2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

askı memnunun sonunu ,izliemedim kociş kurtlar izlio die..izleyenler b anlatsın yaa..n oldu sonnda..

valla canım sonunda baktı ki bihter behlülden fayda yok niyeti yok gitti kocasına evlilik yıldönümümüz kutlu olsun canım dedi öptü tabi behlülün gözüne bakarakdelikafadulden

salak bu behlül valla insan öyle bi amcaya yapar mı bunu:mymeka:lmaz:

hadi yaaa..yalnız bihter de az fena deil..anında dumen kırıyo kadın..nereye kadar kırar bilinmez tabe..

behlul b içim su gerisi hikaye..sengözlerimebaksanab:kedi:

gecmiş olsun demetim hasta olma aman..topik hastalıkla dolu walla

hadi yaaa..yalnız bihter de az fena deil..anında dumen kırıyo kadın..nereye kadar kırar bilinmez tabe..

behlul b içim su gerisi hikaye..sengözlerimebaksanab:kedi:

teşekkürler canım dün grip aşısı oldum iğneden korktuğum halde sırf kızım için vallamafoldumben
ne kuzular ne de biz hasta olmayalım :Saruboceq:

az değil tabiilmaz:evlenirken aklın nerdeydi salak görmedinmi adamın yaşlı olduğunu Çok üzgünüm çoook

derya baykalın dunku programında soruodu herkese adnan mı behlul mu die..

hadi bende size sorayım adnan mı behlul mu kızlar:=) oylama acılmıştır..

ednan beyi uzun vadede secerdim behlulu ise aksiyon olsun die :=)yazan bihter

he walla okulda tahtaya hep yazardık ya nob:karen81 die ..ole oldu yane..herkes ghost gibi gezio hele b de kırmızı ghostumuz var ki sorma..nur 84:=)sna diom gıııı..kırmızı hayaletim ses ver hosgeldin..

nurcum hoşgeldin canım nasılsın

yorum yok o konuda karencimmmkaydirigubbakcemile3

ben c şıkkını kocişimi seçtimmmm:lepi:

......behlül......
kesinlikle behlüllll
zemuszemus

huri kibele teşkler bakalım aldım listeye hangisi kolay gelirse yapıcam açıkçası kısır yapmaktan çekiniyorum hey yöre biraz değişik yapıyor burda iki yerde kısır yedim çok renksiz yeşilliksizdi beğenmezler fln

......behlül......
kesinlikle behlüllllzemuszemus
şu behlülün sevdiğine hiç inanmıyordum ama bu gün hastaneden ayrılırken çok kötü oldu kıpkırmızı ağladı fln herlade seviyor amcaya yapılmaz tabi klava:adam senelerdir bakıyo ona yazık ednana be ayakta uyuyo .

he walla okulda tahtaya hep yazardık ya nob:karen81 die ..ole oldu yane..herkes ghost gibi gezio hele b de kırmızı ghostumuz var ki sorma..nur 84:=)sna diom gıııı..kırmızı hayaletim ses ver hosgeldin..

nurcum hoşgeldin canım nasılsın

yorum yok o konuda karencimmmkaydirigubbakcemile3

ben c şıkkını kocişimi seçtimmmm:lepi:

hoşbulduk canlarım
benim nette bi yavaşlık var biraz zor geldim
nasılsınız bakalım gülolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…