakasınıda yapmış.sütünü de içmiş.her şey yolunda gözüküyor

bugun buradan tanistigim bir arkadasa oturmaya gidecegim. O aBD deydi ben de oyle ama farkli ve uzak eyaletlerdeydik. gorusemedik. ben tememlli geldim o tatile geldi. bugun ona oturmaya gidecem. ne guzel degil mi? aslinda hic gormedim ama sanki cooook zamandir taniyor gibiyim. ilk hamilelik haberlerinden birini bana verdi sabah 5 te arayarak:)

ben de ona:) beraber ugrasmistik hamis kalmak icin. oglu var simdi 5 aylik.

günaydın burasıda çok rüzgarlı seniin işin daha zor her güün kesin dışarı çıkarıcan otobüstekiel artık tanıyodur seni oğlanı
ıhlamuru 100 ml veriyorum içiyo. çok geçmiş olsun olcak bunlar sıkma canını gripde olcak öksürecekte aksıracakta yeterki ilerlemesin ıhlamur çok iyi geliyor ama
yakışıklı oğlan gene huysuz teyzesi bende uykusuzum siz nasılsınız
iyiyiz şükür o uyuduğu zaman sende yat bari

amatist geçmiş olsun .neyseki emin ellerde anne bakıyor . havalar soğudu bebişler hastalıkla yavaş yavaş tanışacak mecbur napalım ALLAH derrt verip derman aratmasın .inş. kuzun sen gidene kadar tamamen iyileşir

bende az aza başlaım diyorum hep daha cam rende bulamadım biz yemek yerken çok şapırdanıyor yazık bazen az tatdırıyorum hoşuna gidiyo alıştı haylaz her yemekte vermezsem bişi mıkırdanıyo

kolay gelsin canım.....
zemuszemus zemuszemus
aman ipeğimi ihmal etme annnesi....hoş sen ihmal etmezsin ama yine de söyliyim...bazen misafir telaşına dalıp ihmal edebiliyo insan..:umursamaz: :umursamaz:

confuse dün sizin fotonuzu gördüm maşallah çok şeker çıkmışsınız . oğlunu sana benzettim. kibelenin şeker kızınıda gördüm onada kocaman maşallah . dün bi baktım ama yazı yazamadım malesef sadece okuyabildim

bende az aza başlaım diyorum hep daha cam rende bulamadım biz yemek yerken çok şapırdanıyor yazık bazen az tatdırıyorum hoşuna gidiyo alıştı haylaz her yemekte vermezsem bişi mıkırdanıyo

oy kıyamam ben ona tatlım uyuyacam ama o uyurken dahi beşiğini sallıyoruz sallamazsam hemen uyanıyo uykuda dahi onu sallıyorum uykusuz kalınca huysuzluğu daha da artıyo şu anda elimin birisi beşikte

Ben de Çok fena grİbİmm... Dr a gİdİcem Şİmdİ oĞluma sarılamadım bİlee kıyamam bakıyo bana gelmek İstİyo akŞam alamadım kucaĞıma uzaktan sevdİmm hep.. Ne fena bİŞeyy yaa

Canım geçmiş olsunn zor bi durum inşallah geçer kısa zamanda,ıhlamur iç,nane limon yap sıcacık iç :1hug:

günaydın kızlar

dün gece oğlum biraz ateşlenmiş hiç durmamış ben eve geldiğimde uyumuştu.çok üzüldüm.banyodan sonra olmuş nedenki acaba?

Günaydın,geçmiş olsun Ege'ye :1no2: inşallah hemen geçer

Canım benim yaa,bizim babamızda hastayken maskeyle dolanıyodu evde oğluşuna hasret bikaç gün geçirdi geçmedi allahtan

Geçmiş olsun canım hepimiz sırayla geçiriyoruz hastalıkları,dün kapmış olabilir belki canım balkonda sıcaklara çok güvenmemeli artık onlar en ufak bi rüzgardan kapıyolar.
Nazar konusuna bende çok inanıyorum her akşam okuyun yatmadan önce ,bizim babamızın okuması çok geliyo onada okutuyorum kaydirigubbakcemile3

sağolun arkadaşlar
şimdi konuştum iyiymiş ateşide çıkmamış.kakasınıda yapmış.sütünü de içmiş.her şey yolunda gözüküyor

Oh şükür hadi,inşallah bi daha olmasın geçmiş gitmiş olsunnn

kızlar ek besinlre daha n zaman başlayacaz..

Sanırım 4.ay bitince canım bizim doktor öyle demişti,bugün oğluşum 100 günlük oldu bu arada zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…