2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Valla canım ben şunu anladım; erkeklerin yaşları ne kadar büyük olursa olsun hep bir yanları çocuk kalıyor.Belki öylesi daha güzel...Bende çocuk yanımı korumayı isterdim doğrusu...

selamlarrrrrrr hihoyyyt
paşam kucağımda yazmaya çalışıyorum
çok sık gelemesem de topice eskisi gibi yine de dikkatimi çeken bazı arkadaşları hiç görememem oluyor . inşallah herşey yolundadır , prensesleri-paşaları iyidir , afiyettedir yerimseniben
benim paşam yumruğumu kemirmekle meşgul şu an .. bir de inatla sol göğsümü emmek istemiyor benneyaptımki
herşeyi deniyoruz , tersten emzirmeye çalışıyorum , şu futbol topu tarzı , ı-ıhh , feryat figan kuzum :bbo: bugünlerde bu olayımız tavan yaptı , sağdan emzirmekten göğüs ucum acıyo..
aman emsin de nasıl emerse emsin diyorum bazen ama acaba böyle böyle mi soğuyorlar emmekten diye de düşünmüyor değilim fisfisfis
neyse , iyi düşün iyi olsun dimi :sm_confused:

denizliden herkese selamlarrrr
dün otobüsle geldik yokda kızlarım hiç sorun çıkarmadılar minnoşum zaten hep uyuyarak geldi otobüsü sevdi galiba
burda annemlerin evinin karşısı kocaaaa bi park spor aletleri yürüyüş yolu felan hep var ve bende artık burda sabahları gidebilcem sabahları anneme bırakıcam akşamlarıda hep beraber gidicez
eve dönenen kadar yapıcam farkıda kociş farkedecek artık hehe

benden böle inşallah sizlerde iyisinizdirrr canlarım benim valla 1 gün ayrı kalmaya gelinmiyo çok özlüyom sizi ya iyiki varsınız

hoşgittin canım.hadi bakalım hem tatil yapacaksın hem fit olacaksın güzel iş valla. inşallah istediğin gibi olur. kendine ve meleğe iyi bak.çınar meydanına selam kaydirigubbakcemile3

oooohh ne güzel walla....

nerden çıktı böle hem durup dururken memlekete gitmek...bi terslik yok dimi.....epeydir okuyamadım da....

inşallah herşey yolundadır tatilinin keyfinin çıkarırsın.....

sagol canim, elimde degilki soz konusu oglum olunca ister istemez uzuluyorum, Allah beterinden korusun...
Ben de Çok fena grİbİmm... Dr a gİdİcem Şİmdİ oĞluma sarılamadım bİlee kıyamam bakıyo bana gelmek İstİyo akŞam alamadım kucaĞıma uzaktan sevdİmm hep.. Ne fena bİŞeyy yaa
Canim cok gecmis olsun ins biran once atlatirsin ve oglunla doya doya koklasirsiniz...

günaydın kızlar

dün gece oğlum biraz ateşlenmiş hiç durmamış ben eve geldiğimde uyumuştu.çok üzüldüm.banyodan sonra olmuş nedenki acaba?
Ay canim benim kiyamam ona ben,, duzelir canim ins bian once....
CAnim cok gecmis olsun kizina, grip maalesef kolay kolay gecmiyo, benim oglusumda gecen hafta kapti sifayi ama hala hirlayarak nefes aliyo, tam gecmedi, ihlamur icirmek istedim onunda tadini sevmedi,
buarada siz nasi veriyosunuz ihlamuru? poset caymi veriyosunuz?

selamlar ben aranıza yeni katıldım bende bir temmuz annesiyim bişi sorcaktım
benim oğlum gündüzleri pek uyumuyor en uzun uyuduğu 30 dk sizinkilerde öyle mi?
hosgeldin canim,
merak etme canim benimkide aynen oyle en fazla 45 dk uyur, ama allahtan geceleri iyi uyuyor,,
slm canim,
benim pasada bazen inat ediyo gogsumu almiyo, kendileri ayakta gezmeyi sevdigi icin bende ayakta emziriyorum son care olarak, ozaman emiyo,
sende bi dene istersen..

slm canim,
oh neguzel annenle bol bol hasret giderirsin artik,
hadi bakalim kac kilo verceksin,
denizliye slmlar,,

hoş geldin aramıza. benim oğlum çok uykucu. gece gündüz hep uyuyor. en fazla iki saat uyanık kalabiliyor. ama gündüz çok uyuduğunda gece 3-4 gibi kalkıp bir saat uyanık kalıyor. onun dışında gece de uyanmaz. sabah 7 ye kadar yatar. 7 den 12 ye kadar bir saat felan uyuyor. sonra yeniden uykuya geçip 3 saat bazen daha da fazla uyukluyor. tembel oğlum benim.kaydirigubbakcemile3

ne mutlu tatlım sana şanslısın valla daha ne istiyon dinlenmek için bol bol vaktin var..

burcu geliyor oklava klava: maşallah de yaknının nazarı daha çabuk değiyor.maşallah bebeğimize hep öle olsun üzmesin annesini

tekrar slm
kizlar bisey sorcam simdi benim oglum 3 aylik
bundan sonra kafasinda bi yamulma felan olurmu? Yani kafa sekli bozulurmu?
Cunki kafasini hep sola ceviriyo, ben de hep saga ceviriyorum, ve boylelikle bi bozukluk felan olmadi ama artik cocugu rahat birakmak istiyorum ne tarafa cevirmek istiyosa cevirsin diyorum, bukezde endise ediyorum acaba yamulurmu kafasi diye..

kızlar ek besinlre daha n zaman başlayacaz..
ben 4 ay bitince ufaktan düşünüyorum canım...
22 ekimde 3 ay
22 kasımda 4 ay bitiyor....

Sanırım 4.ay bitince canım bizim doktor öyle demişti,bugün oğluşum 100 günlük oldu bu arada zemuszemus
]

maşallah 16 gün sonra bizde 4 ü olduracaz[/QUOTE]

benimkide domatesi seviyor bugün böğürtlen reçeli sürdük dudapına yalandı yalandı durdu.ekşi-tatlılarıda seviyorlar sanrım
canım domates tattırmayın bence 1 yaşından önce bal domates falan yasak...popişimde pişik yapıyormuş..

Kesinlikle zaman çabuk geçiyor.bak 4 ayı bitirdik.bir bakmışız yaşları gelecek koşup oynayacakalr okullar falan onlar büyüyecek biz yaşlanacağız
ewet yaşlanmak istemiyorummm

asla yapmam :) ben batikonla doğumdan sonra malum yerlerime sürüyordum yok yok asla yapmam ...kaydirigubbakcemile3

öyleydi ama öğlen hergün 12 de akşam üstü hetrgün 5 de ayağımda sallayarak zorla uyutmaya çalıştım bir direndi iki direndi üçüncü gün artık sallamadan kendiliğinden uykuya dalıyor...

benimde sağ göğüsdümü daha çok severek emiyor biri büyük biri küçük kalacak bende onu düşünüyorum...heheheh en çok hangisini emerse o büyük oluyormuş ya...
doğumda bana hemşireler bir dahaki emzirmede en son hangisini verdiysen ondan başla dediler..yani bu büyük küçük olayından heralde:.
.

güzel güzel eğlenmene bak sporunu yap dinlen enerji depola...

kızlar ya ipek gece çok terliyor..
içinde çıtçıtlı bady olduğu için ensesinden sırtına bez koymakta zorlanıyorum sinirleniyor gece atletini değiştirirsemde uyanıyor ve uyumakta zorlanıyor yokmu bunun bi çaresi ya suyu çıkıyor kızın gece..
.

son iki haftadır bende saldım çayırta ....bi değişiklik olmadı henüz bilemiyorum onu mayıs -haziran annelerine sor bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…