2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

bebekleri grip olan anneler neler yaptiniz gribi gecirmek icin?

hapsiriyor surekli ve burnu surekli dolu. temizle temizle bitmiyor. harap oldu bebegim.

cam rende arayan bir arkadas vardi. internette bebek esyasi satan sitelrde var. google'da afratirsan bulabilirsin. 4.95 tl.
BEN ARIYORUM SAĞOL Bİ BAKINAYIM EDOŞUN NASIL BURNUNUN AKMASI TIKANMASINDAN İYİDİR OY SİLERKEN TAHRİŞ OLMAZ İNŞ.BENİM KIZIN İSMİ,DE EDA ÇOK EDALI NAZLI OLUR BUNLAR BİLİRM kaydirigubbakcemile5

selam kızlar

nasılsınız bakalım inşl herkes iyidir

kızım biraz rahatsız

papatyamın munnu tıkandı dün dr a götürdük sekrol şurup ve serum fizyolojik verdi

bu havalar tam hastalık havaları mikrop havaları insanlarla çok temas ettirme dedi kalabalık ortamlara girmeyin dedi

birde artık bundan sonra haftada 1 yıkanacak dedi

ayyyy kokarız doktorcum dedim güldü hiçbişey olmaz hastalanmasın dedi

bugün daha iyi yavrum dün ememiyordu uyuyamıyordu munnu tıkalı olunca kıyamam kuzuma bennnn:sinifsinif:

demetim geçmiş olsun canım ya görüşemiyoruz pek
öykü iyi uyudu az önce onunda burnu tıkalı gibi özellikle geceleri falan bende bi götüreyim diyorum ilerlemeden onun dışında iyi büğüyo annesine gülücükler saçıyo

bizimde yağuşuklunun diğer gözü şimdi enfeksiyon kaptı.öbürünü geçirdik.şimdi diğer göze geçti.ama ne zaman banyo yaptırsam üşüdüğünde oluyor.o gün banyo yaptırdık.3-4 saat sonra dışarı çıktık.çokda rüzgarlıydı üşüdü galiba

cmtesi oğluma oyun halısı aldık.şimdi babası ile oynuyorlar.babası oyuncakları tutturmaya çalışıyor

teşekkürler canım sizede geçmiş olsun :gitme:
doktorumuzunda 11 aylık ikizleri var
onlarda aynıymış
diyorki perişan ettiler bizi ikisi birden ağlıyo diyo

götür canım ilerlemeden
bizimkinin burnundaymış şimdilik
göğsüne inmemiş daha şükür ki
inmesin diye sekrol şurup verdi
sabah akşam 1 çay kaşığı
2 kerede açtı burnunu çok şükür
aman yaaa kuzular hastalanmasınnnnnmafoldumben

slm kizlar hosgeldiniz
demetcim gecmis olsun kiyamam ben o papatyaya
benim oglusumun da bir haftadir burnu tikali,
doktor hic ilac yazmiyo bize ya, daha kotu olur diye korkuyorum
sadece serum fizyolojik damlatiyorum onunda pek bi etkisini goremiyorum acikcasi

selam selsin oh maşallah güle güle kullanın oyun halısını
ya eliyle pek uzanmıyo daha öykü çok heycanlanıyo çırmınıyo ama elleriyle tutmayı bilemiyo daha erken sanırım

ah ah en zoru hasta olmasınlar da insan tüm yorgunluğa uykusuzluğa katlanır bu kış zor geçer bize ilk kışları inşallah çok önemli bi hastalık olmadan atlatırız kızlar

selam selsin oh maşallah güle güle kullanın oyun halısını
ya eliyle pek uzanmıyo daha öykü çok heycanlanıyo çırmınıyo ama elleriyle tutmayı bilemiyo daha erken sanırım

sağol canım.bizimkide daha tutamıyor.biz tutturmaya çalışıyoruz.tutturuyoruz bırakmıyor biraz çekeliyor sonra bırakıyor

benim pasada cok seviyo oyun halisini, daha tutmasini beceremiyo ama oyuncaklariyla resmen konusuyo, onlara bakip bakip guluyo,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…