2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Ben de Çok fena grİbİmm... Dr a gİdİcem Şİmdİ oĞluma sarılamadım bİlee kıyamam bakıyo bana gelmek İstİyo akŞam alamadım kucaĞıma uzaktan sevdİmm hep.. Ne fena bİŞeyy yaa
geçmiş olsun canımm...
kızlar artık aksam yemeklerinde tunişi mama sandelyesini yatırır poziyona getirip otutturuyoum çok hoşuna gidiyor yukarıda durmak .hem o yanımdayken sofrayıda rahat kuruyorum.
canım ben de aynı yatırıyorum çok iyi duruyor yemek yaparken anlatıyorum ona bişeyler çok hoşuna gidiyor...
geçmiş olsun canım inş. çabucak düzelir tatlı kızın...
selamlar ben aranıza yeni katıldım bende bir temmuz annesiyim bişi sorcaktım
benim oğlum gündüzleri pek uyumuyor en uzun uyuduğu 30 dk sizinkilerde öyle mi?
hoşgeldin aramıza canımm..aynı benim kızım da öyle gündüz pek uyumuyor...
benim kzım da sol göğsümü pek emmek istemiyor...
ohh canım ne güzel kavuştun annenlere güzel günler geçirirsin inşaallah..biz de seni çok seviyoruz canımmmŞeniz
oyyy kıyamam Öykü Zehramızz geçmiş olsun canımmm
geçmiş olsun tatlımmm
bakın kızlar çağın paşa

maşallah yakışıklıya ne güzel bakıyor oyuncaklarına...
yeğenim nehir ve ben

ikiniz de çok tatlı çıkmışınız canımmm
maşallah Öküye çok değişmiş güzelleşmiş...
aynen canımm ben de izleyince çok duygulanıyorum o an insan pek idrak edemiyor...
hoşgeldin canım

kızımla ugrasıyorum yine tıkandı munnu
emişicez uyutup gelirimŞeniz

sen ve berrağım nasılsınızopuyorumnanaktan
hoşbuldum tatlım oyy yerim ben onu munu tıkanmış kıyamam...ben Berrak iyiyiz akşam üstü doldurdum küveti kızımı bir güzel oynattım bıcı bıcı yptım çok yoruldu...o saatten beri bir kere uyandı maşşallah diyeyim kızıma...

slm kıslar....

nasılsınız.....

benim kızlar bu gece erkenci ama bu gecede benim uykum gelmiyo yaaaa....

slm kıslar....

nasılsınız.....

hoşgeldin canımmmopuyorumnanaktan..biz iyiyiyiz çok şükür...zaten hep öyle olur uyumak istersin o zaman durmazlar, uyurlar o zaman da seni uyku tutmazyerimseniben

ececim kusura bakma tatlım elektrikler gitti anca geldi çok rüzgar var yine gidebilir

demetcim baby first site ben pek anlamadım yardım edeer misin ben de yapmak istiyorumm:1hug:

canım siteyi aç sağ tarafta create ticker i tıkla
sonra büyük resmi tıkla
açılan sayfadan üye ol
sonrasını yaparsın zaten tatlım yapamazsan anlatırım yineŞeniz

slm kıslar....

nasılsınız.....

herkeze iyi gecelerrr

selam gece kuşlarım nasılsınız bakalımmmmmŞeniz
kikoşum denizlidemisin canımŞeniz

ayy kıslaarrr...

sayfam açık kalmış başka taraflara dalmışım yaaawwww.....

maşallah canım çok tatlı çıkmışsınız
inşallah şifa olur canım inşallah
halısın canımm bunalınca insan ne yapacağını bilemiyooo neysee sabırr inşallahhh zaman verdimm bakalımmbenneyaptımki
sırayla geçiyoz bu koca bunalımlarından desene
Çok fena boĞazımm yanıyo
tüh yaaaa sen de oldunmu çok zor geçiriyosun hamileliğinden hatırladım şimdi
geçmişolsun
oy maşallahhhhh
yazık anacın napıyomuş ozaman akşama kadar:bbo:
hanimlar serum fizyolojiki ne marka aliyorsunuz? benimki 18.5 lira ve icinden 10 tane falan cikiyor cok pahali.
13 ten başlıyo canım 20 ye kadar var 3 marka var evet içinde 10 tane oluyo devlette karşılamıyo
bir de cay veren anneler bebeklere cayi biberonla mi veriyorsunuz? ihlamur falan kastim.
biberonla veriyorum azcıkta şeker koyuyorum ben
bu arada kızının fotolrınıda gördüm alıntı yapmadan sadece bakmkla kalmışım
maşallahhhhhhhhhhh
ah canım geçmiş olsun inşallah süt ve süt ürünlerine alerjisi olanlardan olmaz onların işi çok zormuş valla
kızlar bebeğinize kaç cc mama veriyonuz
valla ben nadir veriyorum ogünkü meme durumuma göre ya 60 yada 90 işte
ben bugün şeftali sıktım içirdim biraz içti hoşuna da gitt sıpanın...
canım şeftaliyle başlama istersen çünkü kabızlık yapar
cnm zaten ben istediğim ilacı kullanabiliyorum.. oğlum benim emmiyo kii ((
şimdilik grip için A-FERİN ALDIM. BOĞAZ PASTİLİ ALDIM.. İNŞALLAH GEÇERR
hani doktora gidicektinnnn bu arada kaşıntın nasıl oldu
selamlar ben aranıza yeni katıldım bende bir temmuz annesiyim bişi sorcaktım
benim oğlum gündüzleri pek uyumuyor en uzun uyuduğu 30 dk sizinkilerde öyle mi?
hoşgeldin hayırlı olsun canım aynen bizimkilerde öle
delikafadulden
allah allah nedenki acaba yaaaaaaa bende merak ettim şimdi,
valla kızma ama senin bu tosbağa seni parmağının ucunda oynatıyo sositososito
hoşgittin canım.hadi bakalım hem tatil yapacaksın hem fit olacaksın güzel iş valla. inşallah istediğin gibi olur. kendine ve meleğe iyi bak.çınar meydanına selam kaydirigubbakcemile3
ay inşallah sebat ederimde olurum yani a.s henüz çınara inmedim inince ilk işim
ey koca çınarrrr
amatisin sana slm mı var diyecemdelikafadulden
yok yok canım benim ben öle her 2 ayda bi illaki gelirdim annemlere öle 1 haftalığına felan
ama bu sefer araya hamilelikti doğum girince baya uzadı sıkıldım bende kocişte git rahatla dedi valla canıma minnet allaha şükür şuan sorun yok
sorunlar kaynanalar gelince başlıcak
saol canım
inşallah bi 4 kilo verecem
slm nı aldım
ahanda ilettim
ebushun selamı varrrrrrrr
ben 4 ay bitince ufaktan düşünüyorum canım...
22 ekimde 3 ay
22 kasımda 4 ay bitiyor....

]

maşallah 16 gün sonra bizde 4 ü olduracaz

canım domates tattırmayın bence 1 yaşından önce bal domates falan yasak...popişimde pişik yapıyormuş..

ewet yaşlanmak istemiyorummm

asla yapmam :) ben batikonla doğumdan sonra malum yerlerime sürüyordum yok yok asla yapmam ...kaydirigubbakcemile3

öyleydi ama öğlen hergün 12 de akşam üstü hetrgün 5 de ayağımda sallayarak zorla uyutmaya çalıştım bir direndi iki direndi üçüncü gün artık sallamadan kendiliğinden uykuya dalıyor...

benimde sağ göğüsdümü daha çok severek emiyor biri büyük biri küçük kalacak bende onu düşünüyorum...heheheh en çok hangisini emerse o büyük oluyormuş ya...
doğumda bana hemşireler bir dahaki emzirmede en son hangisini verdiysen ondan başla dediler..yani bu büyük küçük olayından heralde:.
.

güzel güzel eğlenmene bak sporunu yap dinlen enerji depola...

kızlar ya ipek gece çok terliyor..
içinde çıtçıtlı bady olduğu için ensesinden sırtına bez koymakta zorlanıyorum sinirleniyor gece atletini değiştirirsemde uyanıyor ve uyumakta zorlanıyor yokmu bunun bi çaresi ya suyu çıkıyor kızın gece..
.[/QUOTE]

bebekleri grip olan anneler neler yaptiniz gribi gecirmek icin?

hapsiriyor surekli ve burnu surekli dolu. temizle temizle bitmiyor. harap oldu bebegim.
saol şekerim
geçmiş olsun canım ya ıhlamurda ver valla ok iyi geliyo
geçmiş olsun canım ama banyodan sonra bebekler dışarı çıarılmaz canım
aradan kaç saat geçerse geçsin heleki bide havalar böyle bozmuşken daha dikkatli olmalıyız emi canım
inşallah hemencecik atar mikrobunu
cmtesi oğluma oyun halısı aldık.şimdi babası ile oynuyorlar.babası oyuncakları tutturmaya çalışıyor
güle güle oynasın inşallah
bakın kızlar çağın paşa

oy maşallahhhhhh
aman da aman zeytin gözlüüüüüüü
maşallah
hakkaten melek ağız burun sen gözler baba
ya ben ağlıyommmmmm

saol canım benimmmopuyorumnanaktan

eneeeeeeemmm sayfayı çok fazla işgal etmişim kusura bakmayın kızlar
ama 2 gündür benim gibi girmeyen olduysada çok güzel bi derleme oldu işte

neyse burasıda soğukkkkkkkk
annem dediydi yeleklerinizi alında gelin diye ama ben okadarda olma zheralde dediydim ama evler baya soğumuş burdada akşamda yağmur vardı zaten

bende şimdi yatıyorum sabah erkenden spora gidicem 8 e kadar gelmeliyimki annemde doktora gidicek
iyi geceler

bende giremedim dün yazacaktım forumdakilere haber vercektim ama aniden misafirim geldi yatılı dün tek kelime yazamadım öykümüz çok şükür daha iyiymiş sevindim canımm inşallahhh bidaha olmazz kıyamam kuzumaaaŞeniz

geçmiş olsun canımmm kıyamam yaa hasta olunca daha bi tatlı masum çaresizlerr :teselli:

bakın kızlar çağın paşa

oyy çok tatluuu maşallahhhh nasılda yakışıklı olmuşşş kızlarr kapacak bu oğlanıı:asigim:

yeğenim nehir ve ben

ayy canım maşallahh sana ve yeğenine sağlıkla büyütsün ablann sende fıstık gibisin yinee kilo felan kalmaışşş helal vallahii

bu arada diloşu merak ediyorum uzun zaman oldu konuşamadık umarım iyidir ve bi problemi yoktur

iyiyim tatlım dün giremedim misafirim vardı öpüyorum seni ve öyküyüopuyorumnanaktan

maşallahhhh çok şeker allah nazar değdirmesinnnn

gez bakalım sendee bide spor yapcam diyosun hadi bakalımm dönüşüm muhteşem olacak kocişinee dimekkk:jeyyar:

dilaracım çok sağol canım

kikoşcum doğru söylüyorsun birdaha çıkarmam zaten.neyse toparlandı gözü çok şükür

sibelcim çok sağol canım

Demetcim öykü hanım hastaymış geçmiş olsun .dr u dinle tatlım bencede sık yıkama şu aralarda

Kibelecim eda da grip olmuş size de geçmiş olsun .sorma o fizyoljik serumlar çok pahalı benim aldığımda 18 tl mi neydi .hemde kutuyu acınca bir günde bitirmek lazımmış öyle yazıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…