- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #10.541
canı sağolsun ne yapacan..bak sen şu cimcimeye çok da bilmişkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
artık halıyı gözden çıkardım.....
çok ta iyi bi halıydı ama yapacak bişi yok...
ordasında kocaman bi pembelik kaldı....
yaaaa ellerine falanda sürmüş taaa bileklerine kadar...
ellerindekini asetonla çıkardım ya utanmadan bide kalkmış "anniiiii halıyıda aşotonla şilşene " diyo......kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:1shok::1shok:korktum valla...
grip felaket ya..Allah şifa versin canım..serrada edos gb aglıo.alt dudak uste cıkıyo buzuyo bnde kıyamıorum walla..cok masumlar kuzular..
ya b de su domuz gribi haberleri bni tedrgn edio..:=(Allahım korusun hepimizi..
canim sana soyle soyleyeyim. ban bunun bir polemik oldugunu gundem degistirmece oldugunu dusunuyorum.
cunku neden? domuz gribi haberlerinin en yogun oldugu zamanlar mayisti. nisan mayis. ben ABD deydim ve bildigin gibi Meksika'da goruldu ilk vaka ve ABD ve Meksika'nin cok buyuk bir siniri var, komsu yani. binlerce meksikali gerek yasal gerek yasadisi yollardan ABD ye geciyor. TR de haril haril her gun domuzx gribi onlemi abartmasi gazeteklerde cikarken biz oradan guluyorduk. yemin ederim. hicbir teyakkuz durumu, hicbir abarti onlem vs olmadi ABD de. NY de insanlar maske ile geziyor haberleri vardi Hurriyet'te falan. 1 hafta sonbra New York a gidecektik. sasirdik. ama gittik yine de. ne maske ne birsey. hicbirsey. okullarda vs hicbir onlem. cunku gercekten abartildigi gibi bir problem yok.
inan bana neden bu kadar abartildi simdi hatirlamiyorum ama Domuz gribi ile o zaman cok alevli olan gundem guzelce degistirildi. mansette her gun domuz gribi vakasi cikti daha onemli seyler vardi halbuki. onlar bu sayede sumen alti edildi, unutturuldu.
yani bence panik yapma.
selsincim bu aksam askı memnu var..bu diziden cok konusurduk hamişken hatırlarsan:=)..bakalım nolcek bu aksam..hem kzııyorum hem izliorum bu diziyi yaaa..
amin canım amiiinnnnHadi gözünaydın canım ya valla çok sevindim durumu çözmene :1hug:,zaten yeni kurtuluyolar hastalıktan allah korusun.Bende bu uyku tulumunu düşünüyorum ya burdanda demişlerdi çok terletiyo diye e bizim yatak odası soğuk oluyo pijamayla üşür gibi geliyo bana,yorganı açmıyo üzerinden ama o kadar heveslendim tulum aldım ya üşümesin diye bissürüde para verdim.Bikaç gün deniyim soğuklarda bakalım çok terlerse giydirmem artık yada içine hiçbişey giydirmem,gerçi içi elyafsa yine terletir offfffffff ne zor durumlar allahım hastalık vermesin kuzularımıza
bende sen söledikten sonra açtım ....
35 dk falan yaptım...
sonra zeynep hanım başladı...
zaten başlaömasada bırakırdım...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
çok yoruldum çünkü...
ben hamilelikten önce hergün yapardım ve hiç etkilenmezdim.....mafoldumben mafoldumben mafoldumben
haaaaa...bide noldu...sabnah melek hanım benden önce kalkmış dün ona fujya rengi oje almıştım sen al onu tüm halıya dök....
napacam yaa kızlar akıl verin....mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
çaya mı yemeğe mi*fazla okuyamıyorum çok işim var ama bakmadanda edemiyorum buraYA hafta sonu hoşgeldine geliceklermiş bana bayada bi kalabalık değişik bereketli tariflerinizi bekliyorumturkbayragi
hayırlı olsun bi işe yaramıyor bence adını kırmız ıyapmak dışında ?!]kk kartı almıştım canım
yirim onu bennnnzemuszemusk
ellerindekini asetonla çıkardım ya utanmadan bide kalkmış "anniiiii halıyıda aşotonla şilşene " diyo......kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlar belim çok ağrıyor ...
sofra kurmam lazım yemek yiyeceğiz..
bu akşam aşkı memnun var..
gelebilirsem gelicem....belim çok axıyor ..öptyüm
çaya mı yemeğe mi*
sonunda sesimi duyan biri olduhihoyyyt
çaya cnm ya hadi bekliyorum tarifleri
*kısırçaya mı yemeğe mi*
sonunda sesimi duyan biri olduhihoyyyt
çaya cnm ya hadi bekliyorum tarifleri
geçmiş olsun huri ya haraket yaparken yanlış bişi yaptın yoksa sen sezercikmi olmuiştun oda ağrı yapıyo birde zayıftın şimdi beline fazlaca yük bindi hamilelikte ee daha kilolarıda doğru dürüst veremedik ondanda olabilir .ama çözüm yok benden bengay veya termo rhemon jel sürebilirsin yakı olabilir herkes yakıdan memnun dene istersen
huricim gecmis olsun. ters bir hareket ya da Ipek'i tasirken olmus olabilir. ya da kangurun sebep olmuis olabilir.
huricim geçmiş olsun ebru sallı sebep olmasın:)))
ama kibeleninde dediği gibi kanguru büyük etken diye düşünüyorum
sert bi zemine sırt üstü düzce yat inş düzelirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?