- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #10.301
ametistcim babalar isyanlarda. benim koca da soyledi ne bu kk. biz de erkekler klubu kuralim dedi valla baktim google da. erkekler klubu var da muhabbetleri biraz farkli. konular degisik.
kibeleceğim benim paşanın dili hep beyaz.doktor onun sütten olduğunu pamukçuk olmadıını söledi.pamukçuk yaradır o olsa ememez zorlanır dedi. o yüzden onu silmeye kalkma geçmiyor çünkü.
geçmiş uçmuş yine...
burun tıkanıklıklarına hastalıklara geççmiş olsun kış geliyo dikkat...
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz.
ben çok yorgunum kızlar güçten düştüm gerçekten misafirler spor az yemek ipek falan enerjim düştü yada yıldırızım düştü blemiyorum...
geçmişi okudum ama boş okumuşum şu an hiç biri akşımda kalmadı....
benim gece ter olayımı okuyan oldumu dün sabah sormuştum ama kimseden ses çıkmamış...
kibelecim benim küçük ken 1 aylık falandı oldu dr kesinlikle karbonat yapma yakarsın ciyerlerini çocuğun dedi bana fungostatin diye bi damla verdi 2 kere sürdüm geçti çok iyi geldi çok ta ucuz bişey hemebn al eczaneden damlat tertemiz oluyo ağzı
kibele bi de benim doktorum rezeneyi 30 cc den fazla kesinlikle verme dedi
sen 100 cc demişsin biyerde yalnış aklımda kalmadıysa o çok bence
Herkese merhaba
Sabah gelir gelmez sayfayı açtım ben geçmişi okuyupta cevap yazana kadaaar geçtibu saat oldu.Bugün nasıl geçiyo hiç anlamadım hoş hergün böyle oluyo ya neyse.
Sizler nasılsınız hasta olanlara acil şifalar diliyorum hem annelere hem bebişlere :1hug:
slm güzel anneler bir süredir netim olmadığı için sizleri takip edemiyordum umarım herkes iyidir a.s.
CANIM .PEK GECELERİ ÇOK TERLİYOR..dikkat et kendine canım yaa....
yemesen bile enerjik şeyler içmeye çalış...greyfurt suyu falan....
ter olayını ben atlamışım..hayırdır.....
yorum yok...benneyaptımkiyani siz burda mı bir ortak sohbetten ortak paylaşımdan söz ediyorsunuz...ben egenin babasıyım. Ne bu sadece kadınlar var burada biz erkekler neden yokuz? Adamlarınıza söyleyin bizde bir grup kuralım. ne yani bizim hiç mi katkımız yok....
blue tosunun harika olmuş maşallah ne güzel büyümüş çok tatlı olmuş..maaşşşaallaahhslm güzel anneler bir süredir netim olmadığı için sizleri takip edemiyordum umarım herkes iyidir a.s.
CANIM .PEK GECELERİ ÇOK TERLİYOR..
EMMEK İÇİN UYANDIĞINDA YATAKTAN ALIYORUM SU GİBİ ATLET DEĞİŞTİRDİĞİMDE UYANIYOR TEKRAR UYKUYA DALMASI ÇOK ZOR OLUYOR..
BEZ KOYMAK İÇİN ÇITLITLI BADY VAR ENSEDEN TAKAMIYORUM ALTINI AÇTIĞIMDADA YİNE UYANIYOR..
BU ARADA GECE BEZ DEĞİŞTİRMİYORUZ..
yanlışlıkla büyük harfte kalmış klavyem değiştiremedim silemedim ...bunun başka çaresi yokmu bu ter olayının yoksa mecburen bez koyacağım bi şekilde...
yorum yok...benneyaptımkiyani siz burda mı bir ortak sohbetten ortak paylaşımdan söz ediyorsunuz...
blue tosunun harika olmuş maşallah ne güzel büyümüş çok tatlı olmuş..maaşşşaallaahh
iyiyiz canım uafak tefek grip vakaları söz konusu şimdi siz nasılsınız?
hayııııır.herkesein kendi kulubü olsun.ben ortak istemeeeeeem nsıl çekiştireceğiz yoksa ????
ha o zaman o başka siz bilirsiniz ...hehe o işinizidemi biz yapıvericez yane...hayııııır.herkesein kendi kulubü olsun.ben ortak istemeeeeeem nsıl çekiştireceğiz yoksa ????
amanınnn öyle olursa zaten neler olur bilemem... herşeyi konuşuyoz biz bazennn.... delikafadulden
hahahaha ehuehueheuehuehe :roflol:kaynanamı çekiştiremem walla :)))))
bana doktorum rezeneyi önermişti ben zaten başlamıştım..geçendede ıhlamur verdim dedim bişey demedi ver yada verme demedi..slm kizlar nasilsiniz?
kizlar bizim doktor ihlamurdur felan hic tavsiye etmiyo, siz doktorunuza danisarakmi veriyosunuz?
yok canım ya...askılı çıtçıt bady üstünede ayaklı pijama uyku setinin elyaf yorganı üstüne örtüyorumama öyle boğmuyorum ya üstünde bişey olsun kalın değil ki o yorgamlarhuris kizin ustunu cokmu kalin ortuyosun acaba ondan mi terliyo?
canim ben de elimi buile surmedim hicbir seye. benim kuzu hasta ya saat 13.30 a kadar onla yatakta keyif yaptik. hic cikarmadim odadan. artik is yapayim diye az once uyuttum ciktim uyandi. ben de simdi salincagina koydum uyuyor. mumkun degil bu saatte salincakta kendi kendine uyumazdi. yazik yavrum cok halsiz.
neyse buzlukta kofte vardi soylemesi ayip aksama yanina biraz da spagetti biraz da kizartma, salata tamamdir. evi toparlayayim. diun camasir yikadim. asamadim bile kiristilar. ben kacayim da evimin isine bakayim. opuldunuz.
ben kaçtım kızlar. iş için yakına ama şehir dışına çıkıyorum. yarın görüşürüz.kendinize dikkate edin
CANIM .PEK GECELERİ ÇOK TERLİYOR..
EMMEK İÇİN UYANDIĞINDA YATAKTAN ALIYORUM SU GİBİ ATLET DEĞİŞTİRDİĞİMDE UYANIYOR TEKRAR UYKUYA DALMASI ÇOK ZOR OLUYOR..
BEZ KOYMAK İÇİN ÇITLITLI BADY VAR ENSEDEN TAKAMIYORUM ALTINI AÇTIĞIMDADA YİNE UYANIYOR..
BU ARADA GECE BEZ DEĞİŞTİRMİYORUZ..
yanlışlıkla büyük harfte kalmış klavyem değiştiremedim silemedim ...bunun başka çaresi yokmu bu ter olayının yoksa mecburen bez koyacağım bi şekilde...
yorum yok...benneyaptımkiyani siz burda mı bir ortak sohbetten ortak paylaşımdan söz ediyorsunuz...
blue tosunun harika olmuş maşallah ne güzel büyümüş çok tatlı olmuş..maaşşşaallaahh
kaynanamı çekiştiremem walla :)))))
slm kizlar nasilsiniz?
kizlar bizim doktor ihlamurdur felan hic tavsiye etmiyo, siz doktorunuza danisarakmi veriyosunuz?
merhaaba kızlarrrr.. bnde temmuz annesııym 16 temmuzda mınıcık bı prensesım oldu bnm dezemuszemus
bı selam verıyım aranızA katılaym dedımopuyorumnanaktan
Canım Ali Eymen öksürüyodu bikaç gündür dün annem vermiş ıhlamurlu bi karışım yapmış şıp diye kesildi inan maşallah diyim şimdi iyi,tarif isterseniz arar öğrenirim
slm kizlar nasilsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?