- 1 Aralık 2008
- 336
- 1
- 296
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #10.141
selamlar ben aranıza yeni katıldım bende bir temmuz annesiyim bişi sorcaktım
benim oğlum gündüzleri pek uyumuyor en uzun uyuduğu 30 dk sizinkilerde öyle mi?
denizliden herkese selamlarrrr
dün otobüsle geldik yokda kızlarım hiç sorun çıkarmadılar minnoşum zaten hep uyuyarak geldi otobüsü sevdi galiba
burda annemlerin evinin karşısı kocaaaa bi park spor aletleri yürüyüş yolu felan hep var ve bende artık burda sabahları gidebilcem sabahları anneme bırakıcam akşamlarıda hep beraber gidicez
eve dönenen kadar yapıcam farkıda kociş farkedecek artık hehe
benden böle inşallah sizlerde iyisinizdirrr canlarım benim valla 1 gün ayrı kalmaya gelinmiyo çok özlüyom sizi ya iyiki varsınız
dün otobüsle geldik yokda kızlarım hiç sorun çıkarmadılar minnoşum zaten hep uyuyarak geldi otobüsü sevdi galiba
burda annemlerin evinin karşısı kocaaaa bi park spor aletleri yürüyüş yolu felan hep var ve bende artık burda sabahları gidebilcem sabahları anneme bırakıcam akşamlarıda hep beraber gidicez
benden böle inşallah sizlerde iyisinizdirrr canlarım benim valla 1 gün ayrı kalmaya gelinmiyo çok özlüyom sizi ya iyiki varsınız
sagol canim, elimde degilki soz konusu oglum olunca ister istemez uzuluyorum, Allah beterinden korusun...selam kızlar.
ben yatmaya gidiyorum gitmeden bakayım dedim..
bu hafta hafsa gibi bende yoğunum
yarın 3 arkadaşım gelecek kahvaltıya ipeği görmeye
akşamına annem gelecek..
çarşamba günü başka bi arkadaşım gelecek kahvaltıya...
perşembe akşamı komşumun annesi gelecek yani bu hafta gelecem müsait olduğunda söyle dedi perşembe çağıracağım..
cuma akşamı kına var başka bi arkadaşımın..bu haftam çok yoğun ama ben yine burdayım kızlar..
sizi bıyakırmıyım heç
ebush sıkma canını canım çaresi olmayan şey yoktur ..geçmiş olsun sinan paşamıza
Canim cok gecmis olsun ins biran once atlatirsin ve oglunla doya doya koklasirsiniz...Ben de Çok fena grİbİmm... Dr a gİdİcem Şİmdİ oĞluma sarılamadım bİlee kıyamam bakıyo bana gelmek İstİyo akŞam alamadım kucaĞıma uzaktan sevdİmm hep.. Ne fena bİŞeyy yaa
Ay canim benim kiyamam ona ben,, duzelir canim ins bian once....günaydın kızlar
dün gece oğlum biraz ateşlenmiş hiç durmamış ben eve geldiğimde uyumuştu.çok üzüldüm.banyodan sonra olmuş nedenki acaba?
CAnim cok gecmis olsun kizina, grip maalesef kolay kolay gecmiyo, benim oglusumda gecen hafta kapti sifayi ama hala hirlayarak nefes aliyo, tam gecmedi, ihlamur icirmek istedim onunda tadini sevmedi,Dun bebegim grip oldu. nereden builasti acep? evde yoktu. pazara gideli cok oldu. persembeydi. cumartesi gunu masa bakmaya gitmistik masko modeko vs vs gezmistik. pazar gunu Cadde Bostan Sahile gitmistik yuruyuse. acaba orada mi kapti? yoksa dun banyo yapti uyudu kalkti sicak diye balkona cikardim bacaklarini kollarini actim oradan mi oldu acaba? neyse su anda benim minik yavrumun burnu tikali. hir hir
Allah'a a sukur atesi yok. burnuna deniz suyu sikip temizliyorum arada. hic hoslanmiyor. bu sabah da emzirdim. su isiticisini actim buhar makinem yok ama onun buhari da olur demisti hem dr um hem arkadasimiz. gercekten de oda hamam gibi oldu. nem acisindan. simdi uyuyor.
Bu arada dun gece Carrefour a gittik alisverise. dr browns bulamadim ama nuk'un biberonu vardi. minnacik biberon 22 tl. cussssssss. neyse aldim. evde icine rezene doldurdum.100ml. verdim agzina bakalim alacak mi diye. obnce reddetti. sonra bakti yalanci mem degil icinden birseyler geliyor. geveledi agzinda nasil tutacagini bilemedi. sonra basladi cuk cuk emmeye. oyle tatliydi ki. burnu tikali olmasina ragmen sanirim rezene sayesinde rahat uyudu. yani mesela onceki aksam bir seyi yoktu ama cok uyandi. saat basi kalktik. bugunlerde oyleyiz.
gecen cmt bir arkadas geldi. konusuyorduk kac kere kalkiyor diye. dedim ki 11 de emzirip uyutuyorum. 3.30 da kalkiyor. bir de 6-7 gibi kalkiyor tamam. inanin o gece saat basi kalkti. sonrasinda da oykle. nazar ettim. simdi artik saat basi kalkiyoruz. neyse bu gece rahat uyudu hasta olmasina ragmen. papatya cayini da ihlamuru da deneyecem.
hangi olculerde veriyorsunuz?
hosgeldin canim,selamlar ben aranıza yeni katıldım bende bir temmuz annesiyim bişi sorcaktım
slm canim,selamlarrrrrrr hihoyyyt
paşam kucağımda yazmaya çalışıyorum
çok sık gelemesem de topice eskisi gibi yine de dikkatimi çeken bazı arkadaşları hiç görememem oluyor . inşallah herşey yolundadır , prensesleri-paşaları iyidir , afiyettedir yerimseniben
benim paşam yumruğumu kemirmekle meşgul şu an .. bir de inatla sol göğsümü emmek istemiyor benneyaptımki
herşeyi deniyoruz , tersten emzirmeye çalışıyorum , şu futbol topu tarzı , ı-ıhh , feryat figan kuzum :bbo: bugünlerde bu olayımız tavan yaptı , sağdan emzirmekten göğüs ucum acıyo..
aman emsin de nasıl emerse emsin diyorum bazen ama acaba böyle böyle mi soğuyorlar emmekten diye de düşünmüyor değilim fisfisfis
neyse , iyi düşün iyi olsun dimi :sm_confused:
hoş geldin aramıza. benim oğlum çok uykucu. gece gündüz hep uyuyor. en fazla iki saat uyanık kalabiliyor. ama gündüz çok uyuduğunda gece 3-4 gibi kalkıp bir saat uyanık kalıyor. onun dışında gece de uyanmaz. sabah 7 ye kadar yatar. 7 den 12 ye kadar bir saat felan uyuyor. sonra yeniden uykuya geçip 3 saat bazen daha da fazla uyukluyor. tembel oğlum benim.kaydirigubbakcemile3
Ebush cnm Çok teŞekkÜrler İnŞallah bİr an Önce atlatıcaz...
ya hava iyice kapattı burada sisn orada da öle m yağmur başlıyor galiba
ben 4 ay bitince ufaktan düşünüyorum canım...kızlar ek besinlre daha n zaman başlayacaz..
]Sanırım 4.ay bitince canım bizim doktor öyle demişti,bugün oğluşum 100 günlük oldu bu arada zemuszemus
canım domates tattırmayın bence 1 yaşından önce bal domates falan yasak...popişimde pişik yapıyormuş..benimkide domatesi seviyor bugün böğürtlen reçeli sürdük dudapına yalandı yalandı durdu.ekşi-tatlılarıda seviyorlar sanrım
ewet yaşlanmak istemiyorummmKesinlikle zaman çabuk geçiyor.bak 4 ayı bitirdik.bir bakmışız yaşları gelecek koşup oynayacakalr okullar falan onlar büyüyecek biz yaşlanacağız
asla yapmam :) ben batikonla doğumdan sonra malum yerlerime sürüyordum yok yok asla yapmam ...kaydirigubbakcemile3aaaa ben emiyor sandıydım. o zaman dayan ialca :)) şaka şaka. boğazın için bir şey önerebilirim dayanabilirsen yap. çok iyi geliyor.hele bademciklerin varsa ve şişlerse ertesi güne indiriyor ama tadı iğrenç oluyor. ben yinede söyleyeyi. yarım bardak suyun içine iki kapak kadar baticon koyup gargara yap.aslında bir şırıga yardımıyla baticonu sulandırmadan boğazına sıkarsan daha iyi oluyor. benden tavsiye ama iğrenç bişi öğürmek serbest :kedi:
öyleydi ama öğlen hergün 12 de akşam üstü hetrgün 5 de ayağımda sallayarak zorla uyutmaya çalıştım bir direndi iki direndi üçüncü gün artık sallamadan kendiliğinden uykuya dalıyor...selamlar ben aranıza yeni katıldım bende bir temmuz annesiyim bişi sorcaktım
benimde sağ göğüsdümü daha çok severek emiyor biri büyük biri küçük kalacak bende onu düşünüyorum...heheheh en çok hangisini emerse o büyük oluyormuş ya...selamlarrrrrrr hihoyyyt
paşam kucağımda yazmaya çalışıyorum
çok sık gelemesem de topice eskisi gibi yine de dikkatimi çeken bazı arkadaşları hiç görememem oluyor . inşallah herşey yolundadır , prensesleri-paşaları iyidir , afiyettedir yerimseniben
benim paşam yumruğumu kemirmekle meşgul şu an .. bir de inatla sol göğsümü emmek istemiyor benneyaptımki
herşeyi deniyoruz , tersten emzirmeye çalışıyorum , şu futbol topu tarzı , ı-ıhh , feryat figan kuzum :bbo: bugünlerde bu olayımız tavan yaptı , sağdan emzirmekten göğüs ucum acıyo..
aman emsin de nasıl emerse emsin diyorum bazen ama acaba böyle böyle mi soğuyorlar emmekten diye de düşünmüyor değilim fisfisfis
neyse , iyi düşün iyi olsun dimi :sm_confused:
güzel güzel eğlenmene bak sporunu yap dinlen enerji depola...denizliden herkese selamlarrrr
tekrar slm
kizlar bisey sorcam simdi benim oglum 3 aylik
bundan sonra kafasinda bi yamulma felan olurmu? Yani kafa sekli bozulurmu?
Cunki kafasini hep sola ceviriyo, ben de hep saga ceviriyorum, ve boylelikle bi bozukluk felan olmadi ama artik cocugu rahat birakmak istiyorum ne tarafa cevirmek istiyosa cevirsin diyorum, bukezde endise ediyorum acaba yamulurmu kafasi diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?