2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

neyse güllerim ben kaçar akşam yemeğini hazırlamalıyım kızızm uyuyor gidip biraz onu seveyim...sofra yemek falan filan..kocişimde dişini çektirdi birazda onun nazını dinliyim...hadi öpüldünüz anacığımmm..

teşekkürler huri yaptım sanırsam ama ben fotoğrafın linki değilde kendisi cevap sayfasında görünsün istiyodum...sen koydun ya hani öyle :sinifsinif:

canlarım selam hepinize valla o kadar yamak istiyorum ki ama eşm şehirdışında diye yarı göçebe hayatı yaşıyorum evde kaldığımda da sadece okuyabiliyorum şöyle bir,neyseki kızım uyuyorda yazıyorum.
bebişleriniz çok tatlı kızlar,nesquik,melek,hafsa,huri ve hatırlayamadığım diğer arkadaşlar
kızlar 16 kilo aldım daha 7 si gitti ya 23 gün oldu napcam ben hiç kısmıyorum yememden korkoyorum sütüm kesilir diye çok iyi veren arkadaşlar var,özel birşey yapıyormusunuz?

Allah'tan benim catlak olmadi. o da olsa bunalima girerdim artik

kızım sabah 4 ten beri ıkınıyor sürekli ağlıyor kabızmıdır yine gaz sancısımıdır bilmiyorum yarın drda kontrolümüz var bakalım drumuz ne önerecek.benim kilolar olduğu gibi duruyor maşallah sizlere vermeye başlamışsınız bile ben ilk başta 3 kilo vermiştim ama sonra bana onu ye bunu ye sütün olsun diyerek yedirdiler ne sütüm var ne kızım emiyor.aynen 3 kiloyu geri aldım doğuma girdiğim kilodayım hala.ama akşam unonun çavdar ekmeğini aldırdım eşime artık bugün başlıyorum ki hiç oturmuyorum bütün gün ayaktayım ama demekki yemeği kaçırıyorum. birde bizim burada kaynar denilen olay varya oda mahvetti beni kaynar lohusa şerbeti gibi olur ama sıcak üzeri bol cevizli çok tatlı birşey çok severim günde 2 yada 3 fincan içiyordum neyse artık bitti bundan sonra di,kkatli olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…