2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

laelaelaelaelae

ecetuba,demet çok güzel bebişler ya yerim onları, biblo gibiler masallah.

Ecfe Tuba, Demetttt masllah kuzulara. NAsil gyuzel olmuslarrrrrrrrrrrrrrrr.. Aman Allah'im cidden topigimizin kizlari cok guzel. Erkek bebekleri de cok yakisikli... bin kere masallah.

Bu arada Demetcim valla oglun da yakiyor haaaaaaaa..

çokkkk teşekkürler teyzeleriiiiopuyorumnanaktan
tüm kuzularımız çok tatlı hepsine maşallahhhh

ben cooookk hastayiiimmm grip beni de serdi. =ahanda kizim uyandi ben kactim.

canım çok geçmiş olsun bol ıhlamur içŞeniz

gecmiş olsun cnm cok kızı bol dıkkat bzm oksuruk hala gecmedı

kızlar aramızda samsunlu olan demetmıydı????yanlısmıyım???

yok canım ben değilim ecetuba samsunlu

maşallahh çok şeker allah nazarlardan korusun tam yemelik olmuş bu kızzz:asigim:

yerim bu kızı keyfe bakk maşallah kuzumaa abisiyle nede tatlılarr allah nazardan korusun rabbimmmopuyorumnanaktan

yaaa bu bebişlerr çok tatlıı maşallahhhh

teşekkürler canlarımmmŞeniz

canım gitmiş halı canınız sağolsun artık o halıdan kes ümidini

selam bebişler çok tatlı olmuşlar öykü zehrayı ve berrak hanımı gördüm daha aa bi de yiğit kardeşine ne güzel sarılmış öle hepsi pırlanta gibi maşallah

teşekkürler narcımmmŞeniz

fazla okuyamıyorum çok işim var ama bakmadanda edemiyorum buraYA hafta sonu hoşgeldine geliceklermiş bana bayada bi kalabalık değişik bereketli tariflerinizi bekliyorumturkbayragi

ben bi düşüneyim sana birkaç alternatif sunarım tatlım

BU GECE BURDAYIM KIZ DEMET DÜN EVE GEÇ GELDİMM SÜRTÜK OLDUM BEN BURDA RESMEN YAAA delikafadulden

bekleriz canımzemuszemus

canım çok güzel bilgiler dikkatle okudum teşekkürler

iyiyiz nurcum ilayda nasıl?

demetim alemsin ya..aslında senden farklı b cevab da beklemiodum..maşallah eşine çok baglı b hanım olaraktan sen..:=) duygusal dimetim benim..

oyun halısı için tesekkurler canım..hakkaten netten almak avantajlı..dısrda da sordum aynısını ve bu sekilde kara gectim..

çok teşekkür ederim bitanem..
geçmiş olsun senide fıstık kızınıda öpüyorum tatlım...:1hug:

rica ederim ne demek tatlım
bende teşekkür ederim

hoşbulduk canlarım
benim nette bi yavaşlık var biraz zor geldim
nasılsınız bakalım gülolar

iyi diyelim iyi olsun canım

hurişim ve narcım sizde hoşgeldiniz şekerler

ilayda iyi teyzesi uyuyor şimdi
kendi halimize uumaya alıştıkda erken uyuyoruz
sizler nasılsınız bakalım
kuzumuz nasıl

ilayda iyi teyzesi uyuyor şimdi
kendi halimize uumaya alıştıkda erken uyuyoruz
sizler nasılsınız bakalım
kuzumuz nasıl

aman masallah iloşuma..uslu kız...
valla bizi kız ayakta..babası agzını karbonatlıyo sonrada mikostatin suruo su an..yaramaz cok keyif alıo..:=)
bir de serra harbi ilginç b bebek..cogu bebegin asla agzına alamadıgını bu tepkisiz agu bugu die alıo agzına..eczacı ilaç verrken bunu içmeyebilir diyo bizimki hemen hupluyor..sonra rota asısını vururken dr hayret etti..çok nadir bole aşıyı içen bebek diye:roflol: bugun eşime ya ne guzel bişeymiş bebek sahibi olmak..o da ne desin..hayatım istersen elimiz değmişken 2.yide yapalım:e tabi yok artık o kadar değil dedim:=))Allah isteyen herkese versin..:Saruboceq:

hepimiz öyleyiz canım aaa

haklısın netten araştırınca çok uygun bulunuyor
bende çok karlı alışverişler yaptımkaydirigubbakcemile5

kızlar ben uyku tulumu alacaktım kızıma
annem aradı az önce bim e yarın uyku tulumu gelecekmiş 12 TL miş fiyatı diyo ki sen erkende kalkmassın ki bi gidip baksak belki beğenirsinkaydirigubbakcemile3
bazen gerçekten güzel şeyler geliyo bim e bi baksam aslında iyi olur görmeden de aldıramam ki

evet demetim bime bazen gercekten guzel şeyler geliyo..mesela ben halı yıkama makinamı ordan aldım senede bir veriolar ole..hem ucuz hem kaliteli..bence anneni dinle b bak tatlım..:hulya:

kızlar biri beni durdursun ya..uyeliğim boyunca cenemin en dusuk oldugu anı yasıorum galiba..delikafadulden ya bugun de ne yedim acaba bu enerji nerden anlamadım..tobe tobe..

ewt bime yarın bende bi bakmaya gideyim diyordum ama beden nasıl alcak biraz büyük olmalı.demet tarif bekliyorum yemek bölümünde patatesli bi rulo salata buldum içi garnitürlü fln ama üzeri yoğurt sarmısaklı acep kokudn dolayı yapmasammı ilk defa gelcekler ayıp olurmuu amaaaan ne kadar inceliyorum yap gitsin demi

galetalı pide yap mesela çok bereketli ve de kolay oluyo canım
yaş maya su ve sıvı yağla yoğur hamurunu
mayalanınca masaya bol galeta unu serp ve pide için yuvarladığın hamuru galeta ununun üzerinde merdaneyle aç ince uzun sonra arasına istediğin iç malzemesini koy ve iki ucu yapıştıra yapıştıra kapat tepsiye diz
yumusacık ve harika oluyor
dilim dilim de servis yaparsın

birde tatlı tarifim var istersen şu büyük dikdörtgen tepsilerde oluyor
ya da rulo tavuk göğsü de verebilirim tarifini

tatlıyı da yazayım du
4 yumurta
4 kahve fincanı şeker
4 " " un
1.5 çay bardağı süt
1 pk kabartma tozu
1 pk vanilya
1.5 pk kakao

bunları kek yapımı sırasına göre mikserle karıştır canım
büyük dikdörtgen borcama dök pişir

pişince biraz ılısın 1.5 su bardağı süt dök
süt oda sıcaklığında olsun soğuk olursa borcamın giderlaelaelaelaelae
sonra üsütüne krem şanti sür
en üstüne de çikolata sosu yap dök
1 gece beklet dolapta
süper oluyocokacimcoook

başka bir alternatif rulo tavuk göğsü

1 su bardağı şeker
1 su bardağı un
250 g margarin
1 litre süt, vaniya
yağı tencerede erit onu ekle kokusu çıkana kadar kavur sonra sütü yavaş yavaş karıştırarak ekle kaynayana kadar karıştır kaynayınca kapat altını şekeri ve vanilyayı ekle ben birde içine sakın koyuyorum damla sakız yoksa falım atıyorum iyice mikserle

1 paket eti kakaoluyu rondodan geçir un haline getir
büyük fırın tepsisine aliminyum folyo ser kenarlara taşsın tepside boş yer kalmasın
sonra bisküviyi yay iyice
tavuk göğsünü bisküvinin üzerine yay
tepside iyice ılısın beklet
kıvrılacak kıvama gelince üzerine istersen ceviz serpiştir
bir kenarına muz diz ve dikkatlice rulo yap folyoyla iyice sar at buzluğa
ertesi gün misafirler gelmeye 1 saat kala çıkar normal dolaba al ki azıcık açılsın
dilim dilim servis yap görüntü de lezzette süper oluyo:lepi:

oy maşallah inşallah bu bi düzndir ve devam eder canım
ayvah aynı şeyi benim kızda kardeşimin halısına döktü ve malesef bizde seningibi hemen asiton döküp iyice yaydık
daha sonra benim kız yi,ne aynı şeyi busafer benim halıya yaptı
bende bu sefer yaymadan yaptım nasıl anlatayım
lekenin üstüne asetonu döktüm hemen üstüğne pamuk bastım ama sadece bastım
ve bu işlemi baya baya yaptım hani ince pamuklar çıktıya şimdi onlarla
ve sürtmediğim için leke dağılmadı ve öyle öyle derken en son hafiften bi iz kaldı en son onuda mutfak süngeriyle ovaladım artık ve sonuç ok
eline sağlık canım devamınıda okudum çok saolaın
benimde içinde uyguladığım bi yanlış varmış bende düxelttim kendimi
slm temmuz anneleri ben aranıza yeni katıldım bende temmuz annesiyim dünya tatlısı bir kızım var sizlerle tanışmak istiorum
hoşgeldiiiiiiiiiiniiiiiiiiizopuyorumnanaktan
benim kızımında dişleri çürümeye başladı ve doktorda bize flor verdi keşke ilk götürdüğümde verseydi şimdi geç kalınmış oldu bende pek düzenli veremedimz zaten

kızlar su habere bakın yaa..çok ssasırdım

Bilimin açıklayamadığı bebek - Mynet Haber
ürperdim valla ya
bende kızıma ilk biminkileri kullanmıştım genelde her sene getiriyolar
bende 2 kere aldım valla seneye küçük geliyodu çünkü
su kül ve atesin muziğine bayılıyorum yaaa..
eveeeeettt

oooooo yine döktürmüşsün maşallah

ama bende istiyommm yapmam lazım acilll hamaratt senii ellerine sağlık canımm rejimdeyimm ama bi ara yapıcammmcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…