- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #10.521
Diloş, canımcım çok teşekkürler hediyelerin için.Valla acayip mutlu oldum.Sağol tatlım...
bak sen süslenmelere başlamış küçük hanım..oje konusunda fikrim yok canım çıkmadığını biliyorum..
çok güzelmiş canım güle güle oynasın kuzucukopuyorumnanaktan
confuse verdiğin bilgiler hakikatten çok yararlı...emeğine sağlık...
bu arada bende büyük kızıma ilk dişi çıktığı andan itibaren 0.25 lik flor tableti kullanıyorum...
dr umuz çok önermişti mutlaka ihmal etmeyin kullanın diye...
ama çevremde o kadar arkadaşım var küçük çocuğu olan hiç birinde de görmemiştim....
acaba bizim dr mu abartıyo demiştim kendi kendime...haklıymış sanırsam..
süt dişleri dökülüp yeni gelen dişleri tamamlana kadar devam edecez....
Hadi gözünaydın canım ya valla çok sevindim durumu çözmene :1hug:,zaten yeni kurtuluyolar hastalıktan allah korusun.Bende bu uyku tulumunu düşünüyorum ya burdanda demişlerdi çok terletiyo diye e bizim yatak odası soğuk oluyo pijamayla üşür gibi geliyo bana,yorganı açmıyo üzerinden ama o kadar heveslendim tulum aldım ya üşümesin diye bissürüde para verdim.Bikaç gün deniyim soğuklarda bakalım çok terlerse giydirmem artık yada içine hiçbişey giydirmem,gerçi içi elyafsa yine terletir offfffffff ne zor durumlar allahım hastalık vermesin kuzularımıza
geçmiş olsun canım bol bol ıhlamura bal koyup iç ben parolda içtim ağrılarımı azaltsın diye inşallah kötü olmadan geçer canım anneler hasta olunca hayat duruyor
günaydın dün gece oğlum rekora koştu haalada koşuyor akşam 9da emdi gece 3 oldu ağlamadı 4te ilaç verecem diye ben uyandırdım emzirdim sonra 8de uyandı ama ağlama yok gülüyor oyuncaklara bakıyor sizce uyandırmallımıyım yoksa acıkınca ağlarmı ben çok ağlatmadan veriyorum ama dün gece hiç ağlamadı ??maşallahh ilk defa bu kadar güzel uyudu ve şu an yine uyuyor haftada 2 gün böyle yapıyor diğer günler kuş uykusunda 15 dk maxmimum büyüdükçe düzelcek sanki sizce ayyyyyyy çok yazdım özür
bende sen söledikten sonra açtım ....
35 dk falan yaptım...
sonra zeynep hanım başladı...
zaten başlaömasada bırakırdım...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
çok yoruldum çünkü...
ben hamilelikten önce hergün yapardım ve hiç etkilenmezdim.....mafoldumben mafoldumben mafoldumben
haaaaa...bide noldu...sabnah melek hanım benden önce kalkmış dün ona fujya rengi oje almıştım sen al onu tüm halıya dök....
napacam yaa kızlar akıl verin....mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
confuse cum valla yazınla confuse ettin beni..cok tesekkurler bilgiler için ve su terrible 2 korkuttu beni..
:=)) umarım wonderfull 2 diye geciririz 2. yaslarını..:=)
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
artık halıyı gözden çıkardım.....
çok ta iyi bi halıydı ama yapacak bişi yok...
ordasında kocaman bi pembelik kaldı....
yaaaa ellerine falanda sürmüş taaa bileklerine kadar...
ellerindekini asetonla çıkardım ya utanmadan bide kalkmış "anniiiii halıyıda aşotonla şilşene " diyo......kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kibele selam nasıl oldun gecmş olsun bu arada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?