2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

cmtesi oğluma oyun halısı aldık.şimdi babası ile oynuyorlar.babası oyuncakları tutturmaya çalışıyor

selam canımm hoşgeldinnn Şeniz
ayy kıyamam yaaaa
artık çok dikkat etmek lazım canım bu havalar büyükleri bile hasta ediyo
çok gemiş olsun
bizimkinin çapaklanması bitti şükür

ayyy güle güle oynasın yakışıklımmmmmmmopuyorumnanaktan

çok sağol demetcim

öykünün de sol gözü sürekli çapaklanıyo ya dr damla vermedi geçecek 6 aya kadar dedi
sadece kaynamış suyla siliyorum çok üzülüyorum sabahları resmen gözü kapanıyo

demetcim çok çok geçmiş olsun

teşekkürler canım

canım hoşgeldin teşekkür ederiz teyzesi
ben de dedim dr a ya ilaç için erken değilmi geçmez mi ilaçsız
aşağı inebilir şimdiden inmeden önlemini almak gerek dedi
valla bi günde etki etti çok şükür
bizede serum fizyolojik verdi ama ben okyanus suyu sıkmıştım çok iyi geldi o da serum fizyolojiği almadım sterimar ı kullanıyorum

selam selsin oh maşallah güle güle kullanın oyun halısını
ya eliyle pek uzanmıyo daha öykü çok heycanlanıyo çırmınıyo ama elleriyle tutmayı bilemiyo daha erken sanırım

sağol canım.bizimkide daha tutamıyor.biz tutturmaya çalışıyoruz.tutturuyoruz bırakmıyor biraz çekeliyor sonra bırakıyor

öykü de tutamıyor henüz sadece çırpınıyor gülüyor:)))
yalnız bana sarılarak yatmaya alıştı ya
bende o iyice dalınca bi ineğimiz var yumuşacık usulca kolunun arasına onu koyuyorum sıkı sıkı sarılıyo kaydirigubbakcemile3

öykünün de sol gözü sürekli çapaklanıyo ya dr damla vermedi geçecek 6 aya kadar dedi
sadece kaynamış suyla siliyorum çok üzülüyorum sabahları resmen gözü kapanıyo

bize verdi canım.çok iyi geliyor damla.bizde 12 saatte bir damlayı damlatıyoruz.birde kaynamış su ile temizliyoruz

ah canım ya yirim ben o öyküyü.kızına talibiz:)))))

selsincim enfeksiyon varsa damla veriyoruz dedi bana o yüzden sadece kaynamış suyla sil dedi bakalım inşallah geçer

ah canım ya yirim ben o öyküyü.kızına talibiz:)))))

ye teyzesi tammm yemelik oldularrrropuyorumnanaktan
bi zdüşünürüz anacımmkaydirigubbakcemile3
çağınımdan iyisini mi bulacaz şekerimmm hayırlısı olsunnnkaydirigubbakcemile3

çok sağol demetcim.allahım bütün yavrularımızı korusun.herşeyden ay kıyamam hiçbirine
aminnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…