- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #10.321
merhaaba kızlarrrr.. bnde temmuz annesııym 16 temmuzda mınıcık bı prensesım oldu bnm dezemuszemus
bı selam verıyım aranızA katılaym dedımopuyorumnanaktan
masallah canim, sana zahmet olmazsa isteyebilirmiyim o tarifi??
hoşgeldin aramıza...
bu gece pike örteyim üstüne bakalım...
ben yorgan kullanıyorum ama du bakalım bu gece terleme olacak mı...
allah allah nedenki acaba yaaaaaaa bende merak ettim şimdi,
valla kızma ama senin bu tosbağa seni parmağının ucunda oynatıyo sositososito
eneeeeeeemmm sayfayı çok fazla işgal etmişim kusura bakmayın kızlar
ama 2 gündür benim gibi girmeyen olduysada çok güzel bi derleme oldu işte
neyse burasıda soğukkkkkkkk
annem dediydi yeleklerinizi alında gelin diye ama ben okadarda olma zheralde dediydim ama evler baya soğumuş burdada akşamda yağmur vardı zaten
bende şimdi yatıyorum sabah erkenden spora gidicem 8 e kadar gelmeliyimki annemde doktora gidicek
iyi geceler
merhaaba kızlarrrr.. bnde temmuz annesııym 16 temmuzda mınıcık bı prensesım oldu bnm dezemuszemus
hoşgeldin aramıza...
bu gece pike örteyim üstüne bakalım...
ben yorgan kullanıyorum ama du bakalım bu gece terleme olacak mı...
Ayyy sonunda yaptımm.. Ticker ımı ohh beee........
çok güzel olmuş canım . Yalnız uyarı almayasın sakın ..
çünkü 1 ay kadar önce yaptığımız tickerlardan dolayı uyarı mesajları aldık .. Güya ticker lar kilo-doğum-yaşgünü takibi içeriklli takvimli vs.li olmazsa silinecekmiş , kabul olmuyormuş onun dışındakiler :sm_confused:
Bu arada sabahki resminde pek şirin çıkmış paşan
selam kızlar b sure gremedm nete..gecmişi okuyayım gelirim..
CANIM .PEK GECELERİ ÇOK TERLİYOR..
EMMEK İÇİN UYANDIĞINDA YATAKTAN ALIYORUM SU GİBİ ATLET DEĞİŞTİRDİĞİMDE UYANIYOR TEKRAR UYKUYA DALMASI ÇOK ZOR OLUYOR..
BEZ KOYMAK İÇİN ÇITLITLI BADY VAR ENSEDEN TAKAMIYORUM ALTINI AÇTIĞIMDADA YİNE UYANIYOR..
BU ARADA GECE BEZ DEĞİŞTİRMİYORUZ..
yanlışlıkla büyük harfte kalmış klavyem değiştiremedim silemedim ...bunun başka çaresi yokmu bu ter olayının yoksa mecburen bez koyacağım bi şekilde...
[/B]
hafsacım evimizden hastalıklar cıkmadı canım..biliosun once serra sonra ben simdide esim goz enf gecirio..ama beter yani onunki..biz atlattık sukur o kotu.ustune gripte olmuş yatakları ayırdık dun..
herkese tavsiem bu aralar pek dışarı falan takılmayın salgın durumu bu heryeri flu goruosun capaklanıo sulanıo şişio kızarıo..adone herpes diye b virusmus ..cabuk yayılıo..
CANIM .PEK GECELERİ ÇOK TERLİYOR..
EMMEK İÇİN UYANDIĞINDA YATAKTAN ALIYORUM SU GİBİ ATLET DEĞİŞTİRDİĞİMDE UYANIYOR TEKRAR UYKUYA DALMASI ÇOK ZOR OLUYOR..
BEZ KOYMAK İÇİN ÇITLITLI BADY VAR ENSEDEN TAKAMIYORUM ALTINI AÇTIĞIMDADA YİNE UYANIYOR..
BU ARADA GECE BEZ DEĞİŞTİRMİYORUZ..
yanlışlıkla büyük harfte kalmış klavyem değiştiremedim silemedim ...bunun başka çaresi yokmu bu ter olayının yoksa mecburen bez koyacağım bi şekilde...
selsin paşana masallah..gozu iileşir umarım bu konuda artık uzmn oldum eşim ben serra gecrdik kullanmadıgımız damla kalmadı..şu an eşim evde yatıyo..gozu felaket..
kibelecim edoşun her zamanki guzelliğiyle masallah..cok seker b kız..
sizede gecmiş olsun..biz capaklanma için tobrased, flarex sonra genta kullandık ama ara ara devam ediyo..bakalım dr a gidicez aylık kontrolde sorucam onu da inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?