2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

canı sağolsun ne yapacan..bak sen şu cimcimeye çok da bilmiş
kızlar su habere bakın yaa..çok ssasırdım

Bilimin açıklayamadığı bebek - Mynet Haber
:1shok::1shok:korktum valla...

grip felaket ya..Allah şifa versin canım..serrada edos gb aglıo.alt dudak uste cıkıyo buzuyo bnde kıyamıorum walla..cok masumlar kuzular..

ya b de su domuz gribi haberleri bni tedrgn edio..:=(Allahım korusun hepimizi..

canim sana soyle soyleyeyim. ban bunun bir polemik oldugunu gundem degistirmece oldugunu dusunuyorum.

cunku neden? domuz gribi haberlerinin en yogun oldugu zamanlar mayisti. nisan mayis. ben ABD deydim ve bildigin gibi Meksika'da goruldu ilk vaka ve ABD ve Meksika'nin cok buyuk bir siniri var, komsu yani. binlerce meksikali gerek yasal gerek yasadisi yollardan ABD ye geciyor. TR de haril haril her gun domuzx gribi onlemi abartmasi gazeteklerde cikarken biz oradan guluyorduk. yemin ederim. hicbir teyakkuz durumu, hicbir abarti onlem vs olmadi ABD de. NY de insanlar maske ile geziyor haberleri vardi Hurriyet'te falan. 1 hafta sonbra New York a gidecektik. sasirdik. ama gittik yine de. ne maske ne birsey. hicbirsey. okullarda vs hicbir onlem. cunku gercekten abartildigi gibi bir problem yok.

inan bana neden bu kadar abartildi simdi hatirlamiyorum ama Domuz gribi ile o zaman cok alevli olan gundem guzelce degistirildi. mansette her gun domuz gribi vakasi cikti daha onemli seyler vardi halbuki. onlar bu sayede sumen alti edildi, unutturuldu.

yani bence panik yapma.

aynı seyi o donem abd de olan kardesim de soyledi guluodu resmen bende dikkat etablam aman ablam falan diyodum..umarım sadece gundem derdine bole yapılıodur tr de..

abartılmayan bişi yoktur zaten burada..haklı olabilirsiniz yane...

selsincim bu aksam askı memnu var..bu diziden cok konusurduk hamişken hatırlarsan:=)..bakalım nolcek bu aksam..hem kzııyorum hem izliorum bu diziyi yaaa..

amin canım amiiinnnn

önce aseton deniliyor olmadı elma sirkesi deniliyor en olmadı tiner deniliyor ...
ama bunları yaparken leke yayılabilir de deniliyor ama sanırsam senbin yayıldı zaten...
direk tiner sür bence ...sirkede kendi lekesini bırakabilir..
.

fazla okuyamıyorum çok işim var ama bakmadanda edemiyorum buraYA hafta sonu hoşgeldine geliceklermiş bana bayada bi kalabalık değişik bereketli tariflerinizi bekliyorumturkbayragi
çaya mı yemeğe mi*

kk kartı almıştım canım
hayırlı olsun bi işe yaramıyor bence adını kırmız ıyapmak dışında ?!]

k

ellerindekini asetonla çıkardım ya utanmadan bide kalkmış "anniiiii halıyıda aşotonla şilşene " diyo......kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yirim onu bennnnzemuszemus

kızlar belim çok ağrıyor ...
sofra kurmam lazım yemek yiyeceğiz..
bu akşam aşkı memnun var..
gelebilirsem gelicem....belim çok axıyor ..öptyüm

kızlar belim çok ağrıyor ...
sofra kurmam lazım yemek yiyeceğiz..
bu akşam aşkı memnun var..
gelebilirsem gelicem....belim çok axıyor ..öptyüm

geçmiş olsun canım....

sert bi zemine sırt üstü bi müddet yat iyi gelir...

ama dikkat et yere yatıcam diyipte şimdi bide üşütme...

geçmiş olsun huri ya haraket yaparken yanlış bişi yaptın yoksa sen sezercikmi olmuiştun oda ağrı yapıyo birde zayıftın şimdi beline fazlaca yük bindi hamilelikte ee daha kilolarıda doğru dürüst veremedik ondanda olabilir .ama çözüm yok benden bengay veya termo rhemon jel sürebilirsin yakı olabilir herkes yakıdan memnun dene istersen

huricim geçmiş olsun ebru sallı sebep olmasın:)))
ama kibeleninde dediği gibi kanguru büyük etken diye düşünüyorum
sert bi zemine sırt üstü düzce yat inş düzelirsin

çaya mı yemeğe mi*

sonunda sesimi duyan biri olduhihoyyyt
çaya cnm ya hadi bekliyorum tarifleri
*kısır
*patates salatası(köri ile süper oluyor)
*sigara böreği
*tatlı( ipeği görmeye gelenler söylemişti kız tatlısı yenirmiş bebek görmeye gelince yada oğlan tatlısı baklava genelde)
*milföyün içine sosis koyup kürdanla tutturuyorsun oda hoş duruyor...
*amerikan salatası

yani çeşitler çoğaltılabilir tabiki....

huricim gecmis olsun. ters bir hareket ya da Ipek'i tasirken olmus olabilir. ya da kangurun sebep olmuis olabilir.
huricim geçmiş olsun ebru sallı sebep olmasın:)))
ama kibeleninde dediği gibi kanguru büyük etken diye düşünüyorum
sert bi zemine sırt üstü düzce yat inş düzelirsin

teşekkür ederim canlarım emzirmekten,kilodan hepsi etken tabiki..kanguru değil 4-5 -gündür kullanmıyorum kullansamda sırtında desteği var kangurumdan memnunum ...bende öyle yaptım yere uzandım epey bi hareket yaptım biraz düzeldi.
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…