- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #10.201
düşünün bakalım.yakında istemeye geliriz
bekleriz şekerim ne zaman istersenizzemuszemus
selsincim hep söylicem bi türlü olmadı
geçenlerde çağınla bi resmin vardı ya
kilo yüzüne çok yakışmış kızzz maşallah ay parçası gibi yüzün
koca bi maşallah çektim o resminizeopuyorumnanaktan
iyi akşamlar kızlar.görüşürüz
çok sağol güzelim.çok teşekkür ederim.öptüm seni görüşürüz yarın inşallah.kociş pcyi istiyor öğrencilerine ödev hazırlayacakmış
GEÇMİŞ OLSUN DEMET ZATEN GEÇMİŞ ÇOK ŞÜKÜR kaydirigubbakcemile3Bİ DAHA OLMAZ İNŞ HAVA SOĞUDU EWT ARTIK 3-4 GÜNDE BİR YIKIYORUM BENDE O GÜNDE SOKAK YOK BİZE TABİİ HEMEN KAPIYOLAR ÇÜNKÜselam kızlar
nasılsınız bakalım inşl herkes iyidir
kızım biraz rahatsız
papatyamın munnu tıkandı dün dr a götürdük sekrol şurup ve serum fizyolojik verdi
bu havalar tam hastalık havaları mikrop havaları insanlarla çok temas ettirme dedi kalabalık ortamlara girmeyin dedi
birde artık bundan sonra haftada 1 yıkanacak dedi
ayyyy kokarız doktorcum dedim güldü hiçbişey olmaz hastalanmasın dedi
bugün daha iyi yavrum dün ememiyordu uyuyamıyordu munnu tıkalı olunca kıyamam kuzuma bennnn:sinifsinif:
GEÇMİŞ OLSUN YAKIŞIKLINA :ecrin_bebek:bizimde yağuşuklunun diğer gözü şimdi enfeksiyon kaptı.öbürünü geçirdik.şimdi diğer göze geçti.ama ne zaman banyo yaptırsam üşüdüğünde oluyor.o gün banyo yaptırdık.3-4 saat sonra dışarı çıktık.çokda rüzgarlıydı üşüdü galiba
GEÇMİŞ OLSUN DEMET ZATEN GEÇMİŞ ÇOK ŞÜKÜR kaydirigubbakcemile3Bİ DAHA OLMAZ İNŞ HAVA SOĞUDU EWT ARTIK 3-4 GÜNDE BİR YIKIYORUM BENDE O GÜNDE SOKAK YOK BİZE TABİİ HEMEN KAPIYOLAR ÇÜNKÜ
GEÇMİŞ OLSUN YAKIŞIKLINA :ecrin_bebek:
maşallah maşallahhhhhh
daha önce de yazmıştım canım bi kere daha yazayım Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin güzel nehir eopuyorumnanaktan
teyzesi gibi fıstık olsun büyüyünceŞeniz
melekcim harika görünüyorsun anacım kim der 3 ay önce doğum yaptı diye
ben 20 kg verdim hala 10 kg fazlam var:gitme:
ama kızım bırakmıyor ki spor yapabileyimlmaz:
yaza kadar vericem inşallah azimliyim:umursamaz:
bu arada diloşu merak ediyorum uzun zaman oldu konuşamadık umarım iyidir ve bi problemi yoktur
topik kalabalıklaştı ne güzel ama kimseden ses çıkmıyor
hoşgeldinizzzzzzzz
ebush cum senin kuzu da pek yakışıklı ayrıca şapkası da çok yakışıyor keratayaŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?