maşallah canım çok tatlı çıkmışsınız
Günaydınnn,hayırlı haftalar nasılsınız :1hug:
Ben kahvaltımı yapıyorum işteyim, dün yalova termale gittik,oğluşumun gözü için.Bissürü şey için şifalı sular var orda harika bi yermiş ya vaktimiz dardı çok gezemedik ama bayıldım.Yeşillikler içinde harika bi yer.Kaynaktan nerdeyse kaynar derecede su akıyodu,dayım yaptı kızınada o yapmıştı eliyle aldı sudan biraz soğuttu elinde gözüne sürdü,şişeyede doldurduk evde devam ediyoruz.Şifa olur inşallah,geçerse haber vericem gözyaşı kanalı tıkalı bebişler varsa.
inşallah şifa olur canım inşallah
halısın canımm bunalınca insan ne yapacağını bilemiyooo neysee sabırr inşallahhh zaman verdimm bakalımmbenneyaptımki
sırayla geçiyoz bu koca bunalımlarından desene
tüh yaaaa sen de oldunmu çok zor geçiriyosun hamileliğinden hatırladım şimdi
geçmişolsun
geçmiş olsun çiçekcim....
:gitme: :gitme:
walla anlatıyım....geçen hafta.....:hulya: :hulya:
pazartesi ve salı iki günüm drlarda geçti ...
troidlerimle ilgili sorunum vardı az çalışıyodu troidlerim çok şükür düzelmiş dr ilacı ıraktırdı ve inanırmısınız hormanlarım düzeldikten sonra bi anda sütüm arttı maşallah....:lepi:
troid çok etkiliyomuş sütü...
yoksa ben o kadar yiyorum sütüm olmaması çok saçma geliyodu..kafamçokkarıştı
eşim sağolsun kızlarla hep o ilgilendi hastanede yakınımızda gidip gelip emzirdim hallettim işlerimi çok şükür sıkıntı olmadan....
çarşamba günü saat 3 de kaynım aradı eltimle amasraya gitmişler ve ordan bize geleceklermiş 6 da ankarada olacaklarmış...hurraaaaa bi telaş daha....laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae
perşembe günü anca yemek çamaşır....
cuma perdeci geldi mutfağımın tülünü değiştirdim....o halloldu..
cuma akşamı 11 de kaynım onlar gitti..cumartesi günü sabah 11 de mutfağa girdim bi daha 5 de çıktım bi fiil yemek yaptım sadece emzirme molası verdim...8 çeşit yemek yaptım akşamda eşimin müdür arkadaşları geldi 7 kişi.....
pazar sabahı melek huysuzlandı 7 de kalktı dahada uyumadı saat 4 gibi de bi arkadaş grubumuz var onlar berraya hayırlı olsuna geldi...ama onlar bana hiç bişi yaptırmadılar..ikisi birer tencere kavurma,ikisi ikişer tepsi tatlı yaptı bi arkadaşımda erkenb geldi iki tencere pilav yaptı .....ayran salata falan yemek yedik hep beraber 15 kişi olduk.... beni hiç bişeye dokundurtmadılar...allah razı olsun hepsinden...çok şanslıyım hane...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
akşamda bi arkadaşın eşi çalışması gerekiyodu bayan bizde kaldı 3 e kadar oturduk sonra eşi bizden aldı....
şimdide bi hafrtanın yorgunluğunu pc karşısında atıyorum....
siz neler yaptınız biri kabaca özetlyebilir mi ....:kedi:
oy maşallahhhhh
aboooooooooooooooowww maşallah anacım senin hızına yetişilmez tü tü tüüüüü
ya ben akşamları eve gidiyorum bi yemek yiyip sofrayı topluyorum oda kociş oğlumla ilgilenirken.Ha durmuyosa zaten hiçbişey yapamıyorum.Yemeğide genelde sırayla yiyoruz.Siz nasıl bu kadar iş yapabiliyosunuz ya maşallah ya benim oğlan çok huysuz yada ben beceriksizim :sinifsinif::sinifsinif: kafası yastıkta enn fazla yarım saat duruyo
yazık anacın napıyomuş ozaman akşama kadar:bbo:
hanimlar serum fizyolojiki ne marka aliyorsunuz? benimki 18.5 lira ve icinden 10 tane falan cikiyor cok pahali.
13 ten başlıyo canım 20 ye kadar var 3 marka var evet içinde 10 tane oluyo devlette karşılamıyo
bir de cay veren anneler bebeklere cayi biberonla mi veriyorsunuz? ihlamur falan kastim.
biberonla veriyorum azcıkta şeker koyuyorum ben
bu arada kızının fotolrınıda gördüm alıntı yapmadan sadece bakmkla kalmışım
maşallahhhhhhhhhhh
iyi aksamlar, kizlar
Benim oglumun vucudunda kirmizi kabarciklar vardi nezamandir ve kasiniyodu hep,
doktora goturdum dr egzema baslangici oldugunu soyledi, sut ve sut urunlerine karsi da alerji olabilir dedi, haftaya oglumdan kan alincak ve test yapilcak,
artik birsey yemeye korkar oldum oglum alerji olcak diye, eski kiloma bir haftada dondum,
moralim sifir, ins alerjisi felan yoktur, yoksa cok buyuk sikintiymis,
aranizda varmi bizim durumumuzda olan?
ah canım geçmiş olsun inşallah süt ve süt ürünlerine alerjisi olanlardan olmaz onların işi çok zormuş valla
kızlar bebeğinize kaç cc mama veriyonuz
valla ben nadir veriyorum ogünkü meme durumuma göre ya 60 yada 90 işte
ben bugün şeftali sıktım içirdim biraz içti hoşuna da gitt sıpanın...
canım şeftaliyle başlama istersen çünkü kabızlık yapar
cnm zaten ben istediğim ilacı kullanabiliyorum.. oğlum benim emmiyo kii
((
şimdilik grip için A-FERİN ALDIM. BOĞAZ PASTİLİ ALDIM.. İNŞALLAH GEÇERR
hani doktora gidicektinnnn bu arada kaşıntın nasıl oldu
selamlar ben aranıza yeni katıldım bende bir temmuz annesiyim bişi sorcaktım
benim oğlum gündüzleri pek uyumuyor en uzun uyuduğu 30 dk sizinkilerde öyle mi?
hoşgeldin hayırlı olsun canım aynen bizimkilerde öle
iyi seninki küsüyor benimki duymuyor bile istediğin kadar de kızda oğlanda ona benziyormuş ne yalan söleym gerçekten benden eser yok malesef bide oğlum o varken daha mutluymuş huzurluymuş evde yokken telde çok huysuz bugün deyince tabi babası yok olsam öle olmaz diyo evdeykende baaak çocuk beni gördü rahatladı nasıl uslu benim kociş çocuk değil bulunmaz hint kumaşıı:mymeka:
delikafadulden
selamlarrrrrrr hihoyyyt
paşam kucağımda yazmaya çalışıyorum
çok sık gelemesem de topice eskisi gibi yine de dikkatimi çeken bazı arkadaşları hiç görememem oluyor . inşallah herşey yolundadır , prensesleri-paşaları iyidir , afiyettedir yerimseniben
benim paşam yumruğumu kemirmekle meşgul şu an .. bir de inatla sol göğsümü emmek istemiyor benneyaptımki
herşeyi deniyoruz , tersten emzirmeye çalışıyorum , şu futbol topu tarzı , ı-ıhh , feryat figan kuzum :bbo: bugünlerde bu olayımız tavan yaptı , sağdan emzirmekten göğüs ucum acıyo..
aman emsin de nasıl emerse emsin diyorum bazen ama acaba böyle böyle mi soğuyorlar emmekten diye de düşünmüyor değilim fisfisfis
neyse , iyi düşün iyi olsun dimi :sm_confused:
allah allah nedenki acaba yaaaaaaa bende merak ettim şimdi,
valla kızma ama senin bu tosbağa seni parmağının ucunda oynatıyo sositososito
hoşgittin canım.hadi bakalım hem tatil yapacaksın hem fit olacaksın güzel iş valla. inşallah istediğin gibi olur. kendine ve meleğe iyi bak.çınar meydanına selam kaydirigubbakcemile3
ay inşallah sebat ederimde olurum yani a.s henüz çınara inmedim inince ilk işim
ey koca çınarrrr
amatisin sana slm mı var diyecemdelikafadulden
oooohh ne güzel walla....
nerden çıktı böle hem durup dururken memlekete gitmek...bi terslik yok dimi.....epeydir okuyamadım da....
inşallah herşey yolundadır tatilinin keyfinin çıkarırsın.....
yok yok canım benim ben öle her 2 ayda bi illaki gelirdim annemlere öle 1 haftalığına felan
ama bu sefer araya hamilelikti doğum girince baya uzadı sıkıldım bende kocişte git rahatla dedi valla canıma minnet allaha şükür şuan sorun yok
sorunlar kaynanalar gelince başlıcak
sagol canim, elimde degilki soz konusu oglum olunca ister istemez uzuluyorum, Allah beterinden korusun...
Canim cok gecmis olsun ins biran once atlatirsin ve oglunla doya doya koklasirsiniz...
Ay canim benim kiyamam ona ben,, duzelir canim ins bian once....
CAnim cok gecmis olsun kizina, grip maalesef kolay kolay gecmiyo, benim oglusumda gecen hafta kapti sifayi ama hala hirlayarak nefes aliyo, tam gecmedi, ihlamur icirmek istedim onunda tadini sevmedi,
buarada siz nasi veriyosunuz ihlamuru? poset caymi veriyosunuz?
hosgeldin canim,
merak etme canim benimkide aynen oyle en fazla 45 dk uyur, ama allahtan geceleri iyi uyuyor,,
slm canim,
benim pasada bazen inat ediyo gogsumu almiyo, kendileri ayakta gezmeyi sevdigi icin bende ayakta emziriyorum son care olarak, ozaman emiyo,
sende bi dene istersen..
slm canim,
oh neguzel annenle bol bol hasret giderirsin artik,
hadi bakalim kac kilo verceksin,
denizliye slmlar,,
saol canım
inşallah bi 4 kilo verecem
slm nı aldım
ahanda ilettim
ebushun selamı varrrrrrrr
ben 4 ay bitince ufaktan düşünüyorum canım...
22 ekimde 3 ay
22 kasımda 4 ay bitiyor....
]
maşallah 16 gün sonra bizde 4 ü olduracaz
canım domates tattırmayın bence 1 yaşından önce bal domates falan yasak...popişimde pişik yapıyormuş..
ewet yaşlanmak istemiyorummm
asla yapmam :) ben batikonla doğumdan sonra malum yerlerime sürüyordum yok yok asla yapmam ...kaydirigubbakcemile3
öyleydi ama öğlen hergün 12 de akşam üstü hetrgün 5 de ayağımda sallayarak zorla uyutmaya çalıştım bir direndi iki direndi üçüncü gün artık sallamadan kendiliğinden uykuya dalıyor...
benimde sağ göğüsdümü daha çok severek emiyor biri büyük biri küçük kalacak bende onu düşünüyorum...heheheh en çok hangisini emerse o büyük oluyormuş ya...
doğumda bana hemşireler bir dahaki emzirmede en son hangisini verdiysen ondan başla dediler..yani bu büyük küçük olayından heralde:..
güzel güzel eğlenmene bak sporunu yap dinlen enerji depola...
kızlar ya ipek gece çok terliyor..
içinde çıtçıtlı bady olduğu için ensesinden sırtına bez koymakta zorlanıyorum sinirleniyor gece atletini değiştirirsemde uyanıyor ve uyumakta zorlanıyor yokmu bunun bi çaresi ya suyu çıkıyor kızın gece...[/QUOTE]
bebekleri grip olan anneler neler yaptiniz gribi gecirmek icin?
hapsiriyor surekli ve burnu surekli dolu. temizle temizle bitmiyor. harap oldu bebegim.
saol şekerim
selam kızlar
nasılsınız bakalım inşl herkes iyidir
kızım biraz rahatsız
papatyamın munnu tıkandı dün dr a götürdük sekrol şurup ve serum fizyolojik verdi
bu havalar tam hastalık havaları mikrop havaları insanlarla çok temas ettirme dedi kalabalık ortamlara girmeyin dedi
birde artık bundan sonra haftada 1 yıkanacak dedi
ayyyy kokarız doktorcum dedim güldü hiçbişey olmaz hastalanmasın dedi
bugün daha iyi yavrum dün ememiyordu uyuyamıyordu munnu tıkalı olunca kıyamam kuzuma bennnn:sinifsinif:
geçmiş olsun canım ya ıhlamurda ver valla ok iyi geliyo
bizimde yağuşuklunun diğer gözü şimdi enfeksiyon kaptı.öbürünü geçirdik.şimdi diğer göze geçti.ama ne zaman banyo yaptırsam üşüdüğünde oluyor.o gün banyo yaptırdık.3-4 saat sonra dışarı çıktık.çokda rüzgarlıydı üşüdü galiba
geçmiş olsun canım ama banyodan sonra bebekler dışarı çıarılmaz canım
aradan kaç saat geçerse geçsin heleki bide havalar böyle bozmuşken daha dikkatli olmalıyız emi canım
inşallah hemencecik atar mikrobunu
cmtesi oğluma oyun halısı aldık.şimdi babası ile oynuyorlar.babası oyuncakları tutturmaya çalışıyor
güle güle oynasın inşallah
oy maşallahhhhhh
aman da aman zeytin gözlüüüüüüü
maşallah
hakkaten melek ağız burun sen gözler baba
selamlar hihoyyyt
yatmadan bi bakayım dedim kim var kim yok yerimseniben
doğum videomu ve resimlerimi izledim , duygulandım çok ...
insan o an pek bi şey anlamıyormuş hem şaşkınlıktan hem korkudan ve sonrasında acıdan benneyaptımki
şükürler olsun kucağımızda meleklerimiz ..
ya ben ağlıyommmmmm
geçmiş olsun canımm...
canım ben de aynı yatırıyorum çok iyi duruyor yemek yaparken anlatıyorum ona bişeyler çok hoşuna gidiyor...
geçmiş olsun canım inş. çabucak düzelir tatlı kızın...
hoşgeldin aramıza canımm..aynı benim kızım da öyle gündüz pek uyumuyor...
benim kzım da sol göğsümü pek emmek istemiyor...
ohh canım ne güzel kavuştun annenlere güzel günler geçirirsin inşaallah..biz de seni çok seviyoruz canımmmŞeniz
oyyy kıyamam Öykü Zehramızz geçmiş olsun canımmm
geçmiş olsun tatlımmm
maşallah yakışıklıya ne güzel bakıyor oyuncaklarına...
ikiniz de çok tatlı çıkmışınız canımmm
maşallah Öküye çok değişmiş güzelleşmiş...
aynen canımm ben de izleyince çok duygulanıyorum o an insan pek idrak edemiyor...
hoşbuldum tatlım oyy yerim ben onu munu tıkanmış kıyamam...ben Berrak iyiyiz akşam üstü doldurdum küveti kızımı bir güzel oynattım bıcı bıcı yptım çok yoruldu...o saatten beri bir kere uyandı maşşallah diyeyim kızıma...
saol canım benimmmopuyorumnanaktan