2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

derin kızızn kocaman olmuş maşallahhhh diyelim....kilolar için daha erken bakalım kaynarda bitmiş verirsin artık sporada başlarsın yakında...ben düşünmüyorum şu an 40 ım çıksın o zaman düşünücem noluyo....kaç kilo verdim üstüne aldım mı verdim mi hiç bilmiyorum....hehehehehe.....
neyse gidiyim kahvaltımı edeyim kızla uğraşmaktan kahvaltı edemedim....

sağol canım büyüdü evet vallahi spora başlayacağım ama 2 aydaha geçmesi lazım ben çok zor veriyorumda o yüzden zaten normalded kilolu biriydim bu kadar olmasada neyse bakalım görecez bende kahvaltımı alıyorum kızımın yanında atıştırıyorum kahvaltı diye bir olay kalmadı artık bende biraz uzanayım o uyuyorken senin kızınada maşallah canım hele o saçlar

selam cici anneler nasılsınız sonunda kavuştuk meleklerimize bende döndüm aranıza işe başladım ben artık meleğim 9 gün küvezde kaldığı için biberona alışmış bende devamlı sağıyorum ama sütüm azalmaya başladı ne yapsam acaba sizler ne yapıosunuz bunun için

hoş geldin canım benim kızda hem emiyo hem biberonuda alıyo günde 2 kez mama veriyorum:CüvCüv:

ay bu sabah huysuz uyumuyoo bezdirdi .....

daha dur neler yapcakk:) bizim dün 40 mız çıktı halaya gittik erken gittik 12 de ordaydık halamız bişeyler hazırladı tabi bu arada benim kız bütün odaları keşvetti hiç durmadı zır zır uyumak bilmedi neyse yedik içtik halası dedi parka gidelim benim büyük kızz zaten dünden hevesli kızımıda arabaya koyduk tıngır mıngır indik caddeye daha apartmandan inerinmez uyuduu parka vardık biraz oturduk denize karşı mis gibi hava aldıkk tabi bu sultanlık yarım saat sürdü benim velet bastı yaygarayı ne kucakta ne arabada durduramadık soluğu evde aldık meğer açmış evden çıkarken karnını doyurmuştum apartmandan çıkarken bi parmakları emişi var gülmekten öldük:) eve geldi iki mememede bi saldırdı çekti çektii hırsını alana kadar sonra bi uyudu 5 saat kalkmadı bizde şaşırdık tabi bu 5 saatte ben kendime geldimmkaydirigubbakcemile2

günaydın kızlar nasılsınız

günaydın canım hoş geldinnkaydirigubbakcemile2

bebelac kullanıyorum pramitüre ama beyenmiyo

canım ben aptamil milumil aldım çok lezzetli bi kutu aldım 300 gramlık fakat baktım gerçekten tadı güzel yiyo kestim mamaya düşmesin diye tekrar aptamil mavi kutuya döndüm ben günde 1 veya 2 kere veriyorum alışmasını istemiyom hatta zorda kalmadığım zmanda mamayıda vermiyorum o gün:umursamaz:

Ben mamayı 3 felan Çıkardım az Çıkıo sÜtÜm hangİ mamayı kullanıyosunuz

ben de aptamil kullanıyordum ama bir kaç gündür çok fazla gazı vardı ve sürekli huzursuzdu uyumuyordu. bir kaç kişi bana aptamil gaz yapar demişti ben de başka mama deneyeyim dedim. dünden beri similac veriyorum. dün akşamdan itibaren gayet iyi. bakalım böyle devam ederse similaca devam edeceğim.

slm kızlar nasılsınız
bebişler nasıl canlarım bizimde misafirimiz gelecek koşturuyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…