2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Günaydı herkese
aksam yine bol sohbet edilip kaynatılmış
demetcim o rulo tavuk göğsü süper oluyor yengemde yapıyor onu .

maaaşşalllhhhh

fazla inceleme zor şeylerde yapma..
bebişlerimiz nedense ne zaman bi yemeğe bi şeye başlasak yaygara koparırlar ...güzel olcak die kötü olmasın ..aman diyim...

ay bugün biraz yoğunum ...
3-4 gibi çıkıcam yürüyerek metreocity çıkıcam(2 km)oldan metroya binicem şişli cevahire toys&toys a gidicem oyun halısı dönence görmüştüm geçenlerde, bi arkadaşımda buluşcam annemin iş yerine uğrarım belki..şişlide...akşama da kına var bi arkadaşımın şişlide...bunları ipeği arabasına koyup yapıcam ...gözüm pek korkmuyor aslında çıkarken rezene yaparım yanıma alırım cevahirde ve metro cityde zaten emzirme odaları var...

herkese günaydın kızlarrr:ecrin_bebek:

bende hayatımdan ekmeği çıkardım günde 2 dilim kepek ekmeği yiyorum sadece eğe rmakarna pilav varsa o gün hiç yemiyorum ekmekk:hulya:bakalım ne kadar dayancam 3 gündür iyi gidiyo

hurişş kolay gelsin canım bizde buluşcaktıkk bakalım ne zaman bu hafta yoğunsunn :ecrin_bebek:

kızlar resim albümlerini karıştırayım bi düzelteyim dedim .bi resim gördüm çok duygulandım ağladım..
annemle lale çiçekleri dolu bi yerdeyiz.resimin arkasında 1987 kızımla uzaklara gittik yazıyordu...
çok kötüyüm ağlıyorum....
..

:) kıyamam ya bizim şimdi geçtiğimiz yollardan bir zamanlar annelerimiz geçti
o notta biraz ipekle kendini gördün herhalde sırası gelen yaşıyor bunları senin bi notunuda ipek görecek belki seneler sonra :)

selam kızlar..dunku enerjimden sebeb site coktu yaaa:roflol: b hoscakal diemedn gittim gece iiydi muhabbet..

neyse herkese merhaba bugun normalim walla..:=)

ben deeekaydirigubbakcemile3

bende çok seviyorum birde ezelin müziğini.
Huricim bende geçen resimlere bakayım annemin resmini koyayım dedim ama yapamadım,bakamıyorum çünkü onu çok özledim keşke yaşasaydı ve torununu görseydi,sevseydi.ama doğumhanede yanımda olduğuna okadar eminim ki
İnşallah sizin anneleriniz yaşıyordur hep beraber olursunuz

Tariflerini yazdımmmm deneyecem en kısa zamanda ağzım sulandı şimdiden cokacimcoook tatlıya düştüm ben bu aralar hayırlısı bakalım

Hadi bakalım gazanız mübarek ola analı kızlı dolaşın,dikkat et hava burda çok güzel umarım orasıda öyledir ipekte hava alır,bizimki sabahları çıkınca nasıl bakınıyo etrafa bide sesler çıkarıyo hıı hııı diye :) anlıyolar ya kıyamam

:1hug: oyyy canım benim,anne olunca duygular biraz daha kabarıyo galiba kıyamam sana opuyorumnanaktan

selam kızlar..dunku enerjimden sebeb site coktu yaaa:roflol: b hoscakal diemedn gittim gece iiydi muhabbet..

neyse herkese merhaba bugun normalim walla..:=)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hoşgeldin canımm

SELAMmMmMm hihoyyyt

akşam çaya misafirim var , eşimin okuldan ev arkadaşı ve eşi gelecekler .. çocuğu tanıyorum da eşiyle ilk defa tanışıcaz .. benim sorunlu geçen hamileliğim süresince gelemediler , hem tanışma hem de paşam için hayırlı olsunda gelmiş olacaklar

menüm :

teaaa hamişken iyi olduğum bi ara yapıp dolaba attığım paçanga böreğimi çıkarıcam
eşim ev yapımı su böreği alacak
belki biraz da patates salatası
tereyağlı bitter çikolatalı cevizli bir kurabiye tarifim varki akıllara zarar, ondan yapıcam
bir de yiyenin tadı damağında kalan ne bulduysan kat karıştır kekimden yapıcam
ha bir de tarifini ablamdan aldığım mavi haşhaşlı tatlıyı yapıcam

diloşummmmm nerdesin sen Şeniz, gerçi sana nerdesin diyene bak dimi :kedi: özledim seni gel bi daha öpücemmmŞeniz

paşam uyuyoken hazırlıklarımdan yapabildiğim kadarını yapmak üzere ben kaçiiim en iiisi , gelirim 3-4 gibi
Şeniz hepinizi

SERRA RAHAT VERDI DEMEKKI ANNESININDE CENESI DUSTU:roflol::roflol::roflol:

cene tam ceneydi..:=)serrayı babaya transfer ettim dun gece..azcık da o baksın demi ama..:=) bu arada tunişim napar? ilsucum gece sende b gozuktun b kayboldun gozumden kaçmadı..

ay okuyan var mı bilmiorum ama george orwell ın 1984 diye bir kitabı vardı oradaki big brother gibi hissettim kendimi..big brother herseyi gorur..:=)

çiçekscim sana da merhaba..ali eymenimiz nasıl tatlım..?

canım ya içimi yaktın bilio musun.gercekten annelerimiz bizim b kanadımız onlarsız hayat bizi sadece daha içe kapanık ve hayata karsı sert yapıyor. benmde babam 2 yıl once vefat etti..benm de diger kanadım kırık.Allah sana sabır versin ve bebeğini analı babalı buyutsun inş.

canim Allah kalanlariniza uzun omurler versin. annem babam sukur yasiyor.

gelecek hafta gidecektik. babamin topugu kirildi, esimin de Anklara da toplantisi vardi goturecekti bizi. ama hesap kitap 400 benzin parasi tutuyor. otobus veya ucakla gitse devlet oduyor. bir de annem besik yapacak Eda'ya. 20 kasimda.bir kac gun de onceden giderim 16-17si gibi. yani 3 hafta sonra tekrar gidecegiz hem besik hem bayram icin. 15 gun kalmaya. ustune zaten benim k.valide geliyor bu pazartesi gun. onu nereye postalayalim? neyse yani gitmemeye karar verdik. babam cok uzuldu

benzin paranizin yarisini ben vereyim dedi. oyle birseyi asla kabul etmez esim. sonradan iste kizim k.validene de ayip olur zaten gelecekmissiniz vs vs dedi ama benim icime oturdu 18 gunluktu en son gordugunde. annem geldi benle 40i cikana kadar yanimdaydi ama babam gelemedi uzgunum. gurbetlik zor. gerci bu sene emekli olayim diyor ama gelmez ki. tasinmaz ki Istanbul'a. gelirse de 2 gunde sikilir. kalamazx kimsenin evinde. ancak kendi evi. offf of. :1no2:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…