- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #10.281
bir sürü ticker sitesi var onlara girip yapıyorsun.orada yarattığın linki kopyalayıp kullanıcı hesaplarında profil düzenleye girip kilo takip bölümüne yapıştırrıyorsun. ondan sonra ne yaptığıysan çıkıyor.örneğin ben baby s firt siteden yapmıştım.istersen orayı dene resimli oluyor
merhaba herkese
ben de 2 temmuz annesiyim,hepiniz o kadar içtensiniz ki sadece okumak yetmez oldu.
herkesin bebisi hayirli omurlu olsun insallah.
yara varmı kibeleceğim yoksa sadece beyaz mı
sadece beyaz o sütten oluyor pamukçuk değil yani geçiremezsin
ben soğuk buhar kullanıyorum geceleri 1 saat falan .Aslında kendi burnum kuruyunca kullanıyorum .Bebeğede iyi geliyor rahat nefes alıyor sanki?oda sıcaklığını düşürüyor ama.sabaha kadar kullanmak iyi değilmiş.Alışkanlık yapıyormuş sonra hemen hasta olurmuş (başka yere götüremeyeceğimiz için )tvde doktordan duymuştum
yara yok canim. beyazlik var. biraz once karbonatla sildim ama gecmisyor ki. azaliyor sonra gene oluyor. bebegin ogurmesi de cabasi. taa parmagimi iceri kadar sokuyorum.
canim ne marka seninki? gurultu yapiyor mu geceleri? benim koca uyuyamaz da gurultu olunca:) cok narindir kendileri.
geçmiş uçmuş yine...
burun tıkanıklıklarına hastalıklara geççmiş olsun kış geliyo dikkat...
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz.
ben çok yorgunum kızlar güçten düştüm gerçekten misafirler spor az yemek ipek falan enerjim düştü yada yıldırızım düştü blemiyorum...
geçmişi okudum ama boş okumuşum şu an hiç biri akşımda kalmadı....
benim gece ter olayımı okuyan oldumu dün sabah sormuştum ama kimseden ses çıkmamış...
amatist cnm ticker ın çok güzell olmuşş...
ben egenin babasıyım. Ne bu sadece kadınlar var burada biz erkekler neden yokuz? Adamlarınıza söyleyin bizde bir grup kuralım. ne yani bizim hiç mi katkımız yok....
sağol canım.hadi sizde yapın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?