- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #10.101
iyi utyuyo bende misafirlerimi bekliyoırum.
günaydınnn
başladı kız koş...ben bu sabah yapamıyorum misafirim gelcek duş alamam hemde gelirler şimdi yapapa ama izliyorum
bizlerde iyiyiz canım.uğraş dur işte.hadi bakalım valla ben hiçbirşey yapmıyırum.yapışıp kalıcak kilolar üstüme
maske tak canım onada bulaşmasın...
günaydın kızlar
dün gece oğlum biraz ateşlenmiş hiç durmamış ben eve geldiğimde uyumuştu.çok üzüldüm.banyodan sonra olmuş nedenki acaba?
hoşbulduk yakışıklı oğlun ve sen nasılsınız .
ametsistcim cok gecmis olsun. simdi aklin evdedir. insallah kuzucugun aksama gittiginde iyilesmis sekilde kalkar.
günaydın burasıda çok rüzgarlı seniin işin daha zor her güün kesin dışarı çıkarıcan otobüstekiel artık tanıyodur seni oğlanıHerkese günaydınn ,nasılsınız ?
Bugün bursa lodoslu,sıcak.Sabah evden bi çıktık anammm uçuşuyoruz neyse otobüse attık kendimizi :) annemde battaniye almış gelmiş durağa,yarında yağış olduğu söyleniyo bakalım ya madem adamakıllı soğuk olsunda çocuğun montunu giydireyim böyle daha zor oluyo toparlaması.bende meteoroloji gibi oldum he heheeee, napalım hergün dışarıda olunca heleki çocuk varsa işin içinde ezberliyosunnn
ıhlamuru 100 ml veriyorum içiyo. çok geçmiş olsun olcak bunlar sıkma canını gripde olcak öksürecekte aksıracakta yeterki ilerlemesin ıhlamur çok iyi geliyor amaDun bebegim grip oldu. nereden builasti acep? evde yoktu. pazara gideli cok oldu. persembeydi. cumartesi gunu masa bakmaya gitmistik masko modeko vs vs gezmistik. pazar gunu Cadde Bostan Sahile gitmistik yuruyuse. acaba orada mi kapti? yoksa dun banyo yapti uyudu kalkti sicak diye balkona cikardim bacaklarini kollarini actim oradan mi oldu acaba? neyse su anda benim minik yavrumun burnu tikali. hir hir
Allah'a a sukur atesi yok. burnuna deniz suyu sikip temizliyorum arada. hic hoslanmiyor. bu sabah da emzirdim. su isiticisini actim buhar makinem yok ama onun buhari da olur demisti hem dr um hem arkadasimiz. gercekten de oda hamam gibi oldu. nem acisindan. simdi uyuyor.
Bu arada dun gece Carrefour a gittik alisverise. dr browns bulamadim ama nuk'un biberonu vardi. minnacik biberon 22 tl. cussssssss. neyse aldim. evde icine rezene doldurdum.100ml. verdim agzina bakalim alacak mi diye. obnce reddetti. sonra bakti yalanci mem degil icinden birseyler geliyor. geveledi agzinda nasil tutacagini bilemedi. sonra basladi cuk cuk emmeye. oyle tatliydi ki. burnu tikali olmasina ragmen sanirim rezene sayesinde rahat uyudu. yani mesela onceki aksam bir seyi yoktu ama cok uyandi. saat basi kalktik. bugunlerde oyleyiz.
gecen cmt bir arkadas geldi. konusuyorduk kac kere kalkiyor diye. dedim ki 11 de emzirip uyutuyorum. 3.30 da kalkiyor. bir de 6-7 gibi kalkiyor tamam. inanin o gece saat basi kalkti. sonrasinda da oykle. nazar ettim. simdi artik saat basi kalkiyoruz. neyse bu gece rahat uyudu hasta olmasina ragmen. papatya cayini da ihlamuru da deneyecem.
hangi olculerde veriyorsunuz?
iyiyiz şükür o uyuduğu zaman sende yat bariyakışıklı oğlan gene huysuz teyzesi bende uykusuzum siz nasılsınız
kızlar ek besinlre daha n zaman başlayacaz..
selam kızlar.
ben yatmaya gidiyorum gitmeden bakayım dedim..
bu hafta hafsa gibi bende yoğunum
yarın 3 arkadaşım gelecek kahvaltıya ipeği görmeye
akşamına annem gelecek..
çarşamba günü başka bi arkadaşım gelecek kahvaltıya...
perşembe akşamı komşumun annesi gelecek yani bu hafta gelecem müsait olduğunda söyle dedi perşembe çağıracağım..
cuma akşamı kına var başka bi arkadaşımın..bu haftam çok yoğun ama ben yine burdayım kızlar..
sizi bıyakırmıyım heç
ebush sıkma canını canım çaresi olmayan şey yoktur ..geçmiş olsun sinan paşamıza
bende az aza başlaım diyorum hep daha cam rende bulamadım biz yemek yerken çok şapırdanıyor yazık bazen az tatdırıyorum hoşuna gidiyo alıştı haylaz her yemekte vermezsem bişi mıkırdanıyo
Ben de Çok fena grİbİmm... Dr a gİdİcem Şİmdİ oĞluma sarılamadım bİlee kıyamam bakıyo bana gelmek İstİyo akŞam alamadım kucaĞıma uzaktan sevdİmm hep.. Ne fena bİŞeyy yaa
günaydın kızlar
dün gece oğlum biraz ateşlenmiş hiç durmamış ben eve geldiğimde uyumuştu.çok üzüldüm.banyodan sonra olmuş nedenki acaba?
:))) akşam eve gittiğimde uyuyo oluyo zaten gece de kalktığında sağolsun babmız ilgilendi hep.. Kulağım ve boğazım kötü ama bugün iyileşicemmm inşallahh kararlıyım... Oğlumu öpmek istiyorummm
Dun bebegim grip oldu. nereden builasti acep? evde yoktu. pazara gideli cok oldu. persembeydi. cumartesi gunu masa bakmaya gitmistik masko modeko vs vs gezmistik. pazar gunu Cadde Bostan Sahile gitmistik yuruyuse. acaba orada mi kapti? yoksa dun banyo yapti uyudu kalkti sicak diye balkona cikardim bacaklarini kollarini actim oradan mi oldu acaba? neyse su anda benim minik yavrumun burnu tikali. hir hir
Allah'a a sukur atesi yok. burnuna deniz suyu sikip temizliyorum arada. hic hoslanmiyor. bu sabah da emzirdim. su isiticisini actim buhar makinem yok ama onun buhari da olur demisti hem dr um hem arkadasimiz. gercekten de oda hamam gibi oldu. nem acisindan. simdi uyuyor.
Bu arada dun gece Carrefour a gittik alisverise. dr browns bulamadim ama nuk'un biberonu vardi. minnacik biberon 22 tl. cussssssss. neyse aldim. evde icine rezene doldurdum.100ml. verdim agzina bakalim alacak mi diye. obnce reddetti. sonra bakti yalanci mem degil icinden birseyler geliyor. geveledi agzinda nasil tutacagini bilemedi. sonra basladi cuk cuk emmeye. oyle tatliydi ki. burnu tikali olmasina ragmen sanirim rezene sayesinde rahat uyudu. yani mesela onceki aksam bir seyi yoktu ama cok uyandi. saat basi kalktik. bugunlerde oyleyiz.
gecen cmt bir arkadas geldi. konusuyorduk kac kere kalkiyor diye. dedim ki 11 de emzirip uyutuyorum. 3.30 da kalkiyor. bir de 6-7 gibi kalkiyor tamam. inanin o gece saat basi kalkti. sonrasinda da oykle. nazar ettim. simdi artik saat basi kalkiyoruz. neyse bu gece rahat uyudu hasta olmasina ragmen. papatya cayini da ihlamuru da deneyecem.
hangi olculerde veriyorsunuz?
sağolun arkadaşlar
şimdi konuştum iyiymiş ateşide çıkmamış.kakasınıda yapmış.sütünü de içmiş.her şey yolunda gözüküyor
kızlar ek besinlre daha n zaman başlayacaz..
valla doktor ne diyecek bilmiyorum ama ben bu ay yavaş yavaş veririm bişiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?