- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #10.581
laelaelaelaelae
çokkkk teşekkürler teyzeleriiiiopuyorumnanaktan
tüm kuzularımız çok tatlı hepsine maşallahhhh
canım çok geçmiş olsun bol ıhlamur içŞeniz
yok canım ben değilim ecetuba samsunlu
teşekkürler canlarımmmŞeniz
canım gitmiş halı canınız sağolsun artık o halıdan kes ümidini
teşekkürler narcımmmŞeniz
ben bi düşüneyim sana birkaç alternatif sunarım tatlım
bekleriz canımzemuszemus
canım çok güzel bilgiler dikkatle okudum teşekkürler
süper yaaaa
benim kızda aynen öle yaptıı
otobüsle geldikya bazen otobüs durdu yolcu indi bindi işte o zaman benim elifnaz mıkırdanmaya başladı otobüs ayaklandı bizim kide geri uykusuna döndü
hakkaten pekbi bilgiç bunlar
anam maşallah tombalağım çok tatlıııı ay ayaklarına bak maşallahhhhh
maşallah amanda aman ev halini yesinler
ah canım ya inşallah aklında kalmaz bidakine yoksa kıyameti koparır gene kesilcek diye
çok komikmiş yaaa
benimkide bu akşam dedeyle baya agulaştı bağrındı acayip sesler çıkardı durdu hayretle izledik valla
oy oy valla maşallahhhhhhh çok şanslısın canım benim ikiside birbirinden tatlılar yaaa
mamayı değiştirsen canım yada biberonunağzını değiştir olmadı azcık şeker ekle
slm kıslarr....
dün gece baya kaynamış buralar....
lmaz: lmaz:
dün hem alışveriş yapmam gerekiyodu hemnde bissürü ütüm vardı....
1 e kadar anca bitti ütülerim.....
şimdide zeynep hanım uyandı bakalım ne zaman uyur....
ecetuba demet kuzularınız çok şeker çıkmış maşallah....
walla kıslar gece muhabbetlreini özledim fırsat bulduğum ilk gece gelecem diyorum ama bi türlü olmuyo işte.....:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
ecetuba,demet çok güzel bebişler ya yerim onları, biblo gibiler masallah.
delikafadulden hayır canım ne alaka...
ya daha 3 yaları yeni bitiyor bitti ne otutturması..
o misafirlerine söyle saçmalamasınlar yuh artık zaten çocuk oturamıyor ki yani göz var izam var otutturmaya çalışsanda o oturamaz ki daha...kollarına yatırarak sevsinler yahu...nasılsa oturacak b gün nasılsa bişeyler yiyecek birgün nasılsa su içecek ...acele etmeyelm kışlaarrrrrr...
demet yorum yok tatlım herşey ortada ağızını mununu yirimm ben onunnnnopuyorumnanaktan
bencede canım ama olmuyorsa...destek almaktan yanayım......
bak 3 ay oldu yediğime içtiğime dikka tediyorum emme velakin gel görki ben hala hamile gibiyim ne iniyo ne çıkıyo.... böööööööö:gitme:
allahım banada böyle ceylan bakışlı bir oğlan nasip et yarabbim .amiinn..maşallahhh tüğtütütütüt:Saruboceq::1rolleyes:
senağlama:1shok: nasıl yani mama yemiyo memedede süt yok nasıl duruyoır canımcım...emmesi 10 dakka geçsin takla atsan susmuyor bizimki..
bence senin sütün yetiyo yoksa cumaya kadar duramazsın kız ...çınar yıkar bence ortalığı açlıktan..
alkisalkisalkis
Ecfe Tuba, Demetttt masllah kuzulara. NAsil gyuzel olmuslarrrrrrrrrrrrrrrr.. Aman Allah'im cidden topigimizin kizlari cok guzel. Erkek bebekleri de cok yakisikli... bin kere masallah.
Bu arada Demetcim valla oglun da yakiyor haaaaaaaa..
Maşallahhhh,dün gece topic şenlenmişte haberimiz yokmuş.Ne şeker olmuş bu kuzularr cicilerini yesinler allahımmm nazar değmesin inşallah
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bunlar böyle anacım,bizde aynı durumu yemek yerken yaşıyoruz o yüzden sıraya biniyo işte.Sende ebruyla beraber yapma izle ipek sakinleşince yaparsınn sositososito
Geçmiş olsunnnnn yaa annelerde hastalanıyo bak sırayla dikkat edin kendinize hemen önlemini al Kibelecim,ıhlamur,nane,limon ne bulduysan iç canım :1hug:
çokkkk teşekkürler teyzeleriiiiopuyorumnanaktan
tüm kuzularımız çok tatlı hepsine maşallahhhh
ben cooookk hastayiiimmmgrip beni de serdi. =ahanda kizim uyandi ben kactim.
canım çok geçmiş olsun bol ıhlamur içŞeniz
gecmiş olsun cnm cok kızı bol dıkkat bzm oksuruk hala gecmedı
kızlar aramızda samsunlu olan demetmıydı????yanlısmıyım???
yok canım ben değilim ecetuba samsunlu
maşallahh çok şeker allah nazarlardan korusun tam yemelik olmuş bu kızzz:asigim:
yerim bu kızı keyfe bakk maşallah kuzumaa abisiyle nede tatlılarr allah nazardan korusun rabbimmmopuyorumnanaktan
yaaa bu bebişlerr çok tatlıı maşallahhhh
teşekkürler canlarımmmŞeniz
bende sen söledikten sonra açtım ....
35 dk falan yaptım...
sonra zeynep hanım başladı...
zaten başlaömasada bırakırdım...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
çok yoruldum çünkü...
ben hamilelikten önce hergün yapardım ve hiç etkilenmezdim.....mafoldumben mafoldumben mafoldumben
haaaaa...bide noldu...sabnah melek hanım benden önce kalkmış dün ona fujya rengi oje almıştım sen al onu tüm halıya dök....
napacam yaa kızlar akıl verin....mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
canım gitmiş halı canınız sağolsun artık o halıdan kes ümidini
selam bebişler çok tatlı olmuşlar öykü zehrayı ve berrak hanımı gördüm daha aa bi de yiğit kardeşine ne güzel sarılmış öle hepsi pırlanta gibi maşallah
teşekkürler narcımmmŞeniz
fazla okuyamıyorum çok işim var ama bakmadanda edemiyorum buraYA hafta sonu hoşgeldine geliceklermiş bana bayada bi kalabalık değişik bereketli tariflerinizi bekliyorumturkbayragi
ben bi düşüneyim sana birkaç alternatif sunarım tatlım
BU GECE BURDAYIM KIZ DEMET DÜN EVE GEÇ GELDİMM SÜRTÜK OLDUM BEN BURDA RESMEN YAAA delikafadulden
bekleriz canımzemuszemus
Canım yazı çok uzun ve göz yorucu olduğu için düzenlemeye çalıştım.2 ye böldüm bide.Diğer yarısını da ekleyecem birazdan ama maaşallah sen hepsini okudun sanırım.:))
Haa bide çok güzel demşsin evet...Wonderful 2...:))
canım çok güzel bilgiler dikkatle okudum teşekkürler
İyiyim diloşummm, işler yoğun gibi ya gün nasıl geçiyo anlamıyorum.
:kedi::kedi: doğru diyosun diloşum ne biliim işte sabah çıkıyoruz evden serin oluyo akşam gelirkende öyle napıcağımı şaşırdım ama bundan sonra dikkat edicem
sen yine dışatrı çıkartırken sıkı giydir otobüste azıcık montunun önünü aç çıkartırken kapat
evde daha az giydirirsin canım
slm güzel anneler....
confuse verdiğin bilgiler için teşekkürler gerçekten çok yararlı şeyler yazıyor .
bebeği emzik kullanan anneler sizlere bir sorum var oğlum memeyi uyurken bile bırakmak istemiyor ağzından çekince hemen uyanıyor bende korkuyorum o şekilde uyumasını istemiyorum sizce kalsa birşey olur mu
canım benimki iyice derin uykuya dalmadan bırakmıyor merak etme bişeycik olmaz allah ın izniyle
Canım bende var cd.leri baby einstein 'ın...ben ara sıra izletiyorum.pür dikkat izliyor,arada gülücükler saçıyor.bize de eşimin dayısı getirdi.özel bir tv kanalından cd ye kopyalamış.bebekler için animasyon tarzı bir teknikle hazırlanmış.gerçi sadece cd.lerden birini açabildim,diğerlernde problem var.belli yaş aralıklarına göre izletilen bölümleri var.bi araştır bakalım sende...
kızkardeşim onunla uyutuyordu izlerken gidiyordu kuzucum
google amcaya yazın çıkıyo ordan açıp izletebilirsiniz kızlar
kızlar ben bunu aldım yarın gelir heralde
gördüm canım çok güzelmiş güle güle kullansın minik tekmeleriyle eskitsin serramızzŞeniz
selam kıslar geçmişe bakındım biraz
demet kızçen çok tatlı 41 kere maşallah tatlım
ya ben imageden yükleme bir türlü yapamadım çok bekletiyo eymen yağızın resmini koyucaktım ama olmadı üzgünüm
karen baby einstein için linki banada atarmısın bende yükleyeyim 1 saat izletebilirmişiz izletiriz
teşekkürler gamzecimŞeniz
valla öyle çok beklemiyorum ben 3-4 dk da çıkıyor resim
bende çok korktummmmm:gitme:
*kısır
*patates salatası(köri ile süper oluyor)
*sigara böreği
*tatlı( ipeği görmeye gelenler söylemişti kız tatlısı yenirmiş bebek görmeye gelince yada oğlan tatlısı baklava genelde)
*milföyün içine sosis koyup kürdanla tutturuyorsun oda hoş duruyor...
*amerikan salatası
yani çeşitler çoğaltılabilir tabiki....
teşekkür ederim canlarım emzirmekten,kilodan hepsi etken tabiki..kanguru değil 4-5 -gündür kullanmıyorum kullansamda sırtında desteği var kangurumdan memnunum ...bende öyle yaptım yere uzandım epey bi hareket yaptım biraz düzeldi..
geçmiş olsun hurişim Şeniz
aman demetim illaki kocişler tabiki..bu sadece işin esprisi
heralde yani espri şekerimmm:roflol:
yok ben ikisinden birini seçemediğimden öyle bi alternatif sundum kendime özel yaniiidelikafadulden