2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

sağol ebrucum çok teşekkürler büğüdükçe serpiliyolar küçücük kara bi kızdı şimdi bembeyaz oldu toparlandı maşallah

ben de yatmistim soguk buhar makinasina takildi aklim size sorayim dedim. kullanan var mi? sessiz ve etkili bir marka?

hoşgeldin canım

daha önce yazmıştım 2 yaşındaki çocuk bu yüzden hastanelik olmuş tıkanmış
dr demiş buhar makinesi mi kullanıyorsun evet demiş annesi
havadaki tozları nemlendirip solunum yollarını tıkıyormuş
büyükleri bile hasta ediyor demiş
astım bronşit yapıyormuş
valla bende arada kaldım almayı düşünüyordum
kimi doktor tavsiye ediyor kimisi böyle diyor

kafamçokkarıştı

selamlar hihoyyyt
yatmadan bi bakayım dedim kim var kim yok yerimseniben
doğum videomu ve resimlerimi izledim , duygulandım çok ...
insan o an pek bi şey anlamıyormuş hem şaşkınlıktan hem korkudan ve sonrasında acıdan benneyaptımki
şükürler olsun kucağımızda meleklerimiz ..

canim benimki de oyle. o kadar uzuluyordum ki. sonra dedim ki esime burnu tikali ve hapsiriyor diye icimiz gidiyor, dermansiz derdi olanlar ne yapsin? cok uzuldum onlarin durumuna tekrar. halimeize bin sukur.

ben de surekli serum fizyolojik damlatip novartis'in otri bebe aspiratoru ile temizliyorum. super bir sey tavsiye ederim.

canim ben her damlatista arkasindan temizliyorum amas gene tikaniyor. ama olacak o kadar. bir de anne sutu. veriyor musun bilmiyorum ama antikorlar geciyor biliyorun mikroplarla savasmak icin. emdikce iyilesir insallah.

öykünün de sol gözü sürekli çapaklanıyo ya dr damla vermedi geçecek 6 aya kadar dedi
sadece kaynamış suyla siliyorum çok üzülüyorum sabahları resmen gözü kapanıyo

canim eda'nin da oyleydi gecenlerde. capak ama nasil bir capak. sikiyorum icerden akiyor mubarek. sag gozu daha coktu. anne sutu damlatip sicak su ile sildim. 3 gunde gecti. insallah tektrarlamaz. surekli damlattim ama. icine disina neresine gelirse.

canim kiz bir ayaklansin verirsin merak etme.

neyse ben kacar hepinizi optum.

ben de yatmistim soguk buhar makinasina takildi aklim size sorayim dedim. kullanan var mi? sessiz ve etkili bir marka?

bizde sinbonunki var sanırım .. 1-2 kere kullandık sıcak klimayı açınca .. henüz etkili bi şekilde kullanmaya başlamadık .. biraz ses çıkartıyor ama jeneratör gibi değil .. e o kadarcık sese de duyarlı olursa yandık valla akannehir
bizimki alıştı seste , tv - ışık açık uyumaya fealn :sm_confused::Saruboceq:
o yüzden hiç düşünmedim daha sessizi var mı alsak mı diye ..

haydaaaaaaaaaaaaa. ben de kaldim simdi. dur ingilizce sitelerden arastirayim onlar ne demis?

selam canımmmm hoşgeldinnnnŞeniz

bende sık sık izliyorum ameliyatımı:sinifsinif:
öyle ölü gibi yatıyorum kollarım bağlı
bi tarafta organlarım dışarda
ama sonra o dünya güzelini görüyorum
mucizemiiiii
o kadar güzel ki
o kadar harika bi duygu ki
ne kadar şükretsek azdır Rabbimize
Rabbim her isteyene yaşatsın bu güzel duyguyuuuuuuuu:gitme:

hoşbuldum tatlımmmm Şeniz
benim organları dışarı çıkartmamışlar kaydirigubbakcemile3
20 kg vermişsin tebrikler canımmmmmalkisalkisalkis:lepi:
papatya kızımıza da geçmiş olsun , munnu mu tıkanmış kuşumunnnnn benneyaptımki
kıyamam ona bennnn opuyorumnanaktan

hosbulduk demetcim.

canim youtube da izlemistim. biri koymustu sinbo'yu. gurultulu demisti ama ninni gibi geliyor demisti. zaten bizim kiz da aklisik gurultuye ama biz degiliz:) ayni odadayiz simdilik. odasi hazir ama 1 yasina kadar da ayirmayi dusunmuyorum.

yabanci sitelerde de bir sey bulamadim. iyice arastirmak lazim. neyse dun gece kiz rahatsiz diye ben de uyumadim. ben yatayim hazir o da uyuyorken. cok opuldunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…