2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

selsin ,melek,emel hepinizin bbekleri birbirinden güzel ve tatlı Allah sizlere bağışlasın.

çok sağol canım.amin.tuanayıda sana bağışlasın.allah hiç ayırmasın bizden yavrularımızı.sabahları evde olunca tabi müge anlıyı seyrediyorum.ne acılar var.allah korusun

Günaydın kızlar
idilinde burnu tıkanmış dün ALLAHIM o ne zor şey öyle ya memeyi emiyor bırakıp nefes alıyor sonra tekrar emip nefes alıyor sinirinde ağlaya ağlaya yoruldu çocuk eşim hemen serum fizyolojik getirdi damlattık rahatladı biraz grip falan olurlarsa ne yaparız bilmiyorum ALLAH korusun
havalardan herhalde hepsi

eyetkiner, adaşımız büyüyor ve çok tatlı oluyor.maşallah paşaya. nasıl oldun canım daha iyi misin

cnm benimm evet ya ne güzell büyüyolarr.. eski fotolarına bakıyorum daa ne hallere girmiş ama....

ben çok daha iyiyim bugün.. çok şükür geçsin de hemen aşı olcam

günaydın bebeklere maşallah artık büyüyorlar.Benim oğlumunda hapşırmaları arttı.Burnunu temizledim tıkalıydı benim damlam püskürtmeli sağlık ocağında verdiler stermax gibi bişey bebekler için diyor ama uygundur dimi 20 tlye almış eşim?

arkadaşlar burada link verebiliyrmuyduk bilmiyorum ama doktorların soru cevapladığı bir site var çok faydalı. bakmanızı isterdim doğrusu

birde AVRTAR YAPMAYI SÖYLESENİZ ALTA nasıl ekleyceğim ben bebeğin ayının yazdığı bişi istiyorum

bir sürü ticker sitesi var onlara girip yapıyorsun.orada yarattığın linki kopyalayıp kullanıcı hesaplarında profil düzenleye girip kilo takip bölümüne yapıştırrıyorsun. ondan sonra ne yaptığıysan çıkıyor.örneğin ben baby s firt siteden yapmıştım.istersen orayı dene resimli oluyor

eyekitnercim masallah kuzuna. nasil buyumus.

ilsucum zaten esim gecen gun 1 kutu daha aldi. 2 gu falan oluyor. grip ya bizim kiz. gunde 7-8 kere damlatiyorum. fiskirtiyorum daha dogrusu. 3-4 tane gidiyor gunde. ertesi gune kalmiyor ki. elimde acik 2.5 tane kaldi.o da bugu biter. geceye yeniden almak lazim.

dun aksam yatarken rezene ve papatya vereyim dedim . bu sefer biberonu almadi. ilk gece nasil guzel almisti. iciremedim. azcik doke saca icti. sonrasinda baktim israr edersem basacak agiti. vazgectim.

merhaba herkese
ben de 2 temmuz annesiyim,hepiniz o kadar içtensiniz ki sadece okumak yetmez oldu.
herkesin bebisi hayirli omurlu olsun insallah.

Stella hoş geldin canım aramıza.Evet cidden buraya bir bağlandın mı kopamazsın artık:))Allah senin bebeğine de uzun ve hayırlı bir ömür nasip etsin[/COLOR]

cnm çok teşekkürlerr..

merhaba herkese
ben de 2 temmuz annesiyim,hepiniz o kadar içtensiniz ki sadece okumak yetmez oldu.
herkesin bebisi hayirli omurlu olsun insallah.

merhaba...
cnm allah sağlıcakla büyütmek nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…