2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

hoşgeldin nasılsın bakalım ipeğimiz nasıllar...

İpeciğim iyi. 2 gündür daha cin oldu. Daha fazla uyanık kalıyor.
Birrrr deeeeee
bana gülmeye başladı.... Ay çok güzel birşey. Emzireceğimi anladığında mutlu mutlu bakıyor.
Senin ipek böceğin nasıl? Hala emerken kusuyor mu?

Nur'cum ben pek foruma bakamıyorum. Kimin bebeği nasıl ne yapıyor pek bilmiyorum.
Kendi adıma benim kızım şiyi maşallah. Gözünde çapak sorunu vardı. Damla kullandım geçmedi. Anne sütü damlattım 2 günde epey azaldı.

slm kızlar nasılsınız
bebişler nasıl canlarım bizimde misafirimiz gelecek koşturuyorm

hoş geldiniz kızlarrŞeniz

geçmiş olsun cnım benim kızda artık gündüz uyumak istemiyo bütün odaları geziyoruzz gündüz uykumuz yarımsaatlik uykularla akşamı ediyoruz derin uykuya dalmıyo :umursamaz:

Dilara maşallah kızın çok tatlı olmuş.
Benimki de gündüz dolaşma taraftarı da kollarım ağrıyor artık. Bu nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum.

slm kızlar hepinizi çok özledim artık katılamıyorum aranızabenneyaptımkikızım hiç durmuyor çok mızmız..tam uyutuyorum oturuyorum pcnin başına başlıyor ağlamaya evde doğru dürüst iş bile yapamıyorum...ama bütün sıkıntılara rağmen onun bir bakışı yetiyor...:asigim:

Zaten sevgileri olmasa çok zor bir olay.
Benim uykum geldi kızlar. Kızım hazır uyuyorken biraz uzanacağım.
Hepinizi öpüyorum.
evet gerçekten öyle canım..onların sevgisi dünyaya değer...git uzan canım fırsat buldukça dinlenmeliyiz bebişlerimize iyi bakmak için...iyi uykular...

Dilara maşallah kızın çok tatlı olmuş.
Benimki de gündüz dolaşma taraftarı da kollarım ağrıyor artık. Bu nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum.

sağol tatlımm bütün bebişler çok tatlı onlarr sevimli olmasalar nasıl katlanılır bütün gün bu yorgunluk hiç çekilmez ama onlar için değiyoo masum bakışları bitiriyo benii:asigim:

hoş geldin canım artık gündüz uyumak istemiyolar gece uykularına geçecekleri için gündüz uyanık kalıp etrefı keşfetmeye hazılar kaydirigubbakcemile2

benim kusmalar gitti...daha iyiyiz biz inşallah yakında banada gülmeye başlar ...daha henüz bakıyor öylece ben daha 13 günlüğümm teyzeleri ama gündüz uykular azaldı heralde bu sabah 9 da kalktık hala uyumadı uğraşıyorum sabahtan beri..patlıcan tuzlamıştım yarım saat oldu uyusun kızartıcam ya uyumazsa delikafadulden

Zaten sevgileri olmasa çok zor bir olay.
Benim uykum geldi kızlar. Kızım hazır uyuyorken biraz uzanacağım.
Hepinizi öpüyorum.

yat dinlen canım ben gündüz sıcaktan uyuyaqmıyorum akşam kocamı bekliyorum...

hoş geldin canım artık gündüz uyumak istemiyolar gece uykularına geçecekleri için gündüz uyanık kalıp etrefı keşfetmeye hazılar kaydirigubbakcemile2
hoşbuldum tatlım...benim kızım gece de sık sık uyanıyor yarım saatte 45 dakka bir emmek istiyor...her emmeden sonra da kaka yapıyor...tam altını temizliyorum bir fışkırtıyor kakasını üstüme yatağa her yer batıyor ben bezini açınca illa fışkırtacak...senin bebeğin nasıl canım çok sık kaka yapıyor mu?

günde 5 kere felan yapıyo geçen gün baanda yaptı benimki altını açtım tam bezini alıyodum altından ayakalrını kaldırdım havayakı hem çiş hem kaka çok fena oldum halıya kadar bulaştı tamda misafir gelmek üzereyen üstüne bide halı sildimmkaydirigubbakcemile3

selam canlarım,mama muhabbeti olmuş,9 ayık oğlu olan bir eczacı tanıdığım mama içim kesinlikle similac dedi,ben mama kullanmıyorum sütüm yetiyo ama bir gün ihiyacım olursa onu kullanıcam herlade,kibelede yurtdışındapopülr bir mama demişti,sadece eczanede satılıyor sanırsam bence deneyin.

ayaklarını kaldırınca daha rahat kaka yapıyorlar herhalde...senin kız da tam zamanını bulmuş misafir gelmeden seni biraz daha yormak istemiş minik yaramaz..diloş kızın çok tatlı olmuş maşallah yanakları tombik tombik...

hoşgeldin canım..artık pek katılamıyoruz bebişlerimizden..senin kızın da baya büyümüş yanaklara bakk..maşallah..

sorma tatlım ne koşturdu yaramazz sağol tatlım çok tatlı olduk teyzesi hemde ball :asigim: senni kızda çok tatlı yan yatmış yanaklarda beni ısır diyoo maşallahhh:asigim:

sorma tatlım ne koşturdu yaramazz sağol tatlım çok tatlı olduk teyzesi hemde ball :asigim: senni kızda çok tatlı yan yatmış yanaklarda beni ısır diyoo maşallahhh:asigim:
sağol diloş teyzesiopuyorumnanaktandiloş bebeğinnin resminin olduğu tickeri nasıl yaptın canım bana da anlatır mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…