- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #10.601
maaaşşalllhhhhaman masallah iloşuma..uslu kız...
valla bizi kız ayakta..babası agzını karbonatlıyo sonrada mikostatin suruo su an..yaramaz cok keyif alıo..:=)
bir de serra harbi ilginç b bebek..cogu bebegin asla agzına alamadıgını bu tepkisiz agu bugu die alıo agzına..eczacı ilaç verrken bunu içmeyebilir diyo bizimki hemen hupluyor..sonra rota asısını vururken dr hayret etti..çok nadir bole aşıyı içen bebek diye:roflol: bugun eşime ya ne guzel bişeymiş bebek sahibi olmak..o da ne desin..hayatım istersen elimiz değmişken 2.yide yapalım:e tabi yok artık o kadar değil dedim:=))Allah isteyen herkese versin..:Saruboceq:
fazla inceleme zor şeylerde yapma..ewt bime yarın bende bi bakmaya gideyim diyordum ama beden nasıl alcak biraz büyük olmalı.demet tarif bekliyorum yemek bölümünde patatesli bi rulo salata buldum içi garnitürlü fln ama üzeri yoğurt sarmısaklı acep kokudn dolayı yapmasammı ilk defa gelcekler ayıp olurmuu amaaaan ne kadar inceliyorum yap gitsin demi
kızlar resim albümlerini karıştırayım bi düzelteyim dedim .bi resim gördüm çok duygulandım ağladım..
annemle lale çiçekleri dolu bi yerdeyiz.resimin arkasında 1987 kızımla uzaklara gittik yazıyordu...
çok kötüyüm ağlıyorum......
su kül ve atesin muziğine bayılıyorum yaaa..
ben deeekaydirigubbakcemile3
galetalı pide yap mesela çok bereketli ve de kolay oluyo canım
yaş maya su ve sıvı yağla yoğur hamurunu
mayalanınca masaya bol galeta unu serp ve pide için yuvarladığın hamuru galeta ununun üzerinde merdaneyle aç ince uzun sonra arasına istediğin iç malzemesini koy ve iki ucu yapıştıra yapıştıra kapat tepsiye diz
yumusacık ve harika oluyor
dilim dilim de servis yaparsın
birde tatlı tarifim var istersen şu büyük dikdörtgen tepsilerde oluyor
ya da rulo tavuk göğsü de verebilirim tarifini
ay bugün biraz yoğunum ...
3-4 gibi çıkıcam yürüyerek metreocity çıkıcam(2 km)oldan metroya binicem şişli cevahire toys&toys a gidicem oyun halısı dönence görmüştüm geçenlerde, bi arkadaşımda buluşcam annemin iş yerine uğrarım belki..şişlide...akşama da kına var bi arkadaşımın şişlide...bunları ipeği arabasına koyup yapıcam ...gözüm pek korkmuyor aslında çıkarken rezene yaparım yanıma alırım cevahirde ve metro cityde zaten emzirme odaları var...
kızlar resim albümlerini karıştırayım bi düzelteyim dedim .bi resim gördüm çok duygulandım ağladım..
annemle lale çiçekleri dolu bi yerdeyiz.resimin arkasında 1987 kızımla uzaklara gittik yazıyordu...
çok kötüyüm ağlıyorum......
selam kızlar..dunku enerjimden sebeb site coktu yaaa:roflol: b hoscakal diemedn gittim gece iiydi muhabbet..
neyse herkese merhaba bugun normalim walla..:=)
selam kızlar..dunku enerjimden sebeb site coktu yaaa:roflol: b hoscakal diemedn gittim gece iiydi muhabbet..
neyse herkese merhaba bugun normalim walla..:=)
SERRA RAHAT VERDI DEMEKKI ANNESININDE CENESI DUSTU:roflol::roflol::roflol:
bende çok seviyorum birde ezelin müziğini.
Huricim bende geçen resimlere bakayım annemin resmini koyayım dedim ama yapamadım,bakamıyorum çünkü onu çok özledim keşke yaşasaydı ve torununu görseydi,sevseydi.ama doğumhanede yanımda olduğuna okadar eminim ki
İnşallah sizin anneleriniz yaşıyordur hep beraber olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?