2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Sanırım 4.ay bitince canım bizim doktor öyle demişti,bugün oğluşum 100 günlük oldu bu arada zemuszemus[/QUOTE]

maşallah 16 gün sonra bizde 4 ü olduracaz

sağol canım. maşşalh oğlumuza büyüdü artık egenin 4.ayı doluyor bugün 119 gün bitti.

tatlım geçmiş olsun ya hemen nane limon bire bir dün ben öyleydim şimdi hiçbişey yok tekrar geçmiş olun

çok tşk cnm

emelcim geçmiş olsun cnm .ee calışıyosn birde günde kça kişiyle karşılastığın için hemen kapıosun canım .Acil şifalar .egenin yaninda olmassa bir maske takarsın inş ona da geçmez.

evet cnm yaa salgın var zaten işyerimde de benim dışımda 2 kişi hasta (

maşallah canımm.. aman aman iyi olsunlarr ben maske de takarım walla...

sağolun arkadaşlar
şimdi konuştum iyiymiş ateşide çıkmamış.kakasınıda yapmış.sütünü de içmiş.her şey yolunda gözüküyor

maşallahhhh

kızlar ek besinlre daha n zaman başlayacaz..

ben bugün şeftali sıktım içirdim biraz içti hoşuna da gitt sıpanın...

bana sağlık ocağından 4. aydan itibaren başlarız dedi bu ayın 22 sinde aşımız var gidince liste verecekler önce mevsdim meyvelerinin cam rendeden geçilmiş suyu ve havuç suyu diye biliyorum ama bakalım bize ne önerecekler...

eyetkiner minoset alsana şekerim.iyi gelir sana.emziren anneler kullanabiliyor ben iki gündür alyorum ilerlemeden geçti kırgınlığım

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 valla şoförler tanıyo artık,geçende oğlanı verdim şoför başka bişey verilecek mi dedi çanta bakımından yok usta devam et dedim :roflol::roflol:, yardımcı oluyolar sağolsunlar ön kapıdan veriyorum çoğunlukla çünkü annemi durakta görünce onuda bincek zannediyolar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sağol canım. maşşalh oğlumuza büyüdü artık egenin 4.ayı doluyor bugün 119 gün bitti.

Maşallahhh ya 100 lere geldik inanamıyorum nasıl büyüyolar dimi :1hug:

eyetkiner minoset alsana şekerim.iyi gelir sana.emziren anneler kullanabiliyor ben iki gündür alyorum ilerlemeden geçti kırgınlığım

cnm zaten ben istediğim ilacı kullanabiliyorum.. oğlum benim emmiyo kii ((
şimdilik grip için A-FERİN ALDIM. BOĞAZ PASTİLİ ALDIM.. İNŞALLAH GEÇERR

Kesinlikle zaman çabuk geçiyor.bak 4 ayı bitirdik.bir bakmışız yaşları gelecek koşup oynayacakalr okullar falan onlar büyüyecek biz yaşlanacağız

Kesinlikle zaman çabuk geçiyor.bak 4 ayı bitirdik.bir bakmışız yaşları gelecek koşup oynayacakalr okullar falan onlar büyüyecek biz yaşlanacağız

İnşallah, dün akşam Ali Eymen'i aldık eve çıkıyoruz okulun önünde bütün veliler çocuklarını bekliyo kalabalık.Eşime dedim biz ne zaman bekliycez,hem çok özeniyorum bazı şeylere hemde hemen büyümesin istiyorum her anın tadını çıkaralım :kedi:

cnm zaten ben istediğim ilacı kullanabiliyorum.. oğlum benim emmiyo kii ((
şimdilik grip için A-FERİN ALDIM. BOĞAZ PASTİLİ ALDIM.. İNŞALLAH GEÇERR

aaaa ben emiyor sandıydım. o zaman dayan ialca :)) şaka şaka. boğazın için bir şey önerebilirim dayanabilirsen yap. çok iyi geliyor.hele bademciklerin varsa ve şişlerse ertesi güne indiriyor ama tadı iğrenç oluyor. ben yinede söyleyeyi. yarım bardak suyun içine iki kapak kadar baticon koyup gargara yap.aslında bir şırıga yardımıyla baticonu sulandırmadan boğazına sıkarsan daha iyi oluyor. benden tavsiye ama iğrenç bişi öğürmek serbest :kedi:

kız deme öle bırak yavaş geçsin zaman.biz çalışıyoruz bak bir çok şeyi kaçırıyoruz ( yavaş geçerse daha çok zaman geçirmiş gibi oluruz.:kedi: kendimi avutuyorum işte :sinifsinif:

YOK YOK YOK ASLA YAPAMAMMMM.... :1shok:

Ayy evett ben kokusundan bile nefret ederken asla gargara sını yapamammm

eyetkiner çok geçmiş olsun cnm .benim pc açık ama işlerim vardı onları arada hallediyorum.

cnm çok tşk....
aynen benim de öyle işler hastalıkk walla çok zor yaa başımı kaldıramıyorum walla..
insanlara laf anlatmak çok zor...

selamlar ben aranıza yeni katıldım bende bir temmuz annesiyim bişi sorcaktım
benim oğlum gündüzleri pek uyumuyor en uzun uyuduğu 30 dk sizinkilerde öyle mi?

selamlar ben aranıza yeni katıldım bende bir temmuz annesiyim bişi sorcaktım
benim oğlum gündüzleri pek uyumuyor en uzun uyuduğu 30 dk sizinkilerde öyle mi?

merhaba cnm hoşgeldinn... allah sağlıcakla büyütmek nasip etsin oğlunu...

benimki de gündüzleri pek uyumuyormuş.. geceleri ve gündüzleri iyi ayırt etmeye başladılarr...

Çok teşekkürler canım,oğlumu bende bana benzetiyorum aslında,babası da kendine benzetiyorkaydirigubbakcemile3 Hatta bi gün bu yüzden bana küstü.Yani bana benzyor diyince:)) Bende sana benziyor diyorum artık,nasıl mutlu oluyor:))Bu erkekler çocuk gibi valla...

iyi seninki küsüyor benimki duymuyor bile istediğin kadar de kızda oğlanda ona benziyormuş ne yalan söleym gerçekten benden eser yok malesef bide oğlum o varken daha mutluymuş huzurluymuş evde yokken telde çok huysuz bugün deyince tabi babası yok olsam öle olmaz diyo evdeykende baaak çocuk beni gördü rahatladı nasıl uslu benim kociş çocuk değil bulunmaz hint kumaşıı:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…