2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kızlar kraftın ultra luks oyun halısı ındırıme gırmıs haberınız olsun
83 tl den 49 tlye ınmıs harıka bısey kredı kartı olanlar ve almak ısteyenler kaçırmasın
bız kredı kartı kullanmadıgımız ıcın alamıyorum malesef

selam kıslar geçmişe bakındım biraz
demet kızçen çok tatlı 41 kere maşallah tatlım
ya ben imageden yükleme bir türlü yapamadım çok bekletiyo eymen yağızın resmini koyucaktım ama olmadı üzgünüm
karen baby einstein için linki banada atarmısın bende yükleyeyim 1 saat izletebilirmişiz izletiriz

confuse verdiğin bilgiler hakikatten çok yararlı...emeğine sağlık...

bu arada bende büyük kızıma ilk dişi çıktığı andan itibaren 0.25 lik flor tableti kullanıyorum...

dr umuz çok önermişti mutlaka ihmal etmeyin kullanın diye...

ama çevremde o kadar arkadaşım var küçük çocuğu olan hiç birinde de görmemiştim....

acaba bizim dr mu abartıyo demiştim kendi kendime...haklıymış sanırsam..

süt dişleri dökülüp yeni gelen dişleri tamamlana kadar devam edecez....

bak sen süslenmelere başlamış küçük hanım..oje konusunda fikrim yok canım çıkmadığını biliyorum..

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

artık halıyı gözden çıkardım.....

çok ta iyi bi halıydı ama yapacak bişi yok...

ordasında kocaman bi pembelik kaldı....

yaaaa ellerine falanda sürmüş taaa bileklerine kadar...

ellerindekini asetonla çıkardım ya utanmadan bide kalkmış "anniiiii halıyıda aşotonla şilşene " diyo......kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Faydalı olmasına sevindim canım.Bu arada halıya üzüldüm valla(Ama canı sağolsun tatlişkonun:))

selam kıslar geçmişe bakındım biraz
demet kızçen çok tatlı 41 kere maşallah tatlım
ya ben imageden yükleme bir türlü yapamadım çok bekletiyo eymen yağızın resmini koyucaktım ama olmadı üzgünüm
karen baby einstein için linki banada atarmısın bende yükleyeyim 1 saat izletebilirmişiz izletiriz

confüse selam şimdi uyandı yağız kucağımda
paylaştığın bilgiler çok güsel saol tatlım senin kuzun nasıl çok şeker bakıyo tickerından bize opuyorumnanaktan

blue emzik sormuş canımcım yağızda emzikle uyuyo kendisi çok derin dalarsa atıyo yarım saat 1 saat sonra tekrar istiyo emziğini bence bir sakınbcası yok uyumasınıda kolaylaştırıyo telaşlanma canımcım

canim elyaftan elyafa far vardir. pamuk elyafi ya da polyester elyafi gibi. piyasada daha cok yapay lif yani polyester vs elyafi kullaniliyor. onlar da da marka marka fark var. denemek lazim.

gecenlerde ya annemlerde ya kendi evimde yataktan bir kalkiyorum saclarim sucuk gibi. ensem ipislak. dedim saclarimi kokunden kestiorecem. megerse yastiktanmis. yastik degistirdim problem kalmadi.

keseke kendimiz yapabilsek de bebegimize ici %100 pamuk olan yorgan yapabilsek. ya da bulup alabilsek. bulan varsa haber versin.

geçmiş olsun canım bol bol ıhlamura bal koyup iç ben parolda içtim ağrılarımı azaltsın diye inşallah kötü olmadan geçer canım anneler hasta olunca hayat duruyor

canim bence uyanmadigi surece birak uyusun. uyusun da buyusun demis buyuklerimiz. cidden uyuyan cocuk daha hizli buyuyor.

canim aseton dok ama ucuna dok, iyice haliya yayiliyor mu bak, geciyorsa dok diyecektim ama sonraki yazinda gordum dokmussun.

valla canim bence gecmez cok uzgunum. insallah be yanlis cikarim.

confuse cum valla yazınla confuse ettin beni..cok tesekkurler bilgiler için ve su terrible 2 korkuttu beni..
:=)) umarım wonderfull 2 diye geciririz 2. yaslarını..:=)

valla ben de korktum.

oyyy yerimm ben onuuuu.

kızlar su habere bakın yaa..çok ssasırdım

Bilimin açıklayamadığı bebek - Mynet Haber

ay cinler falan olmasin . Allahim sen koru. cidden arapca yani.

kibele selam nasıl oldun gecmş olsun bu arada...

canim selam. valla burnum akmaya basladi demek ki gelisme surecinden duraklama iyilesme surecine girdik. ama hic dinlenemedim. kiz uyumadi bugun. babamiz gelse gelse diyordum geldi ama acikmis. tabiu ben dinlenemeden dogru mutfaga. sonra babasinda da durmadi zaten yemek hazirdi mutfaga geldiler. dosu birakti oto koltuguna. salincagi getirmeye gitti babasi. ben de seviyordum. bana pek pas vermedi. oyle mahzun mahsun bakiyordu. dedim anneye kustun mu sen? annelere kusulur mu vs vs derken dudaklarini buzdu basladi aglamaya. kiyamam ben ona. canim benim. cok tatli agliyor. babasi uyuttu sonra. ozledim valla.

bu arada babamiz da grip oldu. evi dolasiyor. e tabi ne yagmur yagdi ne birsey. hersey mikrop kayniyor.

canim babay einstein'i ...................... gonderir misin. adresimi silecem birazdan. sende bulunsun.

Son düzenleme:
grip felaket ya..Allah şifa versin canım..serrada edos gb aglıo.alt dudak uste cıkıyo buzuyo bnde kıyamıorum walla..cok masumlar kuzular..

ya b de su domuz gribi haberleri bni tedrgn edio..:=(Allahım korusun hepimizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…