2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

merhaaba kızlarrrr.. bnde temmuz annesııym 16 temmuzda mınıcık bı prensesım oldu bnm dezemuszemus
bı selam verıyım aranızA katılaym dedımopuyorumnanaktan

hoşgeldin aramıza...

bu gece pike örteyim üstüne bakalım...
ben yorgan kullanıyorum ama du bakalım bu gece terleme olacak mı...

Melıkeray

hoŞgeldın cnm allah analı babalı saĞlıcakla bÜyÜtmeyı nasıp etsın

masallah canim, sana zahmet olmazsa isteyebilirmiyim o tarifi??

Biraz ıhlamur, kuru soğanın dış kabuğu, 1 parça limon (kabuğuyla), 1 dilim kabuklu elma, 1 çay kaşığı nane.Bunları kaynatıp içiriyomuşsun,bizimki hemen kesildi inşallah geçer hemen canım.
Yalnız hep kabuklardan gidilmiş vardır bunda da bi hikmet kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin aramıza...

Ya bende yorgan örtüyorum hiç sıcak gelmiyo,odanın soğukluğuna göre helede yıkamışsam iki kat giydiriyorum üstünü altını.Tek kat giydirirsemde en kalın pijamasını giydiriyorum korkuyorum hasta olucak diye

allah allah nedenki acaba yaaaaaaa bende merak ettim şimdi,
valla kızma ama senin bu tosbağa seni parmağının ucunda oynatıyo sositososito

ben de öyle düşünüyorum ama naapalım , dünya onların etrafında dönüyor şimdi :asigim:

benden sonra herkese laf yetiştirme işi sana kaldı demek hııı kaydirigubbakcemile3

merhaaba kızlarrrr.. bnde temmuz annesııym 16 temmuzda mınıcık bı prensesım oldu bnm dezemuszemus

hoşgeldin , keyifli paylaşımlar bol katılımlar opuyorumnanaktan

hoşgeldin aramıza...

biz henüz yorgana geçmedik .. mora diye bi battaniyeler varya ondan örtüyoruz uyuduğunda ve geceleri .. incecik ama yumuşacık , sıcak tutan cinsten bi battaniye ..zaten üzerinde pek tuttuğu yok , yan yatma yastığının kenarlarından altına doğru sıkıştırıyorum , yine açıyor yine açıyor üstünü :sm_confused:klava:
veletin üstünde kat kat duran şeylere hiç hazzı yok .. beşiğinin üstünden örtülen sineklik gibi duran battaniyeyi , yine aynı şekilde arabasının üstünün rüzgarlık gibi klıfının üstüne atıyor ayaklarını , alıyor altına paşam kaydirigubbakcemile3

Ayyy sonunda yaptımm.. Ticker ımı ohh beee........

çok güzel olmuş canım . yalnız uyarı almayasın sakın ..
çünkü 1 ay kadar önce yaptığımız tickerlardan dolayı uyarı mesajları aldık .. güya ticker lar kilo-doğum-yaşgünü takibi içeriklli takvimli vs.li olmazsa silinecekmiş , kabul olmuyormuş onun dışındakiler :sm_confused:

bu arada sabahki resminde pek şirin çıkmış paşan

bu arada alıntılarda gördüm , geçmişe bakamadım pek ; selsin ve melek maşallah kuzularınıza
selsin , çağın paşanın ne güzel saçları hiç dökülmemiş gibi alkisalkisalkis
melek , senin kız da sanırım babasına daha çok benziyor yerimseniben

Son düzenleme:

yaaa ağlarım amaa....

:))

benim bilgim yok cnm yaa daha önce silindi mii... Ama bu çok şirin oğlum var burada çeşit çeşit....

Neyse napalım değiştiririzz.
çok teşekkürler teyzesi bu arada bütün bebişlerimizz çok güzelll

selsin paşana masallah..gozu iileşir umarım bu konuda artık uzmn oldum eşim ben serra gecrdik kullanmadıgımız damla kalmadı..şu an eşim evde yatıyo..gozu felaket..

kibelecim edoşun her zamanki guzelliğiyle masallah..cok seker b kız..

selam kızlar b sure gremedm nete..gecmişi okuyayım gelirim..

hoşgeldin karen nerelerdesin....

yaa kıyamam ben ipek böcüğüneeeee...:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

yattığı yer veya örttüğün şey elyafsa o da terletir canım....

ama herşeye rağmen yinede terliyosa
gece yatarken sırdına daha terlememişken bi pamuklu bez koy
sonra terlediğinde onu alırsın usulca bölelikle uyanmamışta olur....

hafsacım evimizden hastalıklar cıkmadı canım..biliosun once serra sonra ben simdide esim goz enf gecirio..ama beter yani onunki..biz atlattık sukur o kotu.ustune gripte olmuş yatakları ayırdık dun..

herkese tavsiem bu aralar pek dışarı falan takılmayın salgın durumu bu heryeri flu goruosun capaklanıo sulanıo şişio kızarıo..adone herpes diye b virusmus ..cabuk yayılıo..

geçmiş olsun canım yaaa....

bizim ufaklığında hala geçmedi gözünün çapaklanması.....

sürekli masaj yapıyorum ama tık yok..

dr iki damla vermişti onlarda bitti ama yine devam....:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

sizede gecmiş olsun..biz capaklanma için tobrased, flarex sonra genta kullandık ama ara ara devam ediyo..bakalım dr a gidicez aylık kontrolde sorucam onu da inş.

bluecim masallah kuzucuguna. coook tatli olmmus.

canim eger yorganin icinde ya da yataginda naylon varsa terletebilir. baska bir yorgan ort bakalim. yani yorgan degil de kalin pike cunku pike de ince gelebilir. grip var burnu
tikanmasin.

mesela bazi yorgan markalarinin yorganlari insanin ustune yapisir. sirilsiklam ter icinde kalirsin. bazisi ise hic oyle degil. ayni sey carsafi hatta yatagi icin gecerli. baska yerde yatir bakalim ayni sey olacak mi?

ben sirtina bez koymayi onermiyorum cunku bez koyuyorsun vucut bez ile ayar bulmayi ogreniyor. bez koymadigin zaman hasta oluyor. okulda kreste vs pek dikkat etmiyor ogretmenler sen kadar ve cocuklar hep hasta oluyor. bence beze alistirmamak lazim. bence bezle terini almayi degil terlememesini saglamak lazim.
tani sen annesisin en iyi sne bilirsin.

hosgeldin canim. benim kizim da 24 temmuz:)

sagol Karen teyzesi.

sizede gecmiş olsun..biz capaklanma için tobrased, flarex sonra genta kullandık ama ara ara devam ediyo..bakalım dr a gidicez aylık kontrolde sorucam onu da inş.

Karncim ben surekli gozune anne sutu siktim. 3 gunde gecti ama tesaduf degil bileme. bir de gece kalksam bile gozunu sicak kaynamis sogumus su ile sildim.

kibelecim sen soylemiştin gecen o sut olayını bende uygulamıştım ama tam kesmemişti..bilmiorum belki bise yaramadı ama cok duydum b cok kişiyi iileştrdiğini..cok sagol tatlım yinede..viral oldugu için zor gecio sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…