2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ametistcim babalar isyanlarda. benim koca da soyledi ne bu kk. biz de erkekler klubu kuralim dedi valla baktim google da. erkekler klubu var da muhabbetleri biraz farkli. konular degisik.

valla deminki yazıyı gerçekten eşim yazdı. isteyenler kursun ne diyeyim.kıskanıyorlar bizi

emelcim istersen yapayım sana

kibeleceğim benim paşanın dili hep beyaz.doktor onun sütten olduğunu pamukçuk olmadıını söledi.pamukçuk yaradır o olsa ememez zorlanır dedi. o yüzden onu silmeye kalkma geçmiyor çünkü.

iyi o zaman. ben de diyordum pamukcuk ama masallah emmesinde sikinti yok diyordum meger pamukcuk degilmis.

canim sen daha iyi bilirsin ama bu kadar cok yorma kendini. harap ediyorsun. bir koltukta 10 karpuz.

benim annem de bir ara diyetisyen esliginde diyete ve spora basladi.sabah spor salonunda spor sonra ogleden sonra gune gidiyor ama gunde kesinlikle yemiyordu yani diyetinin disina cikmiyordu. ama tempoya vucudu dayanamadi. hasta oldu.

yavas yavas yap ama bunyene zarar verme. zaten kizlar ayaklaninca istemesen de verecen sen hic merak etme.

bir de maddi durumun musaitse diyetini sporunu diyetisyen esliginde yap. komsum benim emzirirken kilo aliyordu dikkat ettigi halde megerse yanli besleniyormus. verdi simdi oglu 5 yasinda hala genc kiz gibi vucudu var. 35 yasinda kendisi de.

ter olayini be de okumadim. ne oldu hayirdir?

hadi ya. bir daha yapmam zaten pamukcuk da degilmis. sagol canim onerinn icin. fungostatin adindan anladigim kadari ile fungus yani mantar icin bir ilac. yazdim kenara, eger ilerlerse mutlaka alirim cok tesekkurler.

kibele bi de benim doktorum rezeneyi 30 cc den fazla kesinlikle verme dedi
sen 100 cc demişsin biyerde yalnış aklımda kalmadıysa o çok bence

aslinda bana da cok geldi ama burada okudum herkes 100 cc veriyorum vs yazmis. ben de verdim hepsini icti:) ama dun aksam 50 cc rezene 50 cc de papatya hazirladim. coook az icti belki 20 cc toplam.

canim ben de elimi buile surmedim hicbir seye. benim kuzu hasta ya saat 13.30 a kadar onla yatakta keyif yaptik. hic cikarmadim odadan. artik is yapayim diye az once uyuttum ciktim uyandi. ben de simdi salincagina koydum uyuyor. mumkun degil bu saatte salincakta kendi kendine uyumazdi. yazik yavrum cok halsiz.

neyse buzlukta kofte vardi soylemesi ayip aksama yanina biraz da spagetti biraz da kizartma, salata tamamdir. evi toparlayayim. diun camasir yikadim. asamadim bile kiristilar. ben kacayim da evimin isine bakayim. opuldunuz.

ben kaçtım kızlar. iş için yakına ama şehir dışına çıkıyorum. yarın görüşürüz.kendinize dikkate edin

dikkat et kendine canım yaa....

yemesen bile enerjik şeyler içmeye çalış...greyfurt suyu falan....

ter olayını ben atlamışım..hayırdır.....
CANIM .PEK GECELERİ ÇOK TERLİYOR..
EMMEK İÇİN UYANDIĞINDA YATAKTAN ALIYORUM SU GİBİ ATLET DEĞİŞTİRDİĞİMDE UYANIYOR TEKRAR UYKUYA DALMASI ÇOK ZOR OLUYOR..
BEZ KOYMAK İÇİN ÇITLITLI BADY VAR ENSEDEN TAKAMIYORUM ALTINI AÇTIĞIMDADA YİNE UYANIYOR..
BU ARADA GECE BEZ DEĞİŞTİRMİYORUZ..
yanlışlıkla büyük harfte kalmış klavyem değiştiremedim silemedim ...bunun başka çaresi yokmu bu ter olayının yoksa mecburen bez koyacağım bi şekilde...

ben egenin babasıyım. Ne bu sadece kadınlar var burada biz erkekler neden yokuz? Adamlarınıza söyleyin bizde bir grup kuralım. ne yani bizim hiç mi katkımız yok....
yorum yok...benneyaptımkiyani siz burda mı bir ortak sohbetten ortak paylaşımdan söz ediyorsunuz...

slm güzel anneler bir süredir netim olmadığı için sizleri takip edemiyordum umarım herkes iyidir a.s.
blue tosunun harika olmuş maşallah ne güzel büyümüş çok tatlı olmuş..maaşşşaallaahh

teşekkür edriz huri teyzesi senin kızında çok tatlı maşallah tombiş tombiş yanakları

hayııııır.herkesein kendi kulubü olsun.ben ortak istemeeeeeem nsıl çekiştireceğiz yoksa ????

hayııııır.herkesein kendi kulubü olsun.ben ortak istemeeeeeem nsıl çekiştireceğiz yoksa ????
ha o zaman o başka siz bilirsiniz ...hehe o işinizidemi biz yapıvericez yane...
amanınnn öyle olursa zaten neler olur bilemem... herşeyi konuşuyoz biz bazennn.... delikafadulden
kaynanamı çekiştiremem walla :)))))
hahahaha ehuehueheuehuehe :roflol:
slm kizlar nasilsiniz?
kizlar bizim doktor ihlamurdur felan hic tavsiye etmiyo, siz doktorunuza danisarakmi veriyosunuz?
bana doktorum rezeneyi önermişti ben zaten başlamıştım..geçendede ıhlamur verdim dedim bişey demedi ver yada verme demedi..

huris kizin ustunu cokmu kalin ortuyosun acaba ondan mi terliyo?
yok canım ya...askılı çıtçıt bady üstünede ayaklı pijama uyku setinin elyaf yorganı üstüne örtüyorumama öyle boğmuyorum ya üstünde bişey olsun kalın değil ki o yorgamlar

merhaaba kızlarrrr.. bnde temmuz annesııym 16 temmuzda mınıcık bı prensesım oldu bnm dezemuszemus
bı selam verıyım aranızA katılaym dedımopuyorumnanaktan

Evde olunca bende öyleydim inan keşke kuzumun yanında olsamda şööyle sarılıp bi uyusak ohhh boşver işi gücü,ben eve gidince bile eğer uyanıksa sadece onunlayız yemek falan hakgetire :)

neyse buzlukta kofte vardi soylemesi ayip aksama yanina biraz da spagetti biraz da kizartma, salata tamamdir. evi toparlayayim. diun camasir yikadim. asamadim bile kiristilar. ben kacayim da evimin isine bakayim. opuldunuz.

Afiyet olsunnnn

ben kaçtım kızlar. iş için yakına ama şehir dışına çıkıyorum. yarın görüşürüz.kendinize dikkate edin

Dikkat et kendine canım,güle güle :1hug:

Genelde erkek çocukları sıcağı sevmez ama senin kız sıkıntılı galiba kaydirigubbakcemile3
Valla canım nasıl giydiriyosunki yatarken çok mu kalın yada üstünü mü çok örtüyosun acep?

kaynanamı çekiştiremem walla :)))))

Bendeee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayy akşam aradılar beni ne zamandan sonra pek iyiydiler hayırlısı bakalım

slm kizlar nasilsiniz?
kizlar bizim doktor ihlamurdur felan hic tavsiye etmiyo, siz doktorunuza danisarakmi veriyosunuz?

Canım Ali Eymen öksürüyodu bikaç gündür dün annem vermiş ıhlamurlu bi karışım yapmış şıp diye kesildi inan maşallah diyim şimdi iyi,tarif isterseniz arar öğrenirim

slm kizlar nasilsiniz?

slm ebuşcum .
biz anne sütü + serum fizyolojik harici hiç bir şey vermiyoruz
mama tüketen bebeklerde bile ek gıdaya vb.ne geçiş en erken 4. ayda oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…